Lion's Mane Paddenstoel Capsules (Foodsporen)

(7)

Waar denk je aan bij het woord 'paddenstoel'? Waarschijnlijk aan een steeltje, een hoed en lamellen onder die hoed, of niet? Nou, Lion's Mane is daarop een uitzondering. Deze fantastische soort heeft lange, witte draden die uit het vruchtlichaam naar beneden hangen. Deze schimmel zit boordevol interessante moleculen en heeft zijn sporen echt verdiend. Het is dan ook een van de populairste zwammen!

32,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Foodsporen - Lion's Mane Paddenstoel Capsules: 8:1 paddenstoelextract

Hoe zou Lion's Mane (Hericium erinaceus) toch aan zijn naam komen? Veel schimmelsoorten hebben lamellen, en bij andere zitten de sporen aan de bovenkant, maar Lion’s Mane heeft een vruchtlichaam waaruit helderwitte draden naar beneden hangen. Deze paddenstoel wordt echter met name geliefd om zijn heerlijke smaak en culinaire toepassingen. De zwam komt vrij veel voor in Noord-Amerika, maar is in Europa nog vrij zeldzaam en in sommige landen zelfs een bedreigde soort.

Net als veel andere beroemde paddenstoelen, kent de Lion's Mane een lange gebruiksgeschiedenis die duizenden jaren teruggaat en zich uitstrekt over de bergstreken van Azië. Deze schimmel is ook wel bekend onder de Latijnse naam 'Hericium erinaceus' en bevat diverse interessante stofjes, waaronder hericenonen, erinacines en polysachariden (complexe koolhydraten).

Om je de moeite van een speurtocht naar deze soort te besparen, biedt Foodsporen je nu Lion’s Mane Capsules, zodat je direct van al het goede van deze schimmel kunt profiteren. Je kunt de paddenstoel hiermee makkelijk verwerken in je dagelijkse routine door 1-2 keer per dag een capsule van 400mg te nemen. In tegenstelling tot andere merken, gebruikt Foodsporen geen bewerkt mycelium (het 'wortelstelsel' van een paddenstoel). Deze Lion's Mane capsules bevatten namelijk een hoogwaardig 8:1 paddenstoelextract.

De Lion’s Mane Capsules van Foodsporen worden geleverd in een glazen pot van MIRON Violetglass om de kostbare ingrediënten tegen de afbraak door uv-straling te beschermen. Elk potje bevat 60 capsules, zodat je met één verpakking ongeveer een maand vooruit kunt.

Gebruik de Lion’s Mane Capsules niet in combinatie met koolzuurhoudende drankjes of medicijnen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Ingrediënten:

 • Lion’s Mane (Hericium erinaceus)
 • Microkristallijne Cellulose
 • Hypromellose (plantaardige capsule)
Lion's Mane Paddenstoel Capsules (Foodsporen) Product Informatie
Aantal capsules 60

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
  (7)
  13/Mar/2023

  Mind calm as water
  It does wonder's to the brain i am amazed i take one a day sometimes two

  07/Mar/2023

  Puedo valorar el servicio de zamnesia
  Aún no he probado el producto. Zamnesia atención y envíos 5*

  09/Feb/2023

  buen producto para enfocar la mente
  Buen producto para enfocar la mente,. Mayor concentración de Melena de León que la mayoría de sus competidores 8:1. Interesante para combinar con microdosis de psilocibina. Precio competitivo.

  14/Jan/2023

  Healthy
  Good thing, help me I’m feel but not from start , min 30 days a course of treatment

  27/Dec/2022

  très intéressant
  j'ai commencé à sentir une amélioration de ma concentration au bout de 10 jours, ce champignon améliore aussi l'énergie en général, je vais en recommander

  23/Oct/2022

  pas mal
  Je ne suis pas sûr à 100%, mais au bout d'environ 1 mois, j'ai l'impression que ça améliore la concentration et ça me redonne un peu d'énergie.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lion's Mane Paddenstoel Capsules (Foodsporen)
Lion's Mane Paddenstoel Capsules (Foodsporen)