Louis XIII OG (Cali Connection) feminized

(1)

Een hybride vol met smaak en geur.. Louis XIII van Cali Connection weet je zintuigen vóór, tijdens en na het roken te grijpen. Deze zoete feminized soort combineert een gekloonde versie van Louis XII OG Kush en Tahoe OG, en creëert zo een soort met diepte en kwaliteit. Na een korte bloeitijd van 9 weken is Louis XIII OG klaar voor de oogst.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cali Connection - Louis XIII OG: Een smaakvolle en aromatische top

De sensationele Louis XIII OG Kush is een van de nieuwste soorten feminized cannabiszaadjes van de zeer bedreven kwekers van Cali Connection. De doordachte mix van Tahoe OG Kush en die van een gekloonde Louis XII OG Kush produceert een zeer begerenswaardige hybride.

Deze levendige plant beloont kwekers met klamme en uiterst harsige toppen. Zo harsig zelfs dat ze in de latere groeifasen ondersteund moeten worden om te voorkomen dat ze doorbuigen onder hun eigen gewicht.

Louis XIII OG is gezegend met een zeer overtuigende geur en smaak en pronkt met een heerlijk zoete en zure smaak met ondertonen van dennen. Het feit dat ze een hybride is (60% Sativa/40% Indica) zorgt voor een intense, maar wel bevredigende ervaring - een ervaring om alleen of in gezelschap van te genieten.

Deze verbazingwekkende zaadjes hebben maar een zeer korte tijd nodig om te rijpen in vergelijking met andere planten van dezelfde variëteit. In slechts 9 korte bloeiweken is ze klaar voor de oogst, en man o man, wat een oogst is dat! Louis XIII OG produceert een overvloed aan zowel kwantiteit als kwaliteit.

Als je op zoek bent naar een hybride die niet alleen citroenige klappen uitdeelt maar ook nog eens heel snel groeit, hoef je niet verder te kijken, want de cannabiszaadjes van Louis XIII OG zijn dé zaadjes voor jou.

Louis XIII OG (Cali Connection) feminized Product Informatie
Merk Cali Connection
Ouders Louis XIII Clone x Tahoe OG Kush S1
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Louis XIII OG (Cali Connection) feminized
Louis XIII OG (Cali Connection) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.