True Blueberry (DJ Short) regular

True Blueberry van DJ Short vermengt het beste van beide wietwerelden - Indica en Sativa zorgen voor een sensationeel zoete ervaring van begin tot eind. Rijk aan hars, toppen van schoonheid en milde rook maken van dit fruitige nummer een die echt 'high' is True Blueberry heeft een bloeiperiode va 8 weken.

125,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 125.00
 • Aantal zaden: 10 € 125.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

DJ Short - True Blueberry: Alleen een Blueberry is echter

Als je in supermarkten op zoek bent naar die echte Blueberry-ervaring, kijk je op de verkeerde plek vriend, want DJ Short (een kweker en geen muziekproducer) heeft alles waar we naar op zoek zijn ... True Blueberry!

True Blueberry is echt een soort met kleine, gemiddeld grote en grote kenmerken. Klein voor wat betreft haar korte bloeiperiode van 8 weken, gemiddeld groot voor wat betreft haar postuur en groot vanwege haar overweldigende smaak en kracht. Over smaak gesproken, de Sherlock Holmes' onder jullie hebben natuurlijk al geraden dat True Blueberry propvol zit met zoete, fruitige goedheid - absoluut een prikkelende en smakelijke ervaring die gesavoureerd zou moeten worden.

En voor wat betreft de esthetica, True Blueberry is absoluut een schoonheid om te aanschouwen. Haar lavenderkleuren, langgerekte toppen en aromatische geuren zijn onmiskenbaar weelderig. Haar hoogrenderende kwaliteiten zijn echt een statement voor haar Blue achtergrond. Kwekers van alle niveau's kunnen rekenen op een zoete en bevredigende traktatie als de vruchten van hun werk eenmaal volledig volgroeid zijn.

Het huwelijk van Indica en Sativa genen staat garant voor een zeer bevredigende ervaring, een die langdurend is, stimulerend vanaf het begin en kalmerend tot aan het eind. Zelfs als je jezelf beschouwt als de Gordon Ramsey van cannabis zal je smaakpapillen toch een flinke verrassing bereid worden, dat weten we zeker.

Merk DJ-Short Seeds
Genetica Indica/Sativa
Bloeitijd 7-8 weeks
Oogst (Outdoor) Begin Oktober
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
True Blueberry (DJ Short) regular
True Blueberry (DJ Short) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.