De Paddo Calculator - Waarom En Hoe Gebruik Je Hem?

De Paddo Calculator

Luke Sholl
Luke Sholl
Bijgewerkt op:

Paddo's of magic truffels kunnen een wereld aan nieuwe ervaringen openen. Bij een correcte dosering melden gebruikers intense golven van euforie, een beter begrip van zichzelf en openheid tot nieuwe perspectieven. De kanttekening hierbij is dan ook de dosis. Heb je die juist, dan ervaar je het meest fantastische van wat paddo's te bieden hebben. Gebruik je echter de verkeerde dosering? Dan kan een slechte trip ertoe leiden dat je nooit meer paddo's wilt gebruiken.

Gelukkig hebben we het perfecte hulpmiddel om te zorgen dat je trip zonder problemen verloopt. De paddo calculator is een integraal instrument om de juiste hoeveelheid paddo’s of magic truffels in te schatten. Wat kun je echter verwachten als dit de eerste keer is dat je met deze psychedelica experimenteert?

Hoe Beïnvloeden Paddo’S En Truffels Je?

De beste manier om een zorgeloze trip te ervaren, is door te begrijpen wat je ondervindt na inname van paddo’s of truffels. Beide wekken ongelofelijk positieve effecten op, zowel mentaal als fysiek. Het zou echter onverantwoord zijn te ontkennen dat je ook een negatieve uitwerking kunt ervaren. Het goede nieuws is dat de juiste dosering en voldoende kennis deze negatieve effecten kunnen voorkomen.

De positieve effecten zijn divers. Wat je kunt ervaren: een euforische toestand, beter humeur, verhoogde creativiteit, spirituele openbaringen, openheid voor nieuwe ideeën en synesthesie.

Het Belang Van Doseren

HET BELANG VAN DOSEREN

Al die positieve effecten klinken goed, niet waar? Om die te bereiken en een succesvolle trip te ervaren, is doseren echter cruciaal. De uitdrukking “je kunt nooit te veel hebben van iets goeds” geldt hier helaas niet. Het is belangrijk te starten met een lage tot gemiddelde dosis. Zeker als het je eerste keer is. Iedereen reageert anders tijdens het trippen. Je moet het dus een paar keer ervaren voordat je weet hoe je er maximaal van geniet. De beste manier om een bad trip te vermijden: beseffen welke negatieve effecten kunnen optreden en deze herkennen tijdens het trippen.

Factoren Die De Dosering Beïnvloeden

Niet alleen de hoeveelheid paddo’s of truffels die je inneemt, bepaalt de sterkte van je trip. Omdat paddo’s en truffels natuurlijke organismen zijn, wekken verschillende soorten ook verschillende trips op.

Of je droge of verse neemt, is ook iets om rekening mee te houden. Volgens veel gebruikers is je persoonlijke voorkeur echter dat wat het enige verschil bepaalt. Ga je gedroogde paddo’s of truffels consumeren? Dan hoef je gewoonlijk minder te eten, omdat ze minder water bevatten, waardoor ze minder verdund zijn.

Over het algemeen is een milde soort als Atlantis een goede om mee te beginnen. In combinatie met een kleine dosis kunnen gebruikers hiermee prima de kat uit de boom kijken wat psychedelica betreft. Wees echter gewaarschuwd. Zodra je eenmaal door de kosmos hebt gezweefd, wil je het niet bij één keer laten. Ben je een veteraan en alleen geïnteresseerd in de meest intense trip? Dan is een soort als Valhalla ideaal.

Gerelateerd artikel

Recommended Dosage For Magic Mushrooms And Truffles

Hoe Gebruik Je De Paddo Calculator?

Dit is een zeer eenvoudige tool om je een schatting te geven van de juiste dosis, afhankelijk van de sterkte en duur die je van je trip wenst.

Zoek simpelweg uit wat je gewicht in kilogram is. Converters voor gewichteenheden kun je vinden via Google of diverse mobiele apps. Vervolgens is het gewoon een kwestie van het formulier doorlopen. Kies paddo’s of truffels, vers of gedroogd en de gewenste dosering. Lage doseringen staan voor een kortere, mildere trip. Een hogere dosis staat voor een langdurige, intensere ervaring.

Paddo-doseringscalculatorBereken

Tijd Om Van Je Paddo’S Te Genieten

Je hebt het voorwerk gedaan, je ingelezen over wat je kunt verwachten en je gewenste dosis bepaald. Alles wat nu resteert, is het consumeren van de paddo’s of truffels en te genieten van de rit. Er is echter nog één factor om te overwegen. Namelijk, hoe je de gekozen psychedelica consumeert. Heb je ze wel eens eerder geprobeerd? Dan weet je dat de smaak veel te wensen overlaat en misselijkheid kan opwekken. Maak je echter niet druk. Er zijn namelijk trucjes om de inname veel gemakkelijker te maken.

Ze toevoegen aan een smoothie is bijvoorbeeld een goede methode. Je kunt ze verkruimelen en in een kant-en-klaar drankje doen. Je kunt echter ook alle ingrediënten mixen en de truffels of paddo’s aan het eind toevoegen. Thee verrijken met paddo's is eveneens een prima manier om ze te gebruiken. Hierbij is het vereist dat je ze toevoegt terwijl het water kookt. Maak het mengsel aan het einde zoeter. Voorkom wel dat je langer dan een uur kookt. De hitte kan namelijk de psilocybine vernietigen. Dat is het actieve bestanddeel dat de trip veroorzaakt. Je zou zelfs kunnen proberen te koken met paddo’s.

Tot slot kun je paddo’s of truffels ook “shotten”, hoewel we dat niet aanraden voor op een feestje. Maak van je truffels of paddo’s een poeder en doe dat in een shotglas. Voeg vervolgens 75-100ml citroensap toe en laat het een halfuur staan. Drink daarna simpelweg zowel het citroensap als de restjes paddo op. Belangrijk: gebruikers hebben gemeld dat dit de trip significant versnelt.

Gerelateerd artikel

Hoe Maak Je Lemon Tek Voor Een Snellere Paddo/Truffle Trip?

Als dit alles te mooi klinkt om waar te zijn, ontneem jezelf dan niet langer van het genot van trippen. Kweekkits als Golden Teacher zijn bovendien een geweldige manier om jezelf van paddo's te voorzien. Veel plezier!

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.

wellicht ook interessant