Dinamex Autoflowering (Dinafem) feminized

Dinamex Auto is net de kameleon van de cannabiswereld en een soort die uit vele strengen bestaat. De door Sativa, Indica en Ruderalis bezielde hybride verenigt het allerbeste van Cali. Propvol met smaak, flair en fruit, Dinamex biedt een ervaring die je naar een tropisch paradijs brengt!

21,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 21.00
  • Aantal zaden: 3 € 21.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Dinamex Autoflowering: "What's your flavour, Tell me what's your flavour!"

Deze hybride auto reïncarnatie is een kruising van Dinamex en een Haze 2.0 Autoflowering, het resultaat is Dinamex Auto. Mooi uitgebalanceerd op alle niveau's, deze hoogkwalitatieve Sativa/Indica/Ruderalis is absoluut een om van te genieten. Dinamex Auto is echt het beste onder de toppen en brengt je een overdaad aan het beste van Californië. In de genenvijver van deze soort vind je OG Kush, Sour Diesel evenals een gastheer van andere smaakvolle vrienden.

Kwekers die op zoek zijn naar een soort met een geweldig evenwicht, gemak en snelle bloei hoeven niet verder te kijken dan Dinamex Auto. Haar compacte grootte maakt haar perfect voor zowel de binnen- als de buitenkweek. Kwekers kunnen over het algemeen rekening houden met een binnenoogst van zo'n 400 g/m², een buitenoogst zal alles tussen de 50-160 g/plant kunnen produceren. Rijp in niet meer dan 75 dagen.

Naarmate ze zich ontwikkelt verschijnen er kleine internoden van dicht bedekte toppen die de reeds complexe geur van de plant intensiveren. Dinamex Auto deelt ongelooflijk rake klappen uit van THC-goedheid, die vergezeld gaan van een uitgebreid palet aan smaken en geuren. Diesel-, olie en citrusgeuren zullen je zintuigen meteen vanaf het begin in vervoering brengen. Laat je meevoeren door het heerlijke en duivelse decorum van de soort en de intense, langdurende verheffing van fysiek en mentaal bevredigende proporties. Dinamex Auto is de soort die je nodig hebt om na een dag hard werken te ontspannen of om met vrienden te chillen.

Merk Dinafem
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Dinamex x Haze 2.0 Auto
Bloeitijd 75 days from seed to harvest
THC Hoog
Opbrengst Indoor 400 g/m2
Opbrengst Outdoor 50/160 g
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dinamex Autoflowering (Dinafem) feminized
Dinamex Autoflowering (Dinafem) feminized