Blog
Top 5 Flame-Powered Vaporizers
2 min

Top 5 Flame-Powered Vaporizers

2 min
Products Vaporshop

Vaporizen is een fenomeen die snel in populariteit stijgt, waardoor technologische innovatie wordt aangespoord. Toch zijn hippe elektronica niet nodig voor een goede vape. De volgende 5 zijn prima voorbeelden.

De verwachting is dat vaporizers mettertijd technologisch steeds meer geavanceerd worden. Hoewel dit over het algemeen waar is, is de opvatting, dat dit noodzakelijk is voor een fatsoenlijke vape ervaring, dit niet. Er zijn veel vaporizers op de markt die worden aangedreven door een simpele aansteker en nog steeds effectief hoogwaardige damp leveren. Dat niet alleen, maar ze zijn ook goedkoper en de batterij kan niet leeg, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor diegenen die willen vapen met een beperkt budget of constant onderweg zijn. Met dit in gedachte, hebben we een lijst samengesteld met vijf geweldige flame-powered vaporizers, waardoor deze, vaak vergeten, categorie de aandacht krijgt die het verdient.

WAAROM FlAME VAPES NIET MOETEN WORDEN VERGETEN

Als het om vaporizen gaat, nemen de meeste mensen aan dat dit moet worden gedaan met een elektronisch apparaat, anders zal de wiet verbranden. Zoals reeds vermeld, is dit niet waar. Vaporizen draait om cannabis naar een temperatuur brengen waar de cannabinoïden vaporiseren, zonder dat het plantenmateriaal verbrandt. Of dit nu met een vlam of een verwarmingselement is, doet er niet toe, want hitte is hitte. Elektronische vaporizers zijn vaak wel iets meer consistent, omdat de temperatuur exact kan worden geregeld. Een hoogwaardige flame-powered vaporizer kan in de juiste handen met gemak dezelfde resultaten behalen, tegen een fractie van de prijs.

5. VAPO2

Vapo2

De Vapo2 is een vrij simpel apparaat, maar zodra het vapen met een vlam onder de knie is, kan er elke keer hoogwaardige damp worden geproduceerd. Het is eigenlijk een ovenvaste bolvormige pijp; de cannabis of wax wordt in de bol geplaatst en voorzichtig verwarmd met een aansteker tot het vaporizen begint. De bol voorkomt dat de temperatuur te snel stijgt, waardoor die ideale vape temperatuur wordt bereikt zonder verbranding te veroorzaken. Het is goedkoop, discreet en produceert een schone damp, ideaal voor diegenen met een beperkt budget.

4. VAPO-BOWL

Vapo-Bowl

De Vapo-Bowl is een handig, klein verlengstuk die zo'n beetje op elke bong past en deze ombouwt naar een vaporizer. Wederom voorkomt de bol direct contact met de vlam en de wiet wordt verhit op een meer gecontroleerde manier, waardoor de kans op verbranding wordt verkleind. Naast het feit dat dit een goedkope en effectieve methode is om te vaporizen, krijg je ook het aanvullende voordeel van waterkoeling via de bong!

3. ECLIPSE VAPE H2O

Eclipse Vape H2O

Hoewel de Eclipse Vape H2O kan worden gebruikt om droog kruid te verdampen, is het ontworpen met concentraten, zoals wax en olie, in gedachte. Het is een hoogwaardig snufje, die aan een bong kan worden bevestigd om deze om te toveren tot vaping waterpijp. Met het glazen mondstuk, kan het ook op zichzelf worden gebruikt. Het maakt de Eclipse Vape H2O een extreem veelzijdig hebbeding, zowel discreet als eenvoudig te transporteren. De vape wordt zelfs geleverd met een shockproof reiskoffer.

2. VAPONIC

Vaponic

De Vaponic vaporizer is de ultieme, discrete flame-powered vape. Het komt in een holle magic marker koffertje en kan snel en discreet worden geladen voor een vaping sessie onderweg. Het bestaat uit twee glazen pijpen, een interne en een externe, om de temperatuur beheersbaar te houden. Eenvoudig in gebruik, discreet en economisch; er is veel om dol op te zijn!

VIDEO: De Vaponic Vaporizer

1. VAPORGENIE

Vaporgenie

De Vaporgenie ziet eruit als een conventionele pijp, maar heeft een geheim: Een warmte-verspreidende siliciumcarbide schijf die, zolang de vlam er niet in contact mee komt, een soepele vape helpt verzekeren bij trekje. De filter aanraken met de vlam zal geen schade veroorzaken, maar er moet dan wel vaker worden schoongemaakt en mogelijk wordt ook de temperatuur te hoog tijdens het vaporizen. Het enige wat jij moet doen, is de kruidenkamer vullen, de bovenste hittekom erop draaien en er een fikkie onder stoken! Het is een ingenieus ontwerp!

Wie heeft er batterijen nodig!? Deze vapes kunnen worden gebruikt zonder te vertrouwen op elektronica. Zolang je dus een aansteker hebt, kan je vapen waar je maar wil. Als je dus zoekt naar een goedkope en veelzijdige manier om te vapen, probeer dan eens een flame-powered vaporizer!

 

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Products Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken