Blog
Viagrra: Een cannabis soort overzicht van VIP Seeds
1 min

Viagrra: Een cannabis soort overzicht van VIP Seeds

1 min

We introduceren een nieuwe guest post van de kwekers bij VIP Seeds, die van de gelegenheid gebruik maken om een overzicht te geven van hun nieuwste soort, Viagrra.

Viagrra behoort tot de nieuwste, feminized soorten van VIP Seeds en is bedoeld om wat energie toe te voegen aan het dagelijks leven.

Viagrra wordt aanbevolen voor diegenen die een steuntje in de rug nodig hebben om hun dagelijkse activiteiten te voltooien, maar het stimuleert ook de zintuigen als een afrodisiacum voor "die bepaalde buien". Ze is ontstaan uit een mix van Cinderella 99 x Mexican Sativa x Secret Hybrid en het resultaat is een buitengewone soort, die eenvoudig te kweken is en krachtige, medische effecten biedt.

KWEEKEIGENSCHAPPEN

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet, zal het kweken van Sativa's behoorlijk wat tijd in beslag nemen, maar deze zeldzame mix is in staat haar bloeiperiode in 9 weken te voltooien, wat behoorlijk geweldig is voor Sativa liefhebbers.

Viagrra ontwikkelt zich in een grote plant, met lange takken vol met toppen. Dit betekent dat je grote oogsten kan verwachten, zodra het oogstmoment wordt bereikt. De oogst kan meer dan 450-600gr per plant bedragen in de buitenkweek en grofweg 650gr/m² wanneer ze binnen wordt gekweekt, wat een vrij goede oogst is voor deze variant. Als het gaat om productiviteit, zal Viagrra aan je behoeften voldoen.

SMAAK

Viagrra is DE soort als het om zoetheid gaat! Ze produceert lichte hints van vanille en citrus, met een pittige geur. Ze is een genot voor de tong en liefhebbers en connaisseurs zullen zeker dol op haar zijn.

DE EFFECTEN

Viagrra is een van de meer stimulerende cannabis soorten uit ons aanbod, met wat toegevoegde anti-depressieve waarde. Het effect van onze "Viagrra" is enorm opwindend zonder te uitbundig te zijn, aanbevolen voor diegenen die wat extra energie nodig hebben in hun leven en zeker voor diegenen die sensaties tijdens die speciale momenten willen versterken.

CONCLUSIE

Bij VIP Seeds werken we continu om het beste aan te kunnen bieden aan iedereen. We begrijpen dat mensen verschillende effecten en energieën nodig hebben uit hun cannabis soorten, dus we maakten Viagrra om onze fans een breder aanbod te kunnen bieden. Viagrra's eenvoudige groei, krachtige effect, zalige smaak en gulle oogst is de geïnvesteerde tijd van de kweker waard.

 

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken