Pure Kush (Greenhouse Seeds) feminized

(9)

Zoals de naam al suggereert, is Pure Kush een Pure Kushvariëteit. Greenhouse Seeds selecteerde een voorbeeldig OG Kush-fenotype met rode/roze vlekken op de bloemkelken en stempels. Maar pure Kush is niet alleen maar een feest voor het oog, ze is ook nog eens extreem productief en kan binnen 900 g/m² opleveren, buiten is dat 900 g/plant. 19% THC.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (9)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Pure Kush: Een garantie voor een intense bedwelming

Zoals je misschien al had geraden, is Pure Kush precies wat de naam suggereert - een pure Kushsoort. Greenhouse Seeds selecteerde een voorbeeldig OG Kush-exemplaar met rode/roze vlekken op de stampers en bloemkelken. Maar Pure Kush heeft meer te bieden dan alleen maar een mooi uiterlijk, deze plant is geschikt voor de beginners en heeft een groot potentieel en een grote kracht. Pure Kush gedijt het best in een ScrOG-opstelling.

Pure Kush mag dan een Indicavariëteit zijn, je zult nog steeds geduld moeten opbrengen, want ze heeft 9 weken nodig om haar ongelooflijk mooi uitziende, grote toppen te produceren. Maar afgezien van de aanlokkelijkheid van de plant... de productiviteit is nog veel indrukwekkender. Vooropgesteld dat je haar een redelijk lange vegetatieve periode gunt en haar tot een grote struik snoeit, heeft ze de potentie om 900 g/m² op te leveren, buiten is dat 900 g/plant in het begin van oktober. De toppen zijn volledig bedekt met glanzende trichomen en zelfs de bladeren tussen de bloemen hebben hier wat van meegekregen.

Pure Kush-wiet is een echte traktatie voor je gehemelte en is zeer potent - ze is erg nootachtig en heeft een zoete smaak, en het hoge THC-gehalte van 19% is een garantie voor een intense bedwelming. Het wordt geadviseerd om dit spul zittend te roken, want de high slaat als een hamer op je in. Je lichaam zal zich ontdoen van alle pijn, en ook je spierspanning zal enorm afnemen. As je meer van haar rookt, voel je een narcotisch effect en zul je niet meer in staat zijn om de lokroep van je bed te negeren.

Pure Kush (Greenhouse Seeds) feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Kush phenotype
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 19%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 64.5
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Opbrengst Indoor Tot 900g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 900g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (9)
    (9)
    Bekijk alle reviews
    23/May/2022

    Erster Versuch
    Habe sie zur Blüte gebracht....mußte es leider unterbrechen, da immer mehr Blätter gelb wurden und dann abfielen.... Um zu verhindern das es die Blüten erreicht.... kurz vor Schluß geerntet.... Qualität trotzdem hervorragend... Die Wirkung war sehr gut, aber sanft..... man blieb auf den Füßen :-)

    H. L.
    09/May/2022

    Pure Kush
    5 Samen gut aufgegangen.Kann sonst noch nix sagen außer ging schnell

    J. H.
    29/Dec/2021

    Top
    guter Preis, schöne Sorte

    C. L.
    13/Jul/2020

    Germination
    J'ai commandé 5 graines, 4 ont germée Germination et début de croissance extrêmement long.......8 jours pour germer dans des jiffy.

    C. B.
    10/Jun/2020

    Pure Kush
    I planted 4 and so far only 1 rooted. it is slow in germinating. I will wait and see

    P. J.
    20/Sep/2016

    le top
    déjà cultive la pure kush au part avant rien a redire parfait germination + cro 10/10

    J. G.
    30/Jun/2016

    Marvin
    Gute Einsteigerpflanze :) habe sie vor knapp einem Monat zum Keimen gebracht und sie gedeien prächtig. War mein erster Versuch anzubauen und haben trotz ein paar Fehler die ich gemacht habe mir diese auch verziehen. Im großen und ganzen eine super Sorte

    M. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pure Kush (Greenhouse Seeds) feminized
Pure Kush (Greenhouse Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.