Lemon Cream (Dark Horse Genetics) Regular

Lemon Cream van Dark Horse Genetics heeft een geweldige citroensmaak met precies de goede hoeveelheid zurige toetsen, wat voor een heel bevredigende, overheerlijke rookervaring zorgt! Deze strain is een excellent harsproducent en dus een goede keus als je cannabisconcentraten wil maken!

99,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 99.00
  • Aantal zaden: 10 € 99.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Lemon Cream (Dark Horse Genetics) Regular

Cannabisstrains met citroen- en citrussmaken zijn altijd populair, maar dit soort strains zijn niet allemaal hetzelfde. Het kan soms flink wat kweek-inspanningen kosten om de smaaknoten goed te krijgen: de perfecte balans tussen zurige aroma’s met fruitachtige smaken, waarbij ze elkaar niet overstemmen. Lemon Cream van Dark Horse Genetics is een geweldige variant van een citroenachtige hybride. Ze heeft een zalige scherpe maar zachte smaak en andere goede kwaliteiten, zoals een sublieme harsproductie.

Lemon Cream is ook al zo’n fantastisch smakende strain met citroenachtige aroma’s die afkomstig is van de deskundige kwekers bij Dark Horse. Het resultaat van deze kruising tussen een verrukkelijke Lemon en een Cookies and Cream is precies wat je zou verwachten op basis van de namen van de strains die bij haar creatie betrokken waren: een sublieme indica-sativa hybride die uitblinkt met een fijne citroensmaak met precies de juiste hoeveelheid zure toetsen. Maar Lemon Cream maakt ook indruk met een aanzienlijke harsproductie, die deze soort ideaal maakt voor kwekers die een strain zoeken om te kunnen extraheren om oliën en andere cannabisproducten te maken.

Dit is een regular cannabisstrain waarvan je de vrouwtjes bijna overal kan kweken zonder dat je al te veel kweekervaring hoeft te hebben. Ze zal het zowel bij binnenkweek als buitenkweek heel goed doen. Met een bloeitijd van 8 weken laat Lemon Cream je niet al te lang wachten op een verrukkelijke oogst.

Lemon Cream van Dark Horse Genetics is alweer zo’n subliem smakende cannabisstrain waarvan het moeilijk is om minpunten van te noemen. Kweek haar, geniet van haar aroma en je zal begrijpen waarom ze een topkeuze voor elke cannabisenthousiasteling een topkeuze is!

Merk Dark Horse Genetics
Genetica Sativa-dominant
Ouders Lemon x Cookies and Cream
Bloeitijd 8 weeks
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon Cream (Dark Horse Genetics) Regular
Lemon Cream (Dark Horse Genetics) Regular