Cocoa Kush (DJ Short) regular

Cocoa Kush is prachtig vormgegeven en is een hybride van de hoogste kwaliteit. Doordrenkt in een myriade van verrukkelijke smaken en evenzo verleidelijke geuren, deze (overwegende) Indica-incarnatie zal je letterlijk je adem benemen. Cocoa Kush heeft een bloeitijd van slechts 8-9 weken.

115,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 115.00
 • Aantal zaden: 10 € 115.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DJ Short - Cocoa Kush: Een ervaring van complexiteit, intensiteit en smaak

Cocoa Kush is een intrigerende kruising van een vrouwelijke Blueberry Sativa en de Original Blueberry man. Deze quasihybride is gekweekt door DJ Short en heeft een complex ontwerp voor wat betreft smaak en geur. Ze groeit op tot gemiddelde hoogte en ziet er kenmerkend uit - korte internoden, grote, donkergroene bladeren, dikke en robuuste stengels met daar bovenop haar langgerekte toppen die zwemmen in de hars.

Cocoa Kush is zonder twijfel een hoogkwalitatieve soort die al het respect verdient dat ze krijgt. Haar exceptioneel korte bloeitijd van 8-9 weken komt bovenop haar reeds volgepakte arsenaal. In de latere fases van de bloeiperiode verschijnen er nog interessantere oliën. Echt een soort van 101 smaken. Je zintuigen zullen helemaal overrompeld raken in hun poging het complexe en extreem smaakvolle palet te bevatten. De scherpzinnige blowers onder ons zullen wel opmerken dat Cocoa Kush een mix is van noot/zoethout/chocola en tabak, die gracieus voor een romige/bloemige en ultiem fruitige achtergrond staan - echt een feest!

Als je al dacht dat haar uitgebreide palet aan smaken en geuren een parel voor je oog zijn, zul je helemaal in de wolken zijn wanneer het effect intreedt. Cocoa Kush is echt een all rounder en heeft een intens begin, dat gelukkig snel overgaat in een mellowy, dromerige afsluiting.

Deze is voor de cannabiskenners en onverschrokken rokers. Gelegendheidsrokers willen misschien juist iets minder wilds proberen.

Genetica Indica-dominant
Ouders Blueberry Sativa x Original Blueberry Males
Bloeitijd 8-9 weeks
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cocoa Kush (DJ Short) regular
Cocoa Kush (DJ Short) regular

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook:

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.