Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Top 20 afrodisiaca over de hele wereld

Vruchtbaarheidsrituelen komen in alle vormen. Mensen zijn altijd op jacht naar maximaal genot; van simpele dansen tot meer uitgebreide en ingewikkelde rituelen om zich met de goden te verzoenen. Gelukkig staat de natuur aan onze kant en heeft ons van een overvloedige voorraad kruiden afrodisiaca voorzien. Hier is onze lijst van de Top 20 Afrodisiaca over de hele wereld:

1. Maca

Het gebruik van maca als een afrodisiacum dateert helemaal terug naar het Inca tijdperk, waar het gebruikt werd om krijgers te versterken met uithoudingsvermogen en libido. Het wordt gekweekt in het Andesgebergte en de Peruanen gebruiken het nog steeds voor wat meer energie.

Je kunt hier Maca kopen

Maca

2. Muira Puama

Deze boom komt voor in Zuid-Amerika en de bast van deze boom wordt geweekt in een drankje, tot een tinctuur verwerkt of gekauwd om onvruchtbaarheid te behandelen en seksuele gevoeligheid te stimuleren.

Je kunt hier Muira Puama kopen

Muira Puama

3. Cacao

De cacaoboon wordt gebruikt als basis voor chocolade en bevat theobromine, cafeïne en het chemische afrodisiacum fenylethylamine. In Centraal-Amerika wordt dit al eeuwen gebruikt als seksueel stimulerend middel; Azteekse prostituees werden zelfs betaald in cacaobonen.

Je kunt hier chocolade hennepzaden kopen

Cacao

4. Cannabis

Wiet, marihuana of cannabis wordt al duizenden jaren gebruikt als natuurlijk afrodisiacum. Gezegd wordt dat het seksueel plezier en intensiteit verhoogt. Maar, in hogere doseringen kan het letterlijk te ontspannend zijn…

Je kunt hier cannabis zaden kopen

Cannabis

5. Catuaba

Catuaba is afkomstig uit het regenwoud van de Amazone en is een traditioneel Braziliaans geneesmiddel, waarvan gedacht wordt dat het hulp biedt bij impotentie, kracht verbetert en seksueel verlangen vergroot. De bast van de boom wordt in een drankje geweekt om dit afrodisiacum te maken.

Je kunt hier Catuaba kopen

catuaba

6. Damiana

Dit natuurlijk stimulerend middel komt voor in Amerika. Het kan gerookt worden, of het extract kan met water worden gedronken. Klinische onderzoeken op ratten hebben aangetoond dat Damiana mogelijk de seksuele drift bij zowel mannen als vrouwen kan verbeteren.

Je kunt hier Damiana kopen

Damiana

7. Magische Paddestoelen

Magische Paddestoelen worden over de hele wereld gevonden en zijn een beroemd psychedelisch middel. Maar psilocybine kan ook fungeren als een zeer effectief, seksueel stimulerend middel bij zowel mannen als vrouwen, wanneer het wordt genomen in een lagere dosering.

Je kunt hier een magische paddestoelen kit kopen

Psilocybe Cubensis

8. Mandragorawortel (Mandragora officianarum)

Mandagorawortel is een vrij zeldzaam kruid maar kan over de hele wereld worden gevonden. Het heeft een historisch verband met zwarte magie en de donkere kunsten, maar aangegeven is dat het ook als een vrij effectieve stimulans op het libido werkt.

Mandrake

9. Pompoenpitten

Gezegd wordt dat pompoenpitten vrij effectief zijn in het verhogen van de seksuele driften bij zowel mannen als vrouwen. Ze bevatten zink en dit is essentieel in de productie van testosteron omdat testosteron een van de belangrijkste factoren is in de seksuele drift van mannen en, in mindere mate, bij vrouwen.

Pumpkin Seeds

10. Saw Palmetto (Zaagbladpalm)

Dit schijnt met name effectief te zijn bij vrouwen vanwege haar oestrogeen gehalte. Saw Palmetto kan worden gevonden in Noord-Amerika. Haar vruchten kunnen ofwel worden gegeten of worden gefermenteerd in een "liefdesdrankje". Bij mannen is het de meest gebruikte kruidenbehandeling voor prostaatvergroting.

Serenoa repens

11. Tonkat Ali

Deze boom wordt gevonden in Maleisië. Het staat ook wel bekend als de "Aziatische Viagra" en de wortel van de Tongkat Ali boom wordt gebruikt om seksueel verlangen en seksuele prestaties bij mannen te verbeteren, maar ook bij de behandeling van erectiestoornissen. Studies suggereren dat het werkt bij het vermogen van het testosteron niveau, een van de voornaamste sekshormonen.

Eurycoma longifolia

12. Velvet Beans

Deze worden gevonden in de wildernis van tropische regionen, met name in Afrika en India. Het heeft een lange traditie van gebruik bij verlies van seksueel verlangen, impotentie en problemen met steriliteit.

Mucuna pruriens.

13. Yohimbe

De alkaloïde Yohimbine wordt voornamelijk gebruikt als seksueel stimulerend middel door personen die aan impotentie lijden. Aangetoond is dat het de bloedstroom naar de genitaliën verhoogt en ook seksuele gevoeligheid en verlangen opwekt, waardoor het een redelijk succesvol afrodisiacum is in de VS. Iets waar je je bewust van moet zijn is het feit dat yohimbine van de bast komt van de yohimbe boom, die naast yohimbine nog andere ingrediënten bevat. Dit kan fungeren als een zwakke MAOI, dus enige voorzichtigheid wordt geadviseerd wanneer je het in deze vorm neemt. Yohime is in het merendeel van Europa verboden.

Yohimbine

 

14. Alkylnitraten

Veel gevonden in de recreatieve drug die we kennen onder de naam "Poppers". Alkylnitraten worden door onderzoekers beschouwd als een afrodisiacum en aangetoond is, dat zij de seksuele stimulatie verhogen en doen toenemen. Poppers zijn in de jaren '90 zeer populair geworden in de disco/club scène, met name in de homoseksuele gemeenschap. Tegenwoordig zijn poppers illegaal in de Europese Unie.

Poppers

15. Ashwagandha

Ashwagandha is een geroemd Indiaans kruid en wordt al duizenden jaren gebruikt om jeugdigheid te stimuleren en te behouden. Het wordt gezien als een uitmuntende seksuele stimulans en wordt voorgeschreven door Indiaanse artsen om seksueel verlangen bij zowel mannen als vrouwen, met een laag libido, op te wekken. Het wordt beschouwd als een belangrijk, verkwikkend kruid in de Indiaanse geneeskrachtige wereld van de Ayurveda.

Ashwagandha

 

16. Dong Quai

Dit is een traditioneel Chinees afrodisiacum voor vrouwen. Gedacht wordt dat het seksueel verlangen op een hormonale manier verbetert, waardoor seksuele driften en gevoeligheid toenemen. Het verbetert ook de bloedcirculatie, wat weer een extra voordeel levert voor de clitoris.

Dong Quai

17. Fo-Ti

Een traditioneel Chinees middel. Vertaalt naar "Zwartharige Mr. He." Gemeld is, dat het voor het eerst ontdekt werd door een oude dorpeling, bekend onder de naam Mr. He, die het gebruikte om zijn zwarte haar, vitaliteit en seksuele energie te herstellen. De legende duurt tot de dag van vandaag. Langdurig gebruik van Fo-Ti zou erectiestoornissen behandelen en seksueel verlangen verhogen.

Je kunt hier een natuurlijke remedie kopen

Fo-Ti

18. Gingko Biloba

Gingko Biloba kunnen we vinden in Japan en China en de zaden van de Gingko Biloba boom worden al eeuwen gebruikt om het seksuele uithoudingsvermogen van mannen te stimuleren en te verhogen.

Je kunt hier Ginkgo Biloba kopen

Gingko Biloba

19. Ginseng

Ginseng is een erg beroemd natuurlijk afrodisiac. Het is een Aziatische wortel die traditioneel gebruikt werd voor tonic. Ze zeggen dat het bij langdurig gebruik het seksueel verlangen verhoogd, vooral bij vrouwen. Het is de nummer 1 verkopende afrodisiac in de VS onder vrouwen die zoeken naar een extra boost voor hun libido. 

Je kunt hier Ginseng kopen

 

Ginseng

20. Horny Goat Weed

Bekend onder de wetenschappelijke naam Epimedium. Het verhaal gaat dat Horny Goat Weed ontdekt werd door een Chinese geitenherder toen hij merkte dat zijn geiten veel meer viriel leken na het eten van het kruid (vandaar de naam). Onderzoek suggereert dat het hormonale, chemische en doorbloedings-effecten heeft, waardoor het een goede alleskunner is voor zowel mannen als vrouwen die lijden aan diverse seksuele problemen.

Je kunt hier Sex-E kopen 

Horny Goat Weed

 

Zoals je hebt kunnen lezen, heeft de natuur ons voorzien van een overvloed aan kruiden en voedsel om vruchtbaar te blijven. Sommige kruiden hebben een meer specifieke werking op ofwel mannen of vrouwen, anderen werken op beiden. Een belangrijke opmerking is, dat vele kruiden over het algemeen een ophopend effect hebben. Dat betekent dat, als ze regelmatig worden genomen, hun effecten mettertijd opbouwen. Zeker wanneer we het hebben over kruiden afrodisiaca, zijn het geen eenmalige, snelle oplossingen, enkele uitzonderingen daargelaten. Die uitzonderingen hebben wel direct effect en het gebruik hiervan zou moeten bewaard voor speciale gelegenheden.

Veel afrodisiaca werken het best als de seksuele opwinding er al is en hierdoor kunnen zij een nieuw niveau van genot toevoegen. Wanneer we het hebben over seksueel disfunctioneren, zullen afrodisiaca dit maar zelden herstellen; de onderliggende oorzaken moeten eerst worden aangepakt.

We nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de effectiviteiten en de effecten van de genoemde kruiden.

 

Zamnesia

Beste Afrodisiacs