Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

De effecten van Clavo Huasca

Clavo Huasca wordt voornamelijk gebruikt als afrodisiacum en dus ook zo verkocht. Dit komt door het inheemse gebruik. In de Peruaanse kruidengeneeskunde wordt Clavo Huasca gebruikt als remedie bij seksuele problemen en erectiestoornissen, waardoor de kracht en passie bij zowel mannen als vrouwen wordt verbeterd. Het is in feite zo een populair hulpmiddel, dat het in heel Peru verkocht wordt in de meeste kruidenmarkten en -winkels.

Shaman Clavo HuascaDe gemalen bast en wortels worden meestal geweekt in rietsuiker alcohol om de stoffen te onttrekken en het om te toveren tot een drankje. Tegenwoordig is het echter gebruikelijker om er een thee of tinctuur van te maken.

Interessant genoeg, hebben sjamanen Clavo Huasca ook gebruikt als onderdeel in ayahuasca brouwsels. Hoewel het op zichzelf niet psychoactief is, wordt Clavo Huasca vaak gebruikt als hulpmiddel om een ayahuasca brouwsel te stabiliseren, omdat bekend is dat ayahuasca vaak zuiverende bijwerkingen veroorzaakt, zoals misselijkheid en overgeven. Het vermogen van Clavo Huasca om misselijkheid te verminderen, zorgt dat het goed bij het brouwsel past.

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.


Clavo Huasca