Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Zamnesia Schrijvers

 

De schrijvers bij Zamnesia hebben stuk voor stuk een andere achtergrond en leveren een eclectische mix van inzichten en ervaringen van de wereld van de cannabis, en de drugscultuur in het algemeen, aan onze website. Ze besteden hun tijd aan het ontdekken van de verborgen diepten van psychedelica en de complexiteit van alles wat met cannabis te maken heeft, die ze vervolgens verwerken tot informatieve en vermakelijke berichten. Alles wat je op de Zamnesia website leest, van onze blogs tot de gidsen en informatiepagina's, helemaal tot aan de productbeschrijvingen, werd door deze lui gecreëerd.

 


Josh

Zamnesia Schrijver Josh

Josh is Zamnesia's schrijver, recensent en product onderzoeker. Josh, een rocker in hart en nieren, werd tijdens zijn jeugd al blootgesteld aan cannabis en de psychedelische cultuur, wat uiteindelijk zijn interesse aanwakkerde in cannabis gerelateerde activisme, wetenschap en pret, laat staan de vele andere, interessante, psychoactieve stoffen die er zijn!

Wanneer hij niet duikt in de dieptes van alles wat groen is, of verloren gaat in de werking van psychedelica, vermaakt Josh zich met gamen, rocken en zo'n beetje alles waar een man van eind twintig zich mee bezig houdt.

Josh vindt het ook raar om over zichzelf te schrijven in de derde persoon.

 

Ralf

Zamnesia schrijver R

Ralf, fulltime schrijver en vertaler, groeide op in een arbeidersstadje in het noorden van Duitsland. Uit nieuwsgierigheid begon hij op zijn 18de met het roken van wiet en niet lang daarna volgde een ontdekkingsreis naar de effecten van LSD en magische paddestoelen. Zijn experimenten maakten hem een extreem open-minded persoon met een onverzadigbare nieuwsgierigheid en een CV dat leest alsof hij geen grenzen kent als het gaat om veelzijdigheid.

Hij was kwaliteits-controller voor een fabrikant van gaschromatografie apparatuur, werkte als binnenhuisarchitect, leerde zichzelf HTML en werkte als webmaster, om maar een paar van zijn ervaringen te noemen.

Het toeval wil dat Zamnesia zijn aandacht trok toen de winkel nog in de kinderschoenen stond. Er waren slechts een paar mailtjes nodig om zeker te weten dat we deze gestoorde gast in ons team moesten hebben!

Lucas

Zamnesi

Lucas, parttime schrijver, fulltime visionair. Opgegroeid in een slaperige buitenwijk, dus de wereld van psychedelische remedies en de gedetailleerde industrie van het kweken van cannabis kon niet meer verschillen. Desondanks leidde zijn verlangens om verder te kijken dan de stereotiepe 9-5 mentaliteit hem op een ontdekkingstocht langs de uitgestrekte en ongeëvenaarde werelden van psychedelische stoffen, geïntrigeerd door de verschillende effecten op onze perceptie van de werkelijkheid.

Lucas is dol op anime, gamen en zo'n beetje alles waar je creativiteit voor nodig hebt. De 9-5 mentaliteit afschudden is nog steeds een droom die moet worden vervuld, maar tot die tijd gaat hij in volle kracht vooruit met het ontdekken van de kosmos!

oftewel keihard trippen tijdens het kijken van One Piece...

Georg

Schrijver Zamnesia Georg

Georg werd geboren in Bavaria, Duitsland. Het leven daar was niet echt opwindend, dus in de jaren '90 verhuisde hij naar Berlijn. Bizarre gebeurtenissen leidden Georg naar Chicago, maar tegenwoordig woont hij in het zuiden van Spanje.

Georg kan worden beschouwd als een typische "geek" die het heerlijk vindt tijd te besteden aan het bouwen van computers, coderen, het spelen van MMORPGs of het lezen over kwantumtheorie. Dit was echter voordat hij een kas cadeau kreeg van zijn buurman, want hierdoor ontstond zijn passie voor kweken.

Als je Georg niet zijn plantjes ziet verzorgen in de gruwelijke Spaanse hitte, is hij waarschijnlijk druk bezig met zijn freelance werk als schrijver of het maken van websites.

 

Laura

Sherry Hond

Laura, geboren en getogen aan de Amerikaanse Oostkust, is een van onze parttime schrijvers die dol is op het kweken van allerlei planten, maar vooral cannabis. Ze prefereert aarde boven hydro, binnen boven buiten en verdiept zich sinds kort in biologische kweektechnieken. Als ze haar laptop lang genoeg neerlegt, staat een wormenboerderij bovenaan haar to-do lijstje, vlak onder het perfectioneren van haar recept voor superaarde.

Wanneer ze geen nieuwe kweektechnieken voor cannabis probeert, werkt Laura aan haar extractie vaardigheden. QWISO? Check! Tincturen? Mee bezig! Bubble Bags, gekocht, maar nog niet geprobeerd. BHO? Ze is moed aan het verzamelen...


Laura houdt zowel de Amerikaanse als de Europese markt in de gaten voor veelbelovende nieuwe soorten, maar je zal haar niet vinden in Amsterdam of zelfs Californië; familie, het boerenleven, 16 honden en een hele dierentuin aan andere dieren, zowel tam als wild, houden haar stevig op haar stekje.

 

 


Zamnesia