Amazing Haze (Homegrown Fantaseeds) feminized

Amazing Haze geeft een doordringende geur af die zich in je neus vastzet en is een wonderlijke Sativasoort die niet terughoudend is. De mix van de decadente smaak van Caramella en de geweldige kracht van Amnesia Haze zal je geest in vervoering brengen (om nog maar te zwijgen over je zintuigen). Kwekers die het lange wachten (12 weken) uitzitten zullen beloond worden met de allerbeste wiet.

28,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 28.00
 • Aantal zaden: 3 € 28.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds - Amazing Haze: De 12 weken wachten meer dan waard

Dit is een cannabissoort die niet alleen maar overloopt van verbluffende smaken maar die ook in staat is om een verbluffende high op je los te laten. Amazing Haze van Homegrown Fantaseeds is gewoon verbijsterend!

Deze feminized Homegrown Fantaseeds werd een direct succes nadat ze werd vrijgegeven bij de 2006 High Times Cannabis Cup in Amsterdam. Sindsdien is ze alsmaar sterker geworden. Amazing Haze verenigt de prikkelende smaken van Caramella (een andere wietprotegé van Homegrown Fantaseeds) met de superbekende Amnesia Haze in één perfecte plant (over verbazingwekkend gesproken).

De Amazing Haze is echt een plant voor kenners die, als je haar goed onderhoudt, extreem harsige en uiterst geurige toppen produceert die je hoger meenemen dan je ooit bent geweest. Amazing Haze maakt ten volle gebruik van haar Sativakracht en veroorzaakt een cerebrale high die nieuwkomers snel overweldigend zullen vinden ... doe het dus rustig aan! Gebruikers die gewend zijn aan Amnesia Haze (of andere soorten) kunnen dezelfde torenhoge high verwachten waar ze zo van zijn gaan houden. Maar recreatieve gebruikers zijn niet de enigen die van haar kunnen profiteren, ook medicinale gebruikers kunnen een graantje meepikken. Mensen die lijden aan depressie en stress bijvoorbeeld zullen de high van Amazing Haze zeer therapeutisch vinden. Het is bovendien een geweldig wietje om de eetlust mee aan te wakkeren, ze heeft veel potentie voor patiënten met eetstoornissen of anorexia.

Het enige nadeel van Amazing Haze is haar wat minder gunstige bloeitijd van 12 weken. Kwekers die echter het geduld hebben om zo lang te wachten, komen uiteindelijk in het bezit van echt topkwaliteit wiet.

Ouders Caramella x Amnesia Haze
Bloeitijd 12 weeks
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amazing Haze (Homegrown Fantaseeds) feminized
Amazing Haze (Homegrown Fantaseeds) feminized
Amazing Haze (Homegrown Fantaseeds) feminized
Amazing Haze (Homegrown Fantaseeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.