Chaga Paddenstoel Capsules (Foodsporen)

(4)

Wil je graag de kracht van schimmels ervaren? Probeer dan Chaga eens. Deze paddenstoel werd al door de sjamanen en oude culturen in het verre Siberië vereerd. Het sclerotium bevat daarbij diverse fascinerende moleculen, waaronder triterpenen en cannabinoïden! Gebruik deze zorgvuldig geëxtraheerde capsules voor een dagelijkse Chagaboost.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Foodsporen - Chaga Paddenstoel Capsules: een schimmel die door de Siberische sjamanen werd aanbeden

De Siberische sjamanen noemden Chaga ook wel het 'geschenk uit de hemel'. In tegenstelling tot gewone, culinaire paddenstoelen, groeit Chaga op de zijkant van bomen (meestal berk) als een stevige, zwarte massa; oftewel als sclerotium. Deze schimmel houdt van de kou en komt vooral op noordelijke breedtegraden voor. Hoewel de zwam er op het oog niet erg aantrekkelijk uitziet, zit ze bomvol interessante chemische stofjes, waaronder de cannabinoïde betulinezuur.

Sommige mensen gaan in de bossen van Schotland, Noorwegen, Litouwen en elders zelf op jacht naar Chaga. Maar het kost veel tijd en moeite om deze paddenstoel in het wild te vinden. Gelukkig heeft Foodsporen hoogwaardige Chaga Paddenstoel Capsules ontwikkeld voor iedereen die dagelijks van al het goede van deze schimmel wil profiteren.

Er zijn natuurlijk wel meer Chaga-producten op de markt, maar deze hoogwaardige capsules zijn vrij uniek. Ze zijn namelijk ontwikkeld via een drievoudig extractieproces, waarbij men ultrasone extractie gebruikt om de gewenste stofjes uit de schimmel te halen. Als je 1-2 keer per dag een capsule van 400mg neemt, profiteer je optimaal van dit 12:1 vruchtlichaamextract.

Gebruik de Chaga Paddenstoel Capsules niet in combinatie met koolzuurhoudende dranken of medicatie. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Ingrediënten:

 • Chaga (Inonotus obliquus)
 • Microkristallijne Cellulose
 • Hypromellose (plantaardige capsule)
Chaga Paddenstoel Capsules (Foodsporen) Product Informatie
Type Capsules
Aantal capsules 60
Reviews (4)
  (4)
  Bekijk alle reviews
  19/Dec/2023

  Energie garantie
  Je prends chaga et crinière de lion le matin et ma vie a changé ! bcp plus d'énergie et concentration plus facile ! Génial !

  M. D.
  13/Nov/2023

  Zamnesia quality
  nice as always with zamnesia

  D. C.
  17/May/2023

  Bon
  Bon produit et envoi rapide !

  F. #.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chaga Paddenstoel Capsules (Foodsporen)
Chaga Paddenstoel Capsules (Foodsporen)
Je bezoekt onze Nederlandse website.