Grape Krush (DJ Short) regular

Een hybride met meer smaak dan een fruitsalade kan niet verkeerd zijn. Deze soort heeft een fruitige smaak en geur en is echt een all rounder. Grape Krush maakt haar fruitige naam waar met behulp van haar toppen, die een sterke fruitige geur hebben en natuurlijk gekenmerkt worden door de zoete druivensmaak. Grape Krush heeft een bloeiperiode van 7-9 weken.

125,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 125.00
 • Aantal zaden: 10 € 125.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DJ Short - Grape Krush: Druif met een vleugje euforie

De hoogkwalitatieve hybride Grape Krush van DJ Short is een soort met intense smaken, overvloedige toppen en euforische ervaringen - gewoon perfect. Haar hoogrenderende kwaliteiten maken haar tot een genot voor kwekers, en bovendien ziet ze er nog geweldig uit ook. De plant heeft rijkelijke paarse kleuren (die zich ontwikkelen naarmate ze groeit), die haar aromatische aanwezigheid versterken.

Kwekers van alle niveau's zullen geen problemen hebben met deze schoonheid, want ze groeit goed zowel binnenshuis, buitenshuis als in kassen. Ze bloeit met een supersonische snelheid van 7-9 weken, wat betekent dat je binnen een mum van tijd haar vruchten plukt.

Grape Krush maakt haar fruitige naam waar met behulp van haar toppen, die een sterke fruitige geur hebben en natuurlijk de kenmerkende zoete smaak van druiven. Deze overweldigende met fruit gevulde extravaganza wordt bekroond door de krachtige vermetelheid van Grape Krush. Gebruikers kunnen een sterke, langdurende cognitieve/lichamelijke roes verwachten die het resultaat is van de genen van Indica en Sativa. Deze roes manifesteert zich in een milde narcotische lichamelijke en euforische high - een om van te genieten.

Merk DJ-Short Seeds
Genetica Indica/Sativa
Bloeitijd 7-9 weeks
Oogst (Outdoor) Oktober
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Grape Krush (DJ Short) regular
Grape Krush (DJ Short) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.