Lemon Head (Dark Horse Genetics) Regular

Lemon Head van Dark Horse Genetics combineert twee van de strains die het meest naar citroen smaken tot een prachtige droom voor cannabisliefhebbers. In haar rook proef je de fijne en zoete citrussmaak met maar een paar scherpe noten, wat voor een heel aangename, verrukkelijke rookervaring zorgt waardoor je meer wil!

99,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 99.00
  • Aantal zaden: 10 € 99.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dark Horse Genetics - Lemon Head: Excellente Zoete en Fruitachtige Citroensmaak

Om Lemon Head te maken, kruiste Dark Horse een Lemonade-vrouwtje met een Lemon-mannetje, wat leidde tot een strain die uitblinkt met een superintensieve citroensmaak. Resultaat is een echte droom voor alle cannabisliefhebbers die van een fruitachtige, zoete, verrukkelijke rookervaring houden. Een pluspunt is het feit dat de zure noten bij Lemon Head minder prominent zijn en de zoetere citrusnoten meer naar voren komen, wat voor een bijzonder goede smoke zorgt.

Wanneer je de vrouwtjes van deze regular soort na de kiem kweekt, zou je geen problemen hoeven te verwachten. Lemon Head groeit zowel binnen als buiten goed. Met een bloeitijd van slechts 8-9 weken houdt ze de boel redelijk kort tot de oogsttijd en vraagt ze ook niet te veel geduld van de kweker. Tijdens het groeien zullen haar toppen een intense citroenachtige citrusgeur afgeven die je zal voorbereiden op haar geweldige aroma en smaak wanneer je haar eigenlijk te roken krijgt.

Lemon Head van Dark Horse is in elk opzicht een geweldige indica-sativa-kruising die je absoluut tevreden zal stellen. Haar zoete en fruitachtige aroma maken haar een topkeuze voor cannabisfans, die niet teleurgesteld zullen zijn!

Merk Dark Horse Genetics
Genetica Sativa Dominant
Ouders Lemonade x Lemon
Bloeitijd 8 weeks
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon Head (Dark Horse Genetics) Regular
Lemon Head (Dark Horse Genetics) Regular