Sugarloaf (Cannabiogen) feminized

Sugarloaf is een intrigerende hybride en een extra zoete plant van de ervaren kwekers van Cannabiogen. Deze 50% Indica/Sativa hybride heeft een schatkist vol met smaken, geuren en psychoactieve kracht die een glimlach op ieders gezicht zal toveren. Met een bloeitijd van 70-75 dagen is ze zeker niet de snelste, maar wat ze mist aan snelheid maakt ze goed met kwaliteit en kwantiteit.

31,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 31.00
  • Aantal zaden: 3 € 31.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cannabiogen - Sugarloaf: Een uiterst harsige, veerkrachtige hybride

Deze energieke hybride is gezegend met stevige genen en een grote psychoactieve kracht. Sugarloaf van Cannabiogen is een echte traktatie voor al je zintuigen. De kruising van een Colombiaan en een Noord-Indiase soort werd later gekruist met een krachtige, vrouwelijke Pakistaan. Deze hybride levert geweldige resultaten op dankzij haar veerkrachtige en levendige aard - zo plaveit ze de weg voor immens hoge opbrengsten met heerlijke geuren en decadente smaken.

Fans van psychoactieve trips zullen Sugarloaf zeker een lekker wietje vinden. Haar effect is zowel aangenaam als krachtig en ze levert een langdurende stone op die je steeds maar weer zult willen beleven. Of je er nu voor kiest om haar met vrienden te roken of in je eentje na een lange dag, je kunt iedere keer dezelfde superbevredigende ervaring verwachten.

Sugarloaf heeft een opmerkelijk hoge bloem-bladratio en produceert een overvloed aan dichte en zwaar harsige toppen die sprankelen van de aromatische pracht. Zoals reeds vermeld is ze erg veerkrachtig, dit betekent dat ze in iedere soort kweek kan groeien. Kwekers moeten wel weten dat Sugarloaf voldoende ventilatie nodig heeft in de binnen- en kaskweek.

Als je op zoek bent naar een hybride die niet alleen maar overloopt van kracht, maar ook nog eens aromatisch, smaakvol en hoogrenderend is, zijn deze zaadjes van feminized Sugarloaf dé zaadjes voor jou.

Merk Cannabiogen
Genetica 50% indica/50% sativa
Ouders Pakistan indica x Colombia/India Sativa
Bloeitijd 10-11 weeks
THC 12% - 18%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 12
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sugarloaf (Cannabiogen) feminized
Sugarloaf (Cannabiogen) feminized