Chaga Paddenstoel Capsules (Foodsporen)

Wil je graag de kracht van schimmels ervaren? Probeer dan Chaga eens. Deze paddenstoel werd al door de sjamanen en oude culturen in het verre Siberië vereerd. Het sclerotium bevat daarbij diverse fascinerende moleculen, waaronder triterpenen en cannabinoïden! Gebruik deze zorgvuldig geëxtraheerde capsules voor een dagelijkse Chagaboost.

32,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Foodsporen - Chaga Paddenstoel Capsules: een schimmel die door de Siberische sjamanen werd aanbeden

De Siberische sjamanen noemden Chaga ook wel het 'geschenk uit de hemel'. In tegenstelling tot gewone, culinaire paddenstoelen, groeit Chaga op de zijkant van bomen (meestal berk) als een stevige, zwarte massa; oftewel als sclerotium. Deze schimmel houdt van de kou en komt vooral op noordelijke breedtegraden voor. Hoewel de zwam er op het oog niet erg aantrekkelijk uitziet, zit ze bomvol interessante chemische stofjes, waaronder de cannabinoïde betulinezuur.

Sommige mensen gaan in de bossen van Schotland, Noorwegen, Litouwen en elders zelf op jacht naar Chaga. Maar het kost veel tijd en moeite om deze paddenstoel in het wild te vinden. Gelukkig heeft Foodsporen hoogwaardige Chaga Paddenstoel Capsules ontwikkeld voor iedereen die dagelijks van al het goede van deze schimmel wil profiteren.

Er zijn natuurlijk wel meer Chaga-producten op de markt, maar deze hoogwaardige capsules zijn vrij uniek. Ze zijn namelijk ontwikkeld via een drievoudig extractieproces, waarbij men ultrasone extractie gebruikt om de gewenste stofjes uit de schimmel te halen. Als je 1-2 keer per dag een capsule van 400mg neemt, profiteer je optimaal van dit 12:1 vruchtlichaamextract.

Gebruik de Chaga Paddenstoel Capsules niet in combinatie met koolzuurhoudende dranken of medicatie. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Ingrediënten:

 • Chaga (Inonotus obliquus)
 • Microkristallijne Cellulose
 • Hypromellose (plantaardige capsule)
Chaga Paddenstoel Capsules (Foodsporen) Product Informatie
Aantal capsules 60

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chaga Paddenstoel Capsules (Foodsporen)
Chaga Paddenstoel Capsules (Foodsporen)