Blog
Cannabis Strains Voor Valentijnsdag
4 min

Top 6 Cannabis Strains Voor Valentijnsdag

4 min

Bonbons of rode rozen voor Valentijnsdag zijn behoorlijk afgezaagd. Wat dacht je van een boeketje cannabistoppen en wietbrownies om goede sier te maken? Deze zes cannabis strains zorgen voor de beste Valentijnsdag ooit.

Iedereen die weleens wiet gerookt heeft, weet dat cannabis je hart openstelt. Op een unieke manier kom je beter in contact met jezelf, je geliefden, maar ook de natuur.  Als je een pijpje rookt, word je begripvoller, opener en krijg je zin om lekker te knuffelen! Deze eigenschappen van cannabis passen uitstekend bij Valentijnsdag. Rook met je geliefde en geniet van een dag (en nacht) vol romantiek.

Weet je niet met welke strain je liefje te verwennen? Deze zes strains staan garant voor een liefhebbende, warmhartige en tedere stemming. Oké, laat de vlinders maar los!

Top 6 Cannabis Strains Voor Valentijnsdag

Deze zes strains zijn gezegend met zeldzame smaken en verschillende sterktes, maar hebben één ding gemeen: een warmhartige, benevelende high! Het maakt dan ook niet uit welke je kiest, ze zijn met Valentijnsdag allemaal een schot in de roos.

1. Serious Happiness van Serious Seeds: Vrolijk en verSerious Happiness van Serious Seeds: Vrolijk en verliefd!

Wanneer je gelukkig en verliefd bent en je wilt dit gelukzalige gevoel delen, is er voor die gelegenheid ook een soort. Serious Happiness van Serious Seeds maakt je helemaal happy. Zowel met haar smaken, aroma's als effecten. Het aroma en de smaak zijn fruitig en zoet. Ook ondervind je kruidige ondertonen en een suikerzoete nasmaak.

De lang aanhoudende buzz gaat aangenaam gepaard met een fysieke stone en een cerebrale high waar je versteld van staat. Wat een zegening! Als je deze vrolijke variëteit met je lieveling rookt, kan de dag niet meer stuk. Liefdevol, rustgevend geluk; de gevoelens waar het op Valentijnsdag allemaal om draait.

Gerelateerd artikel

6 Ideeën Voor Een Valentijnsdag Met Cannabis Als Thema

2. Sugar Black Rose van Delicious Seeds: Zeg het met bloemen!

Sugar Black Rose van Delicious Seeds: Zeg het met bloemen!

Wat krijgt iedereen met Valentijnsdag? Bloemen. Maar hoe kun je stoners nu eens extra verrassen? Met bloemen van de cannabisplant! Ze ruiken niet alleen net zo goed (zo niet een stuk interessanter), maar zien er ook fantastisch uit. En een bosje rozen kun je nu eenmaal niet roken.

Sugar Black Rose voldoet aan alle eisen. Deze dame verspreidt een zoet en fruitig aroma. Dit doet denken aan sinaasappels en andere citrusvruchten. Ze smaakt naar rijpe druiven en bloemen met een intrigerend vleugje Skunk. Als je uitblaast, sta je versteld van de kruidige ondertonen.

Ze is een goede match voor indica-liefhebbers omdat je er uren stoned van raakt. Het effect zit tegen een narcose aan en is verschrikkelijk ontspannend. De soort is daarom ook geschikt voor medicinale gebruikers en bovendien is ze van ongekende schoonheid. Daarbij is ze ontstaan uit een liefdevolle kruising van twee strains van wereldformaat. En dat zijn Critical Mass en Black Domina. Dus als je je afvraagt wat je dit jaar moet schenken aan je geliefde, laat dan de rozen staan. Ga naar de coffeeshop voor Sugar Black Rose. Succes gegarandeerd!

Sugar Black Rose (Delicious Seeds) feminized

(12)
Ouders: Critical Mass x Black Domina
Genetica: 80% Indica / 20% Sativa
Bloeitijd: 7-8 weken
THC: 25%
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

3. Fat Banana Van Royal Queen Seeds: Frisse Fruitigheid! 

Fat Banana Van Royal Queen Seeds: Frisse Fruitigheid!

Fat Banana is een cadeau dat maar blijft geven, op meerdere manieren. Oftewel, het perfecte Valentijnscadeau. Als nakomeling van Banana en OG Kush bewijst Fat Banana van Royal Queen Seeds dat het adagium 'minder is meer' volkomen achterhaald is. Als het om Fat Banana gaat, geldt juist: meer is meer. Ze levert namelijk superdikke toppen met een enorm THC-gehalte en intense fruitige smaken die zeker indruk op je partner of date zullen maken!

Met een supersterke fysieke stone die gepaard gaat met momenten van euforie, is deze lekkernij heerlijk voor aan het eind van je Valentijnsavond, voordat je in bed duikt en door de langdurige buzz in slaap wordt gewiegd.

Fat Banana (Royal Queen Seeds) Feminized

(38)
Ouders: Banana x OG Kush
Genetica: 70% Indica / 30% Sativa
Bloeitijd: 7-8 weken
THC: 25%
CBD: Laag
Bloei soort: Fotoperiode

4. Love Peace van VIP Seeds: een Cheesy traktatie

Love Peace van VIP Seeds: een Cheesy traktatie

Love Peace is een klassieke Cheese strain met een twist. Ze is ontstaan uit een kruising tussen een origineel Cheese-stekje van English Exodus Collective (de oorspronkelijke bedenkers van UK Cheese) en een unieke Afghani-hybride. Love Peace trakteert je daarbij op een verrukkelijk aroma van, jawel, Cheese, aangevuld met subtiele, kruidige ondertonen. Het effect is sterk en cerebraal en laat sociale remmingen afnemen. Dit is daarmee de ideale strain om op Valentijnsdag met je geliefde te delen.

Wil je een pakje zaden aan die ene speciale persoon geven? Love Peace is ook een geweldig cadeautje voor Valentijnsdag! Deze strain groeit daarbij razendsnel en krachtig. Bovendien is ze extreem robuust en behaalt ze zowel binnen als buiten spectaculaire resultaten. Als het oogstmoment aanbreekt, beloont ze je lief met een buitengewone oogst, bestaande uit wiet van topkwaliteit!

Love Peace (VIP Seeds) feminized

(1)
Ouders: Cheese x Afghani Love
Genetica: 40% Indica / 60% Sativa
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: Hoog
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

5. Green Love Potion van Samsara Seeds

Green Love Potion van Samsara Seeds

Samara Seeds staat bekend om zijn geweldige strains. En Green Love Potion is daarop geen uitzondering. Dit is een genetische combinatie van Northern Lights, Ortega, Hash Plant, en Afghaanse, Hawaiiaanse, Koreaanse en Amerikaanse strains. Deze autoflower produceert daarmee in enkele weken ongelooflijk geurende, prachtige toppen. En na gebruik, komt het effect razendsnel op. De high is introspectief en ontspannend, wat ideaal is tijdens een film na een gezellig dinertje.

Green Love Potion is ook heel gemakkelijk te kweken. De plant bereikt een gemiddelde hoogte van 90cm en vereist niets meer dan goede aarde en wat liefde en aandacht om te floreren. Binnen 55 dagen na het kiemen, hangt deze wietplant vol met prachtige, paarse toppen, bedekt met een dikke laag trichomen. Ze ruikt daarbij naar verse munt en lavendel. 

Green Love Potion (Samsara Seeds) feminized

Ouders: Black Domina x Lavender
Genetica: 80% Indica / 20% Sativa
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: 20%
CBD: Onbekend
Bloei soort: Fotoperiode

6. Wedding Cake Van Zamnesia Seeds: Voor Nog Vele Gelukkige Avonden!

Wedding Cake Van Zamnesia Seeds: Voor Nog Vele Gelukkige Avonden!

Hoe kun je je geliefde nu beter verrassen dan met een lekker stukje Wedding Cake? Nu bedoelen we niet een zoet, calorierijk toetje, maar een indica-dominant wonder waar je bij elke gelegenheid van kunt genieten, zeker op Valentijnsdag!

Wedding Cake, het resultaat van zorgvuldig gekruiste ouders (in de vorm van Triangle Kush x Animal Mints), is een THC-rijke soort die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jou en je partner tovert. Het indrukwekkende aromaprofiel bekoort je met zoete aroma's met een ondertoon van kruiden, bosbessen en hout. Haar smaak is zeer vergelijkbaar en is heerlijk en leidt zeker tot de munchies. Het ideale moment om de snoepjes voor Valentijnsdag erbij te pakken!

Deze soort levert een high die begint met een sterke euforische roes en die uiteindelijk in een rustgevende innerlijke gloed overgaat. Met Wedding Cake beleef je dan ook vele onvergetelijke avonden!

Wedding Cake (Zamnesia Seeds) Feminized

(82)
Ouders: Triangle Kush x Animal Mints
Genetica: Indica-dominant
Bloeitijd: 9-10 weken
THC: 25%
CBD: Laag

Vier Valentijnsdag met deze verrukkelijke soorten wiet

Dat is alles! Je hebt nu een mooi overzicht van onze favoriete soorten voor Valentijnsdag. Zijn jij en je lief dol op het roken van sterke indica's, opwekkende sativa's of iets wat daartussenin valt? De hier genoemde strains zullen je helpen alles uit je Valentijnsdag te halen. Dus, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je wietzaadjes!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Seedshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken