Blog
Cannabis Strains Voor Valentijnsdag
4 min

Top 6 Cannabis Strains Voor Valentijnsdag

4 min
Seedshop Top Lists

Bonbons of rode rozen voor Valentijnsdag zijn behoorlijk afgezaagd. Wat dacht je van een boeketje cannabistoppen en wietbrownies om goede sier te maken? Deze zes cannabis strains zorgen voor de beste Valentijnsdag ooit.

Iedereen die weleens wiet gerookt heeft, weet dat cannabis je hart openstelt. Op een unieke manier kom je beter in contact met jezelf, je geliefden, maar ook de natuur.  Als je een pijpje rookt, word je begripvoller, opener en krijg je zin om lekker te knuffelen! Deze eigenschappen van cannabis passen uitstekend bij Valentijnsdag. Rook met je geliefde en geniet van een dag (en nacht) vol romantiek.

Weet je niet met welke strain je liefje te verwennen? Deze zes strains staan garant voor een liefhebbende, warmhartige en tedere stemming. Oké, laat de vlinders maar los!

Top 6 Cannabis Strains Voor Valentijnsdag

Deze zes strains zijn gezegend met zeldzame smaken en verschillende sterktes, maar hebben één ding gemeen: een warmhartige, benevelende high! Het maakt dan ook niet uit welke je kiest, ze zijn met Valentijnsdag allemaal een schot in de roos.

1. SERIOUS HAPPINESS VAN SERIOUS SEEDS: VROLIJK EN VERLIEFD!

Serious Happiness (Serious Seeds)

Wanneer je gelukkig en verliefd bent en je wilt dit gelukzalige gevoel delen, is er voor die gelegenheid ook een soort. Serious Happiness van Serious Seeds maakt je helemaal happy. Zowel met haar smaken, aroma's als effecten. Het aroma en de smaak zijn fruitig en zoet. Ook ondervind je kruidige ondertonen en een suikerzoete nasmaak.

De lang aanhoudende buzz gaat aangenaam gepaard met een fysieke stone en een cerebrale high waar je versteld van staat. Wat een zegening! Als je deze vrolijke variëteit met je lieveling rookt, kan de dag niet meer stuk. Liefdevol, rustgevend geluk; de gevoelens waar het op Valentijnsdag allemaal om draait.

Gerelateerd artikel

6 Ideeën Voor Een Valentijnsdag Met Cannabis Als Thema

2. SUGAR BLACK ROSE VAN DELICIOUS SEEDS: ZEG HET MET BLOEMEN!

Sugar Black Rose (Delicious Seeds)

Wat krijgt iedereen met Valentijnsdag? Bloemen. Maar hoe kun je stoners nu eens extra verrassen? Met bloemen van de cannabisplant! Ze ruiken niet alleen net zo goed (zo niet een stuk interessanter), maar zien er ook fantastisch uit. En een bosje rozen kun je nu eenmaal niet roken.

Sugar Black Rose voldoet aan alle eisen. Deze dame verspreidt een zoet en fruitig aroma. Dit doet denken aan sinaasappels en andere citrusvruchten. Ze smaakt naar rijpe druiven en bloemen met een intrigerend vleugje Skunk. Als je uitblaast, sta je versteld van de kruidige ondertonen.

Ze is een goede match voor indica-liefhebbers omdat je er uren stoned van raakt. Het effect zit tegen een narcose aan en is verschrikkelijk ontspannend. De soort is daarom ook geschikt voor medicinale gebruikers en bovendien is ze van ongekende schoonheid. Daarbij is ze ontstaan uit een liefdevolle kruising van twee strains van wereldformaat. En dat zijn Critical Mass en Black Domina. Dus als je je afvraagt wat je dit jaar moet schenken aan je geliefde, laat dan de rozen staan. Ga naar de coffeeshop voor Sugar Black Rose. Succes gegarandeerd!

Sugar Black Rose (Delicious Seeds) feminized

(11)
Ouders: Critical Mass x Black Domina
Genetica: 80% Indica / 20% Sativa
Bloeitijd: 7-8 weken
THC: 25%
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

3. CHOCO CANDY VAN ZAMBEZA: EEN ZOET PRESENTJE

Choco Candy (Zambeza)

Wat was dat andere wat iedereen voor Valentijnsdag krijgt? Zoetigheid. Met name chocolade lekkernijen. Wil je dit jaar helemaal de spijker op de kop slaan? Choco Candy van Zambeza Seeds is dan een goede keus. Er zijn niet veel strains die zo'n verrukkelijk chocoladearoma verspreiden. En net als na het eten van gewone chocola voel je je er een stuk beter door.

De ongelofelijke smaak is verkregen na een lange speurtocht naar de allerbeste Chocolate strains. Uiteindelijk viel de keus van Zambeza op Chocolate Haze en OG Chocolate Thai. Hiermee werd een aroma gecreëerd dat elke Chocolate-liefhebber weet te waarderen. De smaak is fris, zoet en heeft alles in zich waar het bij chocolade om draait! Het effect is echter euforisch en inspirerend. Daar kunnen je partner en jij zeker de zoete vruchten van plukken.

Choco Candy (Zambeza) feminized

(4)
Ouders: Chocolate Haze x OG Chocolate Thai
Genetica: Sativa-dominant
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: 21%
CBD: Onbekend

4. & 5. DIAMOND GIRL VAN GREENHOUSE SEEDS EN JAMAICAN PEARL VAN SENSI SEEDS: DIAMANTEN EN PARELS!

Diamond Girl (Greenhouse Seeds) & Jamaican Pearl (Sensi Seeds)

Nee, deze twee hebben niets met het nummer van Prince te maken, al zijn er wel raakvlakken.

Naast bloemen en zoetigheden worden er op Valentijnsdag veel juwelen gegeven, met name aan vrouwen. Marilyn Monroe zong er ooit een liedje over; "Diamonds are a girl's best friend." Tegenwoordig zijn dames die graag blowen ook zeer tevreden met oogverblindende cannabis-toppen.

Greenhouse Seeds vond wat juweeltjes van strains waar ze Diamond Girl van maakten. Ze kruisten Skunk, Northern Lights en Early Pearl voor deze indica die direct inslaat als een bom. De toppen van deze schitterende dame zijn enorm en glanzen van de blinkende trichomen. Hoewel Diamand Girl een indica is, kun je de hele dag door van haar rustgevende effecten genieten. Dat komt goed van pas als je Valentijnsdag speciaal voor je geliefde vrijgemaakt hebt.

Houd je grote liefde meer van parels? Dan kun je je toevlucht zoeken tot Jamaican Pearl van Sensi Seeds. Daarmee zit je altijd goed. Deze tropische sativa is een soort die al lang bestaat. Ze is vurig, smakelijk en van ongekende schoonheid. Kun je je liefje niet meenemen naar een tropisch eiland? Met deze soort kom je dicht in de buurt met de ervaring van tropische aroma's en smaken. En je wordt ook nog eens zo high als een kokosnoot.

Jamaican Pearl (Sensi Seeds)

(3)
Ouders: Marley's Collie x Early Pearl
Genetica: 15% Indica / 85% Sativa
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: Onbekend
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

En natuurlijk, als je het budget hebt, kun je ook allebei deze strains geven, bij wijze van parels en diamanten!

6. Wedding Cake Van Zamnesia Seeds: Voor Nog Vele Gelukkige Avonden!

Wedding Cake (Zamnesia Seeds)

Hoe kun je je geliefde nu beter verrassen dan met een lekker stukje Wedding Cake? Nu bedoelen we niet een zoet, calorierijk toetje, maar een indica-dominant wonder waar je bij elke gelegenheid van kunt genieten, zeker op Valentijnsdag!

Wedding Cake, het resultaat van zorgvuldig gekruiste ouders (in de vorm van Triangle Kush x Animal Mints), is een THC-rijke soort die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jou en je partner tovert. Het indrukwekkende aromaprofiel bekoort je met zoete aroma's met een ondertoon van kruiden, bosbessen en hout. Haar smaak is zeer vergelijkbaar en is heerlijk en leidt zeker tot de munchies. Het ideale moment om de snoepjes voor Valentijnsdag erbij te pakken!

Deze soort levert een high die begint met een sterke euforische roes en die uiteindelijk in een rustgevende innerlijke gloed overgaat. Met Wedding Cake beleef je dan ook vele onvergetelijke avonden!

Wedding Cake (Zamnesia Seeds) Feminized

(45)
Ouders: Triangle Kush x Animal Mints
Genetica: Indica-dominant
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: 25%
CBD: Laag

Dat was het dan, ons overzicht van de zes meest beminnelijke strains die we voor Valentijnsdag kunnen aanbevelen. Ze hebben allemaal een ding gemeen. De strains zijn zoet en/of fruitig en hebben een inspirerend of ontspannend effect. Nu moet je nog even zien hoe je Valentijnsdag wilt doorbrengen. Wil je op de bank voor de buis chillen? Dan kun je beter kiezen voor een indica-dominante soort. Lichamelijke activiteiten moet je daarbij voor de rest van de dag uitstellen.

Hoe dan ook, al deze strains dragen de liefde uit en daar gaat het op deze speciale dag om. Houdt je geliefde net zoveel van cannabis als jij?Laat dan de bloemetjes, snoepjes en sieraden dan maar lekker voor wat ze zijn. Verras hem of haar met een van de strains op deze lijst en bereid je voor op een dag vol oprechte, warme liefde!

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Seedshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken