Sugar Mill (Cali Connection) feminized

(1)

Als je iemand bent die altijd in is voor een toetje, maak dan wat ruimte in je kweektuin voor de illustere Sugar Mill. Ze vult de lucht met exotische aroma's voordat ze een stoot muntachtige frisheid biedt bij elke hijs. Haar milde mix van vanille en citrussmaken is perfect voor de momenten waarin je zin hebt in iets zoets. Het is alleen lastig haar voor jezelf te houden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cali Connection - Sugar Mill: De Zoete Traktatie Die Niet Te Weerstaan Is

De beruchte Gorilla Glue en de hemelse Wedding Cake hebben een huwelijk gesloten. Daaruit is een exotisch meesterstuk voortgekomen. Sugar Mill is de suikerzoete traktatie voor cannabis enthousiastelingen die zoetekauwen zijn. Bovendien geniet je lang na van de smaak van vanille en citroen met een vleugje munt. Daarmee biedt ze bij elk trekje van je joint een verfrissende sensatie. Sugar Mill is daarnaast de ideale kandidaat voor cannabis extracten. Hiermee profiteer je pas echt van haar uitmuntende productie van terpenen.

Niet alleen de smaak van Sugar Mill is indrukwekkend. Met het juiste train- en topwerk, ontwikkelt ze vele zijtakken die een gesloten en omvangrijk bladerdek vormen. Zorg tijdens de groeifase goed voor haar en geef haar de juiste ondersteuning. Daarmee maak je haar oogst nog rianter dan de ruime opbrengst die ze sowieso geeft. Als je haar takken goed verzorgt, vormt zich een zware, centrale cola. Die vult de lucht met heerlijke geuren.

Dankzij haar genen produceert Sugar Mill een betrouwbare en consistente opbrengst van 250-300g/m² als je haar binnen kweekt. Buiten het feit dat je haar takken zou moeten trainen, is het kweken van de plant heel makkelijk. Ook aan te bevelen voor nieuwelingen. De unieke mix van terpenen, betrouwbare productie van toppen en haar exotische smaak, maken Sugar Mill de perfecte partner voor sociale bijeenkomsten. Maar je moet wel bereid zijn om haar te delen!

Sugar Mill (Cali Connection) feminized Product Informatie
Merk Cali Connection
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
Opbrengst Indoor Tot 300g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 300g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sugar Mill (Cali Connection) feminized
Sugar Mill (Cali Connection) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.