Kalashnikova (Greenhouse Seeds) feminized

(21)

Kalashnikov is het nageslacht dat voortkomt uit het huwelijk van twee legendarische variëteiten - AK-47 en White Widow. Het vermengen van die beroemde genen resulteerde in een plant met enorme opbrengsten en verbijsterend veel hars. Kalashnikova reageert goed wanneer je haar snoeit en heeft een goede takvorming, en dit maakt haar de perfecte soort voor de SOG- en ScrOG-methode. 1 kg/plant.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (21)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Kalashnikova: Heeft de potentie om een legende te worden

Een huwelijk van twee legendarische variëteiten is niet altijd een garantie dat het resultaat zelf ook een legende kan worden, maar toen Greenhouse AK-47 vermengde met White Widow, eindige hij met een plant met enorme opbrengsten en een verbijsterende harsproductie. Kalashnikov zou absoluut snel beroemd moeten worden onder kwekers.

Kalashnikova reageert goed wanneer je haar snoeit en heeft een goede takvorming, en dit maakt haar de perfecte keus voor de kweek in een SOG- en ScrOG-methode - maar ze is net zo (of zelfs nog meer) productief in een buitenplantage. Mits je haar een redelijke vegetatieve periode gunt, goed voedt en voldoende licht geeft, heeft ze de potentie om na 8 bloeiweken in een indooropstelling een opbrengst op te leveren van wel 750 g/m². Als je haar buiten kweekt, kun je uiteindelijk planten krijgen die tegen het einde van september tot wel 1 kg aan bloemclusters dragen.

De enorme toppen zijn zuilvormig en hebben een welhaast platte top en onregelmatige uitgroeien. De limoengroene kleur van de toppen gaat bijna volledig schuil achter een sneeuwstorm van glanzend witte trichomen, en dit geeft de toppen een uiterlijk alsof ze met suiker bedekt waren. Afgezien van de enorme hoeveelheid en het uiterlijk van de toppen is de wiet ook nog eens zeer krachtig. 15% van de goed uitgeharde buit is THC. Als je dit spul rookt, moet je je voorbereiden op een geestelijk en tegelijkertijd sterk lichamelijk verdovend gevoel.

Kalashnikova (Greenhouse Seeds) feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders AK-47 x White Widow
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 15%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 90.8
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 750g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (21)
    (21)
    Bekijk alle reviews
    13/Apr/2022

    Kalashnikov
    Très bon produit, commande de l'année dernière très productive indoor, cette année commande discrète et rapide 10 graines sur 10 très bien parties. Je recommande vivement si vous aimez fumer du lourd....

    F. J.
    16/Mar/2022

    Niet zo goed helaas
    De zaadjes ontkiemde vrij snel maar daarna schieten ze hard omhoog om uiteindelijk weer om te knakken en af te sterven. 2x 3 zaadjes gekocht is 30 euri naar de knoppen. Spielzaad

    J. V.
    18/Apr/2021

    Kalashnikova
    Belle plante bon rendement

    L. C.
    07/Apr/2020

    Bof.
    Sur 3 graine 2 on germée, bonne productrice gout convenable mais pas top.je ne la recommande pas ,ta bien mieux pour le même prix sur le marché.

    J. P.
    01/Jul/2019

    3 seeds became 220grams dry
    Gave them 13 days veg and switched over to 12/12 600watt for 60 days with no training.. if you plan to grow this plant make sure you have no light exposure in your grow place during the dark times, and this plant dont like to much of nutriciants etc.. carefull with the grow, bloom, pk, etc products. Easy plant to grow en very good yield..

    L. S.
    12/Nov/2018

    Bad germination quote
    Not mine

    F. L.
    10/Oct/2018

    Kalash
    This one is a killer ! All the seeds have germinate.

    K. G.
    10/Oct/2017

    Kalashnikova
    2/3 sind aufgegangen.3wochen vorm ende sieht alles gut aus

    T. S.
    29/Jun/2016

    Kalashnikova
    great product

    N. T.
    14/Feb/2016

    kala
    Germée 4/4 sortie en moins de 3 jours, belles plantes

    S. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kalashnikova (Greenhouse Seeds) feminized
Kalashnikova (Greenhouse Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.