Hulk Smash (Dark Horse genetics) Regular

Hulk Smash van Dark Horse genetics is een ongelooflijk krachtige kruising die dankzij haar zeer hoge THC-gehalte het imago van een superheld helemaal waar maakt. Ze is even indrukwekkend als het gaat om haar goede opbrengsten en zal ook verrukken met een geweldige smaak! De soort heeft een zeer goed therapeutisch potentieel en kan hulp bieden voor een verscheidenheid aan gezondheidstoestanden.

99,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 99.00
 • Aantal zaden: 10 € 99.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Hulk Smash - Dark Horse genetics: super krachtige kruising met heerlijk aroma

De kwekers van Dark Horse genetics hoefden niet lang te zoeken naar een ultra-sterke soort voor hun nieuwe creatie, Hulk Smash. Ze hadden eerder al hun Original Bruce Banner #3 uitgegeven, die toen tot “Werelds Sterkste Soort” werd benoemd door het bekende High Times Magazine. Met de hulp van originele Strawberry Diesel genetica konden de kwekers de opbrengst van de soort nog verder verbeteren, en waren ze ook in staat om haar vele fruitige en Diesel-tonen te geven.

Er is niets dat bijzonder moeilijk is als je deze buitengewone soort wilt kweken. De ongecompliceerde kruising heeft een bloeitijd van 63-70 dagen, wat vrij gemiddeld is, maar nog steeds goed genoeg, zodat je niet eeuwig hoeft te wachten tot je kwalitatieve hoogwaardige toppen kunt oogsten. Het is een reguliere soort hetgeen betekent dat je op een gegeven moment de vrouwtjes moet filteren, maar je wordt beloond met een robuuste groei en opbrengsten die vrij hoog zijn in vergelijking met andere soorten.

Als het gaat om het roken van Hulk Smash, zouden we haar niet echt aanraden voor nieuwe cannabis rokers, omdat ze zeker niet licht is. Met een gemeten THC-gehalte dat soms zo hoog is als 30%, is dit een serieus krachtig kruid dat zelfs indruk kan maken op een ervaren roker. Doe het dus rustig aan als je deze dame voor de eerste keer ontmoet. Maar voor degenen die van super krachtige soorten houden en voor veel medicinale gebruikers, kan Hulk Smash een perfecte smoke zijn. Haar krachtige high, zoals die van haar beroemde BB #3 ouder, zorgt voor een zeer intens euforisch en verheffend effect. Het is een zeer energieke smoke die uitstekend is voor gebruik gedurende de dag. Hulks Smash heeft ook een goed medicijnpotentieel en kan hulp bieden voor de symptomen van verschillende gezondheidstoestanden, zoals een ruggengraatletsel en terugkerende migraine. Rokers rapporteren ook goede resultaten voor het behandelen van stress of ADHD.

Het goede van Hulk Smash is niet alleen haar kracht die haar een geweldig kruid maakt voor recreatief en medicinaal gebruik. Met de Strawberry Diesel genetica die gebruikt werden om haar te maken, zal ze fijnproevers ook verrukken met een smaak die Kush-noten met Diesel-aroma's en een fijne, zoete en smakelijke aardbeiensmaak mengt.

Hulk Smash van Dark Horse genetics is een uitstekende kruising die zelfs de meest verwende cannabis liefhebbers niet zal teleurstellen. De super-krachtige smoke met haar energieke high en het prachtige smaakprofiel, en tenslotte haar therapeutische potentieel, maken Hulk Smash een kruising die zeker de moeite waard is om te kweken!

Genetica Indica/Sativa
Ouders Bruce Banner 3 x Strawberry Diesel
Bloeitijd 63-70 days
THC 22%-30%
Opbrengst Indoor Hoog
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hulk Smash (Dark Horse genetics) Regular
Hulk Smash (Dark Horse genetics) Regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.