Original Bruce Banner (Dark Horse genetics) Regular

(1)

Vernoemd naar Bruce Banner, het alter-ego van de stripboeken superheld The Hulk, is Bruce Banner van Dark Horse genetics een ongelooflijk krachtige soort. Sommige van haar feno's hebben een ongelooflijk hoge hoeveelheid 30% THC! Original Bruce Banner is de originele kruising die gebruikt werd om de legendarische Bruce Banner te creëren, met hetzelfde vrouwtje en hetzelfde mannetje.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Original Bruce Banner - Dark Horse genetics: ultra-krachtige legende

Je zult waarschijnlijk geen superheld vinden die zo geschikt vergeleken kan worden met een machtige cannabis soort als The Incredible Hulk. Als je een fan bent van stripboeken, zullen we je waarschijnlijk niet hoeven te vertellen dat Bruce Banner het alter-ego van de Hulk is en in ons geval de man naar wie deze krachtige soort werd genoemd.

De originele Bruce Banner van Dark Horse genetics is een legende onder de cannabis soorten. De sativa-dominante kruising werd gecreëerd door een Strawberry Diesel en OG Kush te kruisen, een huwelijk dat niet alleen resulteerde in een waanzinnig krachtige soort, maar ook een die uitblinkt met een zeer aangename geur en aroma, als één van de kwaliteiten.

Bruce Banner kan tot drie verschillende fenotypes groeien met de bekendste haar #3 feno en haar #5 en dan Bruce Banner #1. Ja, als je hebt geteld en je afvraagt of je iets gemist hebt, klopt dit omdat er ooit vijf verschillende fenotypes waren, maar #2 en #4 zijn op een gegeven moment geschrapt. De overgebleven fenotypen waren echter zo spectaculair dat ze meerdere prijzen wonnen. Nr. 3, waarschijnlijk de beroemdste feno, werd getest als de meest krachtige soort ooit in de geschiedenis van de High Times Cannabis Cups.

De vrouwtjes van deze reguliere soort groeien uit tot een prachtige plant met bladeren die verschillende tinten magenta zijn, die haar heldere groene bloemen contrasteren. Deze zijn overigens bedekt met dikke lagen van bijzonder grote trichomen, één van de redenen voor het waanzinnig THC-gehalte van de plant. In vergelijking met haar OG Kush-ouder blinkt Bruce Banner ook uit met veel grotere opbrengsten. Haar bloeitijd is nog redelijk en zal normaal gesproken 63-70 dagen zijn.

Terwijl sommige fenotypen van Bruce Banner waanzinnige hoeveelheden THC (30% en meer) kunnen meten, is haar effect, hoewel snel en krachtig ook evenwichtig. Als je haar rookt, kan je eerst een typische indica stone ervaren die je hele lichaam zal ontspannen, maar de stone verandert dan in een creatieve euforie: je krijgt het beste van beide werelden, de diepe ontspanning van een indica en het verheffende effect van een sativa!

Vanwege haar ontspannende eigenschappen en haar kracht, is Bruce Banner ook een favoriete soort voor vele medicinale gebruikers. Zij kan het geneesmiddel zijn dat je wilt kweken voor chronische pijn, migraine of artritis en als je verschillende stemmingsstoornissen wilt behandelen zoals stress of angst. Met haar voortreffelijke smaak die verfrissende citrus tonen mengt met aardse tinten, voegt ze toe aan een prachtige en zeer bevredigende rookervaring.

De Original Bruce Banner van Dark Horse genetics heeft cannabis geschiedenis geschreven. Met deze formidabele zaden die nu beschikbaar zijn, kun je deze legende eindelijk zelf kweken!

Original Bruce Banner (Dark Horse genetics) Regular Product Informatie
Merk Dark Horse Genetics
Ouders King Louie XIII x Joseph OG x Bruce Banner 3
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 32%
Opbrengst Indoor Hoog
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    10/Sep/2020

    Bruce et une brute !!!
    Pour ceux qui veulent du scotchage !!!! Bruce est là .A ne pas fumer dés le matin !!!

    W. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Bruce Banner (Dark Horse genetics) Regular
Original Bruce Banner (Dark Horse genetics) Regular
Original Bruce Banner (Dark Horse genetics) Regular
Original Bruce Banner (Dark Horse genetics) Regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.