Blue Thai (Dinafem) feminized

De feminized Blue Thai van Dinafem is het resultaat van de kruising van hun snelbloeiende Blueberry en Thaise Skunk, een kruiskweek die de hoge opbrengst van een Skunk verenigt met de kwalitatieve Thaise genen. Blue Thai heeft 60 dagen nodig voor haar kristallige en plakkerige toppen met een THC-gehalte van 20%+ en een zoete, fruitige Blueberrysmaak. Een exotische kampioen; 600 g/m².

24,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 24.00
 • Aantal zaden: 3 € 24.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Blue Thai: Een exotische kampioen met opbrengsten tot wel 600 g/m²

De feminized Blue Thai van Dinafem heeft een geweldige genetische achtergrond die garant staat voor hoge opbrengsten en een heerlijke smaak. Thai Skunk, een kruiskweek die de hoge opbrengst van een Skunk verenigt met de hoogkwalitatieve Thaise genen, werd gekruist met hun snelbloeiende Blueberry. Het resultaat is een snelle plant met een hoge bestendigheid tegen schimmel en met grote opbrengsten. Ze is een geweldige variëteit voor op het balkon, de patio, in de tuin, op het dak of de carport, in de tuin van de buren ... eh, hoe dan ook, overal dus. Ze zal je hart veroveren en je zintuigen in vervoering brengen met haar geuren en smaken - en de grote hoeveelheid wiet die ze produceert.

Blue Thai heeft 60 dagen nodig om haar plakkerige en kristallige toppen te produceren met een THC-gehalte van meer dan 20% en een zoete, fruitige Blueberrysmaak - halverwege de bloeiperiode zul je merken dat ze al heel veel aromatische hars aan het produceren is. Binnenshuis kun je een oogst verwachten van tot wel 600 g/m²; buiten kun je tegen het midden van oktober oogsten en daar bereikt ze een hoogte van 3 meter en levert ze per plant 700-800 gram op.

Merk Dinafem
Genetica Sativa-dominant
Ouders Blueberry x Thai Skunk
Bloeitijd 60 dagen
Opbrengst Indoor 600 g/m2
Opbrengst Outdoor 700 - 800 g/plant
Hoogte (Outdoor) 300 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Thai (Dinafem) feminized
Blue Thai (Dinafem) feminized