Clavo Huasca: Alles Wat Je Weten Moet

Clavo Huasca: Alles Wat Je Weten Moet
Luke Sumpter
Luke Sumpter
Bijgewerkt op:

Pep je romantische leven op met een kopje Clavo Huasca-thee. De inheemse volkeren van het Amazonegebied gebruiken deze plant al sinds mensenheugenis hiervoor. Geniet van de kruidnagelachtige smaak van deze verwarmende seksuele drank voordat je het bed induikt met je partner.

Tynnanthus Panurensis

Wat is Clavo Huasca?

Clavo Huasca is een gigantische rank uit de Amazone, die al lang voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Clavo Huasca werkt zich een weg omhoog tegen de andere reuzen in de Amazone en kan wel 80 meter hoog worden. Dit biedt dus genoeg plantenmateriaal voor de inheemse bevolking, die het oogsten voor gebruik.

Hoewel Clavo Huasca vrij nieuw is op de Westerse markt, wordt ze al lang gebruikt in Peru om haar lustopwekkende eigenschappen. De wortels en bast van Clavo Huasca (die ook de actieve ingrediënten van de rank bevatten), produceren een uitgesproken kruidnagel-achtige geur en dit heeft ervoor gezorgd dat de plant ook bekend staat als kruidnagel rank of witte kruidnagel.

De effecten van Clavo Huasca

De effecten van Clavo Huasca

Clavo Huasca is pas recentelijk geadopteerd door de Westerse markten, waar het voornamelijk gebruikt wordt als afrodisiacum. Dit komt door het inheemse gebruik. In de Peruaanse kruidenleer wordt Clavo Huasca gebruikt als lustopwekker, waardoor de kracht en passie bij zowel mannen als vrouwen wordt gestimuleerd. Het is in feite zo een populair hulpmiddel, dat het in heel Peru verkocht wordt in de meeste kruidenmarkten en -winkels.

Gerelateerd artikel

Top 20 Afrodisiaca Over De Hele Wereld

De gemalen bast en wortels worden meestal geweekt in rietsuiker alcohol om de stoffen te onttrekken en het om te toveren tot een drankje. Tegenwoordig is het echter gebruikelijker om er een thee of tinctuur van te maken.

Het gebruik van Clavo Huasca

Het gebruik van Clavo Huasca

Om Clavo Huasca te gebruiken, voeg je 1-2 theelepels toe aan een beker en giet er kokend water op. Roer de mix en laat het 10-15 minuten trekken. Zodra het brouwsel genoeg getrokken heeft, zeef je de mix en drink je het op. Het ideale moment om een Clavo Huasca thee te drinken is 30 minuten voor je het gewenste effect wil voelen.

Als een alternatief kan je eenvoudig een tinctuur maken van de plant. Vul een fles met het kruid en vul dit met de sterkste wodka die je kan vinden. Laat dit tenminste 2 weken staan, terwijl je de fles eenmaal per dag schudt. Na deze periode, filter je het plantenmateriaal eruit en schenk je de vloeistof over in een druppelflesje.

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Je bezoekt onze Nederlandse website.