Juridische Aansprakelijkheid

Juridische aansprakelijkheid

Door toegang tot, gebruik van of poging tot het bezoeken van de website ‘www.zamnesia.nl’, in welke hoedanigheid dan ook, ga je akkoord met onze Juridische Disclaimer, Algemene Voorwaarden en ons Privacy- en Cookiebeleid. Indien je niet akkoord gaat, verzoeken we je de diensten op Zamnesia.nl niet te gebruiken.

Zamnesia behoudt zich het recht voor om civielrechtelijke of strafrechtelijke acties te ondernemen tegen onrechtmatig gebruik van zijn website of diensten. Hieronder valt gebruik als gevolg van een schending van een van onderstaande voorwaarden.

Bedrijfsadres:

Zamnesia

Raadhuisstraat 20(*)
1016 DE Amsterdam
Nederland

E-mailadres: [email protected]

KvK: 54983045
BTW nummer:NL851516166B01

(*)Op dit adres is ons hoofdkantoor gevestigd. Aankopen, bezoeken of transacties zijn niet mogelijk op deze locatie.

Zamnesia.nl behoudt zich het recht voor een transactie te weigeren die illegaal is of de goodwill van creditcardaanbieders of de betreffende bank kan schaden. De verkoop van een product of dienst die niet volledig in overeenstemming is met de wetgeving van toepassing op de Koper, Emitterende Bank, Verkoper, Kaarthouder of betaalkaarten is verboden.

Disclaimer

Zamnesia.nl verkoopt cannabiszaden en gerelateerde producten, zoals verzamelobjecten en algemene souvenirs. Helaas is het ontkiemen van cannabiszaadjes verboden in veel landen.

Indien wij redenen hebben om aan te nemen dat cannabiszaden, parafernalia of andere gerelateerde producten gebruikt zullen worden in een land waar deze verboden zijn, behouden wij het recht voor de verkoop te weigeren. We raden je aan de plaatselijke wet- en regelgeving te controleren, voordat je een bestelling plaatst op onze website.

Britse Wetgeving - Cannabiszaden

Onder sectie 6 van de “Misuse of Drugs Act” uit 1971 is de teelt van alle planten uit het plantengeslacht cannabis strafbaar, zonder een licentie van de staatssecretaris. Het ontkiemen van zaden aangeschaft bij Zamnesia.nl is verboden, zonder passende vergunning. Klanten lopen daarbij het risico op arrestatie, boetes of beide.

Nederlandse Wetgeving - Cannabiszaden

Onder artikel 3 van de Opiumwet uit 1976 is het strafbaar cannabiszaden te telen en prepareren. Het ontkiemen van zaden aangeschaft bij Zamnesia.nl is illegaal. Klanten lopen daarbij het risico op arrestatie, boetes of beide.

Internationale Wetgeving

Alle cannabiszaden, parafernalia en gerelateerde producten worden verkocht en verzonden gebaseerd op de voorwaarde dat het gebruik ervan niet in strijd is met de (toepasselijke) lokale wet- of regelgeving. Hieronder valt het verbieden van klanten cannabiszaden van Zamnesia.nl te distribueren naar landen waar het bezit ervan en/of de handel erin verboden is.

Zamnesia.nl aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor cannabiszaden, parafernalia of gerelateerde producten die tijdens het transport verloren gaan of door wetshandhavers worden tegengehouden na verzending van een bestelling. De klant is volledig verantwoordelijk voor het controleren van de lokale regelgeving met betrekking tot zaden, parafernalia en andere producten gerelateerd aan cannabis.

Aansprakelijkheid Ontkieming

Indien ontkieming van cannabis in jouw land legaal is, weet dan dat de kiemkrachtcijfers regelmatig getest worden. Zamnesia kan deze kiemkracht echter niet garanderen of productaansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie op Zamnesia.nl en zijn diensten of op zijn sociale mediapagina’s of kanalen, is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. De informatie heeft niet het doel aan te zetten tot het gebruik of de teelt van verboden en/of gereguleerde middelen.