Love Peace (VIP Seeds) feminized

(1)

Love Peace van VIP Seeds heeft alle kwaliteiten die je van een cheese soort zou verwachten; de scherpe cheesy smaak en de krachtige mentale high, met een extra twist. Deze soort is veerkrachtig en eenvoudig te kweken, wat haar een ideale keuze maakt voor beginners die een klassieker willen ervaren. Cheese is wereldberoemd om de kwaliteit en smaak; VIP Seeds' versie zal niet teleurstellen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

VIP Seeds - Love Peace : Een frisse en opvallende kijk op een oude klassieker

Love Peace van VIP Seeds is verkregen uit de originele kloon van het English Exodus Collective (de oorspronkelijke scheppers van UK Cheese), gemixt met Love, een Afghan x Afghan hybride. Dit leidde tot een buitengewone kolos van een plant die alle klassieke, briljante eigenschappen van Cheese soorten biedt, aangevuld met weerstand, betrouwbaarheid en smaak.

Deze soort heeft de onmiskenbare geuren en smaken die vaak worden geassocieerd met Cheese soorten van hoge kwaliteit, plus de extra toevoeging van de kruidige ondertonen van haar Afghan afkomst. Het zal een krachtige mentale high opwekken die je laat focussen en de grenzen van je geest zal openbreken. Ze is geweldig voor het verkrijgen van inspiratie en duidelijkheid, maar ook voor gebruik met je vrienden tijdens een goed gesprek. Als je een liefhebber bent van Cheese, op zoek naar een soort die wat variatie biedt, maar toch vasthoudt aan de kernwaarden en kwaliteiten van Cheese, dan is dit echt wat voor jou.

Love Peace van VIP Seeds is een sativa dominante hybride (60%/40%) en is sterk en energiek. Deze weelderige plant groeit hoog en haar lange takken zijn beladen met toppen. Het is aan te raden om de takken te ondersteunen naarmate de toppen rijpen omdat het gewicht te zwaar kan worden. Niet alleen groeit ze sterk, maar ze is ook betrouwbaar en veerkrachtig. Samen met haar snelle bloeiperiode is dit een perfecte eerste keuze voor een beginner, een rendabele en doeltreffende soort voor commerciële kwekers en een betrouwbare keuze voor de veteraan.

Love Peace door VIP Seeds is geschikt voor binnen-, buiten- en kasteelt. De groeiperiode bedraagt binnen ongeveer 60-65 dagen voor een optimale opbrengst. Voor je tijd en moeite kan je binnen een oogst verwachten van grofweg 600g/m2 en buiten 350-600g per plant. Zorg dat je deze interessante twist op een oude klassieker niet mist; de pure kwaliteit zal niet teleurstellen.

Love Peace (VIP Seeds) feminized Product Informatie
Merk VIP Seeds
Ouders Cheese x Afghani Love
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  03/Mar/2023

  Empfehlenswert
  gute schnelle Entwicklung gute Wirkung

  E. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Love Peace (VIP Seeds) feminized
Love Peace (VIP Seeds) feminized