Orange Cream (Dark Horse Genetics) Regular

Met Orange Cream brengt Dark Horse Genetics ons een andere fantastische hybride. Dit keer kruiste Dark Horse een Orange Dot met een Lemon voor een citrussmaakervaring die zoete noten perfect mixt met zure toetsen. De strain is ook een goede harsproducent en de ongebruikelijke eersteklas Dark Horse-genen maken deze strain heel makkelijk om te kweken.

99,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 99.00
 • Aantal zaden: 10 € 99.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dark Horse Genetics - Orange Cream: Sublieme Genen en Geweldige Smaak

Dark Horse Genetics hebben een hele goede reputatie opgebouwd onder cannabisfans die zaden van topkwaliteit en met alleen de beste genen willen. Dark Horse biedt alleen regular zaden met de hoogste stabiliteit van hun biologisch, organisch gekweekte voorraad van sommige van de beste cannabisstrains van vandaag.

Met hun Orange Cream brengt Dark Horse Genetics ons nog een excellente strain die gecreëerd is met maar één ding in gedachte: de best mogelijke smaak!

Orange Cream is een kruising tussen een Orange Dot en een mannelijke Lemon, twee strains die al indruk maken met hun buitengewone smaakprofielen. Resultaat is een soort met dezelfde geweldige citroensmaak maar nu gemengd met fruitachtige oranje noten, wat voor een ongelooflijke, overheerlijke rookervaring zorgt.

Wie Orange Cream kweekt, kan een redelijke korte bloeitijd van ongeveer 10 weken verwachten. De vrouwelijke planten van deze regular strain zullen dikke toppen groeien, die je al een idee geven van de smaak die je tijdens het roken kan verwachten, want haar bloemen hebben een zalige, intense citrus- en sinaasappelgeur. Tegelijkertijd pronkt Orange Cream met een goede harsproductie, wat de strain een goede keuze maakt om te kweken als je concentraten wil maken.

Orange Cream van Dark Horse Genetics is een van die geweldige cannabissoorten waar kwaliteit vanaf straalt, hoe je ook naar haar kijkt. Uitzonderlijke genen zorgen voor een goede stabiliteit, en maken dat werkelijk iedereen haar zonder problemen kan kweken. Orange Cream is alleen al vanwege haar fantastische smaak een geweldige keuze voor elke cannabisliefhebber!

Genetica Sativa-dominant
Ouders Orange Dot x Lemon male
Bloeitijd 10 weeks
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Orange Cream (Dark Horse Genetics) Regular
Orange Cream (Dark Horse Genetics) Regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.