Original Gorilla Glue 4 S1 (Dark Horse Genetics) feminized

Original Gorilla Glue #4 S1 is de originele Gorilla Glue, direct van de bron! Ze is een van de populairste soorten van tegenwoordig en heeft meerdere prijzen gewonnen. Met haar te gekke THC-gehalte van 30% biedt deze superkrachtige hybride een spectaculaire euforische, ontspannende high. Dark Horse Genetics en GG Strains hebben samengewerkt om je deze 100% authentieke genetica te leveren!

145,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 145.00
  • Aantal zaden: 10 € 145.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dark Horse Genetics – Original Gorilla Glue 4 S1: Prijswinnende Legende Van De Westkust

Tot voor kort was de zeer krachtige Original Gorilla Glue #4 S1 buiten de westkust van de VS, waar de strain ontdekt is, niet veel verkrijgbaar. Tot vreugde van veel cannabisliefhebbers hebben deze prachtige zaadjes hun weg nu naar Europa gevonden.

De ouderplanten van de Original Gorilla Glue #4 S1 zijn een Chem’s Sister, een Sour Dubb en een Chocolate Diesel, hoewel de ontdekking van de soort een geluk bij een ongeluk was. Joesy Whales en Lonie Watie, twee Amerikaanse cannabisbreeders, ontdekten de plant. Een Chem's Sis van Joesy bleek zich per ongeluk als een hermafrodiet te ontwikkelen en bestoof een Sour Dubb. Toen Joesy de plant weggooide, had Lonie het goddelijke inzicht om een aantal zaadjes te behouden, die hij uit pure nieuwsgierigheid later ontkiemde. Dat uiteindelijk een van de zaailingen die zich een weg door de aarde baande, een van de populairste soorten uit de recente geschiedenis zou worden, hadden ze niet voor mogelijk gehouden!

De Original Gorilla Glue #4 S1 is na haar ontdekking uitgebreid getest en geproefd. Ze schittert met een overvloed aan buitengewone eigenschappen, wat haar immense populariteit en de talloze awards die ze inmiddels al heeft gewonnen, verklaart. Een van de opmerkelijkste kwaliteiten van Original Gorilla Glue #4 S1 is haar extreme THC-gehalte van gemiddeld 24-26%. Sommige feno’s scoren zelfs 30%, wat haar een van de krachtigste hybrides maakt. Ondanks haar enorme kracht veroorzaakt ze een geweldig uitgebalanceerde high die niet te eenzijdig is, maar zowel heel ontspannend als opbeurend is. Original Gorilla Glue #4 S1 is dankzij haar vrolijke, blije effecten een geweldig rookwaar om te chillen en stress te verlichten. Original Gorilla Glue #4 S1 is door haar kracht ook geschikt voor medicinale gebruikers die een sterk kruid willen dat helpt bij het behandelen van gezondheidsaandoeningen als chronische pijn of slapeloosheid. Haar opbeurende effect maakt haar bijzonder bruikbaar voor mensen die last hebben van depressies en andere stemmingsstoornissen.

Original Gorilla Glue #4 S1 is om veel redenen een spectaculaire soort, hoewel haar oogsten eerder van gemiddeld formaat zijn. Ze is makkelijk te kweken en een goede plant om zowel binnenshuis als buitenshuis zonder al te veel gedoe te kweken. Met een bloeitijd van negen weken laat ze je ook niet al te lang op de oogst wachten. Naast haar spectaculaire effect en geweldige potentie blinkt deze soort uit met een zeer goede harsproductie. De cannabislegende luidt dat dit hetgeen is waar ze haar naam aan te danken heeft: de twee breeders die haar ontdekten, bleven overal aan plakken door de rijkelijke hoeveelheid dikke, kleverige hars die ze produceert.

De Original Gorilla Glue #4 S1 heeft een superlekkere smaak: een combinatie van aardse, zoete noten en citrus- en dennengeuren die er perfect bij passen. Ze biedt een zeer bevredigende rookervaring die je doet watertanden en waar zelfs verwende cannabiskenners dol op zijn.

Original Gorilla Glue #4 S1 heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder de Michigan en de Los Angels Cannabis Cups in 2014 en de High Times Jamaican World Cup.

De zaadjes van de Original Gorilla Glue #4 S1 zijn nu in een super-limited edition eindelijk verkrijgbaar in Europa! Dus als je een cannabisliefhebber bent, zorg er dan voor dat je deze buitengewone soort te pakken krijgt!

Merk Dark Horse Genetics
Genetica Indica Dominant
Ouders Gorilla Glue 4 x Gorilla Glue 4
Bloeitijd 9 Weeks
THC 25-32%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Onderscheidingen 2014 Michigan Cannabis Cups 2014 Los Angeles Cannabis Cups 2015 High Times Jamaican World Cup
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Gorilla Glue 4 S1 (Dark Horse Genetics) feminized
Original Gorilla Glue 4 S1 (Dark Horse Genetics) feminized
Original Gorilla Glue 4 S1 (Dark Horse Genetics) feminized
Original Gorilla Glue 4 S1 (Dark Horse Genetics) feminized