Sugar Candy (Delicious Seeds) feminized

(4)

Delicious Seeds heeft twee van hun meest gerenommeerde toppers, Sugar Black Rose en Caramelo, gecombineerd tot Sugar Candy, een perfecte kruising die het beste van beide werelden biedt. Deze zorgvuldig gecreëerde strain biedt de best mogelijke balans tussen bloeitijd en opbrengst. Absoluut een zaadje om te koesteren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Delicious Seeds – Sugar Candy: Een top strain met een fantastische oogst.

Sugar Candy is een geweldige strain van de hand van Delicious Seeds, een mix van twee van hun eigen beste strains: Sugar Black Rose en Caramelo. Sugar Black Rose is 12x een prijswinnaar en is een 80% indica-dominante kruising met verse, fruitige aroma’s en een ontspannende lichamelijke buzz, die je zowel een goede opbrengst als een korte bloeitijd biedt. Caramelo, 7x een prijswinnaar, heeft vergelijkbare prestaties wat betreft opbrengst en bloeitijd. Het is een 70% sativa kruising die een eersteklas terpeenprofiel heeft en een hele evenwichtige geestelijke en lichamelijke high. Deze gerenommeerde afkomst creëert een strain met magnifieke groeieigenschappen en een hele uitgebalanceerde high.

Wat Sugar Candy van de meeste andere strains onderscheidt, zijn haar fantastische groeieigenschappen - zoals het relatief kleine formaat van de plant, dat haar zeer geschikt maakt voor kweken binnenshuis. De plant is dankzij de zeer dicht op elkaar gepakte internodiën bedekt met een overvloed aan toppen. Binnen slechts 50-55 dagen bloei heb je een ongelooflijke oogst van 600g/m² binnenshuis of een indrukwekkende 2000g/plant buitenshuis.

Sugar Candy is prachtig bedekt met wit en geel – wit vanwege de dikke laag trichomen en geel vanwege haar mooie stampers. De strain bezit een complexe terpeenstructuur die verantwoordelijk is voor haar smaak, een combinatie van diverse aroma’s die elkaar aanvullen. De smaken zijn vooral fruitig, met mango als dominante factor. Er zijn noten van kruizemunt en een vleugje van zoethout en lavendel. Ze heeft een van de hoogste THC-levels in de cannabiswereld, gemiddeld een fantastische 25%, die een sterke high biedt die noch indica- noch sativa-dominant is. Het roken van Sugar Candy geeft je een uitgebalanceerde ervaring gekenmerkt door een intense ontspannende high voor zowel lichaam als geest.

Sugar Candy (Delicious Seeds) feminized Product Informatie
Merk Delicious Seeds
Ouders Sugar Black Rose x Caramelo
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 25%
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    13/Jul/2020

    weer een topper van Delicious Seeds
    Ontkieming 100% Gelijkmatige groei . Ben benieuwd hoe de plant zich in de bloei ontwikkeld. Het versturen van de gekochte zaden mag sneller. Vandaag besteld ....morgen in huis

    R. R.
    22/Jun/2018

    Parfaites !
    Elles ne sont qu'à cro+17 mais sont déjà hautement plus évoluées que les critical kush et white widow. Elles poussent comme des mauvaises herbes c'est magique ! Hâte de voir la suite :)

    C. M.
    22/Feb/2017

    Max
    Correct en vlug geleverd!

    M. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sugar Candy (Delicious Seeds) feminized
Sugar Candy (Delicious Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.