Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Zamnesia Schrijvers

De schrijvers bij Zamnesia hebben stuk voor stuk een andere achtergrond en leveren een eclectische mix van inzichten en ervaringen van de wereld van de cannabis, en de drugscultuur in het algemeen, aan onze website. Ze besteden hun tijd aan het ontdekken van de verborgen diepten van psychedelica en de complexiteit van alles wat met cannabis te maken heeft, die ze vervolgens verwerken tot informatieve en vermakelijke berichten. Alles wat je op de Zamnesia website leest, van onze blogs tot de gidsen en informatiepagina's, helemaal tot aan de productbeschrijvingen, werd door deze lui gecreëerd.


Josh

Zamnesia Schrijver Josh

Josh is Zamnesia's schrijver, recensent en product onderzoeker. Josh, een rocker in hart en nieren, werd tijdens zijn jeugd al blootgesteld aan cannabis en de psychedelische cultuur, wat uiteindelijk zijn interesse aanwakkerde in cannabis gerelateerde activisme, wetenschap en pret, laat staan de vele andere, interessante, psychoactieve stoffen die er zijn!

Wanneer hij niet duikt in de dieptes van alles wat groen is, of verloren gaat in de werking van psychedelica, vermaakt Josh zich met gamen, rocken en zo'n beetje alles waar een man van eind twintig zich mee bezig houdt.

Josh vindt het ook raar om over zichzelf te schrijven in de derde persoon.

 

Ralf

Zamnesia schrijver R

Ralf, fulltime schrijver en vertaler, groeide op in een arbeidersstadje in het noorden van Duitsland. Uit nieuwsgierigheid begon hij op zijn 18de met het roken van wiet en niet lang daarna volgde een ontdekkingsreis naar de effecten van LSD en magische paddestoelen. Zijn experimenten maakten hem een extreem open-minded persoon met een onverzadigbare nieuwsgierigheid en een CV dat leest alsof hij geen grenzen kent als het gaat om veelzijdigheid.

Hij was kwaliteits-controller voor een fabrikant van gaschromatografie apparatuur, werkte als binnenhuisarchitect, leerde zichzelf HTML en werkte als webmaster, om maar een paar van zijn ervaringen te noemen.

Het toeval wil dat Zamnesia zijn aandacht trok toen de winkel nog in de kinderschoenen stond. Er waren slechts een paar mailtjes nodig om zeker te weten dat we deze gestoorde gast in ons team moesten hebben!

Lucas

Zamnesi

Lucas, parttime schrijver, fulltime visionair. Opgegroeid in een slaperige buitenwijk, dus de wereld van psychedelische remedies en de gedetailleerde industrie van het kweken van cannabis kon niet meer verschillen. Desondanks leidde zijn verlangens om verder te kijken dan de stereotiepe 9-5 mentaliteit hem op een ontdekkingstocht langs de uitgestrekte en ongeëvenaarde werelden van psychedelische stoffen, geïntrigeerd door de verschillende effecten op onze perceptie van de werkelijkheid.

Lucas is dol op anime, gamen en zo'n beetje alles waar je creativiteit voor nodig hebt. De 9-5 mentaliteit afschudden is nog steeds een droom die moet worden vervuld, maar tot die tijd gaat hij in volle kracht vooruit met het ontdekken van de kosmos!

oftewel keihard trippen tijdens het kijken van One Piece...

Georg

Schrijver Zamnesia Georg

Georg werd geboren in Bavaria, Duitsland. Het leven daar was niet echt opwindend, dus in de jaren '90 verhuisde hij naar Berlijn. Bizarre gebeurtenissen leidden Georg naar Chicago, maar tegenwoordig woont hij in het zuiden van Spanje.

Georg kan worden beschouwd als een typische "geek" die het heerlijk vindt tijd te besteden aan het bouwen van computers, coderen, het spelen van MMORPGs of het lezen over kwantumtheorie. Dit was echter voordat hij een kas cadeau kreeg van zijn buurman, want hierdoor ontstond zijn passie voor kweken.

Als je Georg niet zijn plantjes ziet verzorgen in de gruwelijke Spaanse hitte, is hij waarschijnlijk druk bezig met zijn freelance werk als schrijver of het maken van websites.

 

Laura

Sherry Hond

Laura, geboren en getogen aan de Amerikaanse Oostkust, is een van onze parttime schrijvers die dol is op het kweken van allerlei planten, maar vooral cannabis. Ze prefereert aarde boven hydro, binnen boven buiten en verdiept zich sinds kort in biologische kweektechnieken. Als ze haar laptop lang genoeg neerlegt, staat een wormenboerderij bovenaan haar to-do lijstje, vlak onder het perfectioneren van haar recept voor superaarde.

Wanneer ze geen nieuwe kweektechnieken voor cannabis probeert, werkt Laura aan haar extractie vaardigheden. QWISO? Check! Tincturen? Mee bezig! Bubble Bags, gekocht, maar nog niet geprobeerd. BHO? Ze is moed aan het verzamelen...


Laura houdt zowel de Amerikaanse als de Europese markt in de gaten voor veelbelovende nieuwe soorten, maar je zal haar niet vinden in Amsterdam of zelfs Californië; familie, het boerenleven, 16 honden en een hele dierentuin aan andere dieren, zowel tam als wild, houden haar stevig op haar stekje.

 

Top Shelf Grower

Top Shelf Grower

Top Shelf kweker is geboren in Dublin, Ierland, en een oudgediende in het cannabis wereldje. Hij begon al op 16-jarige leeftijd met het  kweken van wiet en het schrijven van verhalen, en doet dat nu nog steeds.

Hoog opgeleid en met waardeloze academische diploma's, heeft een hij zeer ruime ervaring in zowel het fotokopiëren, als het versnipperen van documenten voor grote multinationals. Na gepromoveerd te zijn aan de Universiteit van Dublin City in 2007 heeft Top Shelf tot aan zijn 30ste  wel 17 verschillende baantjes gehad. Maar ja, is het niet zoals Hunter S. Thompson al zei: "When the going gets weird the weird turn pro”.

Top Shelf kweker is Ierland in 2016 ontvlucht om full-time freelance schrijver te worden, en op YouTube doet hij verslag over het kweken van cannabis. Hij woont op het ogenblijk in Zuid-Spanje, en heeft zich helemaal toegewijd aan het leveren van Top Shelf verslaggeving, tot hij gevangen genomen, of gedood wordt.

 

 

Cory

Cory

Cory Hughes werkte jarenlang als politieagent in de Verenigde Staten voordat bij hem een lampje ging branden... een kweeklamp! Hij verhuisde naar de cannabis hoofdstad van de wereld, Denver, Colorado, waar hij alles leerde over de kunst van het kweken van cannabis.

 

 

Ante

Ante

Ante, één van onze part-timers, komt uit een klein stadje aan de zonnige mediterrane kust van Kroatië. Werkend als een IT-specialist voor het grootste deel van zijn twintiger jaren, studeerde hij af aan een hogeschool en besloot om de veiligheid van een 9-17 baan te dumpen. In de jaren daarna reisde hij, had diverse spannende banen en experimenteerde met psychoactieve stoffen, die zijn horizon verbreden.

De liefde voor marijuana was sterk onder de mensen in zijn woonplaats, en als tiener, genoot hij af en toe van een jointje hier en daar, maar de echte band met cannabis werd gevormd toen hij probeerde om het te kweken als een experiment.

Een paar maanden later bevond hij zich ondergedompeld in een wereld van cannabisteelt, en absorbeerde elke klein beetje informatie dat hij kon om zijn kweek te perfectioneren. Met een zorgvuldige wetenschappelijke benadering, vestigde hij een aantal succesvolle binnen en buiten operaties, met biologische teelt als voorkeur. Zijn huidige missie is om een unieke kruising soort te creëren, afkomstig uit Kroatië.

Om zijn rustige karakter kant en Zen marijuana tuinieren in evenwicht te brengen, is hij vaak betrokken bij verschillende extreme sporten zoals klimmen en snowboarden. De rest van zijn vrije tijd besteedt hij aan de computer met schrijven, en het spelen van elk Warcraft franchise spel dat er is.

 

 

Bardot Walker

Bardot walker

Bardot Walker is een full-time schrijver, reizende muzikant en alchemist uit de Filipijnen. Door op het Engelse platteland op te groeien, heeft hij een liefde voor de natuur ingeprent gekregen, en teleurstelling in de samenleving en de cultuur leidde al op jonge leeftijd tot een grote interesse in het vergroten van bewustzijn. Uiteindelijk leidde dit tot cannabiscultivatie, mycologie, scheikunde en neo-sjamanisme.

Wanneer hij niet schrijft of op straat optreedt, is hij meestal te vinden met een jointje in zijn mond, starend naar bomen, of op zoek naar zijn kleine zwarte kat.

 

 

 

Marguerite

Marguerite

Marguerite Arnold is een Amerikaanse expat die nu in Frankfurt, Duitsland woonachtig is. Ze werkte de laatste 25 jaar, naast haar schrijfwerk, aan de digitalisatie van twee bedrijfstakken (media en bankieren). Momenteel rondt ze haar EMBA aan Frankfurter School voor Financiën en Management af terwijl ze haar thesis voor een verzekeringstechnisch zakenplatform schrijft. Verleden jaar publiceerde zij haar eerste boek over de vooruitgang van de mondiale marijuana-hervorming.

Met jaren van schrijfervaring op zak besteed Marguerite haar tijd aan het onderzoeken van de cannabis industrie en de ontwikkelingen van de legalisatie-beweging.

 

 

Brittney

Brittney

Opgroeiend in een illegale stad, begon Brittney met het roken van wiet toen ze vijftien jaar oud was. En sinds de eerste hit, houdt ze van cannabis. Ze is echter pas sinds kort geïnteresseerd in de cannabis industrie. Toen ze full-time begon te schrijven, ontstond haar passie voor de industrie. Alhoewel ze nieuw is in de groene scène, zorgt het full-time schrijven ervoor dat ze elke dag nieuwe dingen erover leert.

Wanneer Brittney niet bezig is met schrijven, studeert ze. Op dit moment zwoegt ze full-time aan de universiteit, om een diploma in gezondheidszorg management te behalen. Na het afstuderen, hoopt ze te verhuizen, zodat ze kan vorderen in de cannabis industrie, en haar diploma goed kan benutten.

Hoewel Brittney het meestal druk heeft, heeft ze altijd tijd om te winkelen, een goed boek te lezen, of te zoeken naar een nieuwe sensatie.

 

 

Luke

Luke

Luke Sumpter is een journalist, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en gespecialiseerd in gezondheid, alternatieve geneeskunde, kruiden en psychedelisch genezen. Over deze en andere onderwerpen schreef hij onder andere voor mediakanalen als Reset.me, Medical Daily en The Mind Unleashed.

Zijn passie is het wegnemen van de vooroordelen en de propaganda die veel psychoactieve planten omringen en met zijn schrijfsels wil hij bekendheid geven aan hun ware transformerende en genezende mogelijkheden.

 

 

Steven

Steven

Steven Mike Voser is een internationale freelance journalist. Hij schrijft regelmatig over verschillende onderwerpen waaronder, cannabis, gezondheidszorg, het nieuws van de dag, en meer.

Hij heeft een bijdrage geleverd aan High Times magazine en heeft gewerkt met Al Jazeera English voordat hij voor zichzelf begonnen is.

In 2015 werd een van z'n eigen filmconcepten voor Al Jazeera, Stray Bullets, genomineerd voor een International Emmy Award in de categorie Current Affairs & News.

 


Zamnesia