ICED Grapefruit (Female Seeds) feminized

(4)

ICED Grapefruit is een medisch mirakel met excellente genen. Deze plant kruist de smaakvolle pijnbestrijder Grapefruit met de hete en zware ICE. Het resultaat is een unie van therapeutische triomf. ICED Grapefruit is gecreëerd door Female Seeds en is een snelle bloeier en een krachtige producent. Ze is gezegend met een onderscheidende smaak en zoete geur en maakt een vrolijke en verlichtende hasj.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Female Seeds - ICED Grapefruit: Een hoogrenderende hasj-heler

ICED Grapefruit van Female Seeds is een uitstekende stemmingsverbeterende soort die je gemoed verheft en je zorgen verdrijft. Grapefruit is gekruist met de potente pijnbestrijdende krachtpatser ICE, en dit resulteerde in een kruising van pijnsmeltende proporties.

Sativaspecialisten zullen merken dat het kenmerk van een goede Sativa haar vermogen is om mensen echt vrolijk en high te maken. ICED Grapefruit voldoet aan alle twee van deze eisen. ICED Grapefruit leunt meer richting de medicinale kant en profiteert van de therapeutische aspecten van beide genenvijvers om een injectie te kunnen geven met een positief en verjongend medicijn - een medicijn waar farmaceutische pillen niet tegenop kunnen.

ICED Grapefruit is gezegend met een verleidelijke, zoete geur en een zwarte hasj-smaak en is zeker geen koele kikker. Ze groeit met een superbe snelheid en pronkt met een korte bloeitijd van ongeveer 60 dagen. Dit kweektalent weet in een mum van tijd kwantiteit en kwaliteit op te leveren.

Medicinale wietpatiënten zullen profiteren van haar lange toppen, voornamelijk vanwege haar verjongende eigenschappen. Mensen die lijden aan depressie, stress, angst en slapeloosheid zullen bijvoorbeeld merken dat hun symptomen significant verbeteren.

ICED Grapefruit is dan misschien een compacte plant (ze wordt zo'n 80-100 cm hoog), ze weet wel het verschil te maken. Ze is absoluut een verfijnd medisch wonder, deze zoete en smakelijke hasjgenezer.

ICED Grapefruit (Female Seeds) feminized Product Informatie
Merk Female Seeds
Ouders Grapefruit x ICE
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Hoogte (Indoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 400g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    05/Jun/2022

    Gute Sorte
    Harzig und kompakte Knospen

    P. R.
    27/Dec/2019

    Mein absoluter Favorit
    Wer weiß was er tut kann hier mit absoluten mega Erträgen im Indoor Bereich rechnen . Wir reden hier von mainbuds mit 1,5l Colaflaschen als Ausmaß. Jedoch sollte man wissen das die Luftfeuchtigkeit ab der 6. Woche unter 40 Prozent gehalten werden sollte da sie sonst schnell sehr stark schimmelt .

    F. G.
    30/Oct/2019

    Leckerei
    3 von 4 Samen sind gekommen. Sahen erst nicht nach viel aus und eine hette eine extreme Stammdrehung, aber entwickelten sich gerade in der spät Phase zu wahren augenweiden. Wie aus der Konditorei mit lecker guss überzogen. Ernte war entsprechend. Tip : Haltet euch nicht sklavisch an die angegebenen Zeiten. Jede Pflanze ist anders. Eine braucht ne Woche mehr, die andere ist früher fertig. Lasst ihnen zeit und ihr habt mehr davon.

    J. B.
    28/Sep/2016

    Super Sorte
    Wächst ordentlich und produziert dicke buds

    M. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
ICED Grapefruit (Female Seeds) feminized
ICED Grapefruit (Female Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.