A.C. Diesel (Homegrown Fantaseeds) feminized

De feminized Amsterdam City Diesel (A.C.) van Homegrown Fantaseeds is een cerebrale sluipmoordenaar van decadente pracht en ze is een Sativa waar je niet mee moet spotten. Ze deelt aangename, maar ongetwijfeld potente klappen uit en ze kan heel snel een euforische stone veroorzaken die na het roken nog langt blijft nazinderen. A.C. Diesel heeft een bloeitijd van 10 weken.

28,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 28.00
  • Aantal zaden: 3 € 28.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds - A.C. Diesel: Een Sour Diesel hybride

Amsterdam City Diesel (of A.C. Diesel in het kort) is een intense Sativasoort met een smaak en geur als geen ander; het is een kennerssoort op zijn best. A.C. Diesel is een hybride van de Sour Diesel familie en heeft precies dezelfde flair en finesse waar Dieselfans aan gewend zijn, zonder overigens in te leveren op kracht of smaak.

De ervaren kwekers van Homegrown Fantaseeds zijn met name trots op dit feminized en zeer geurige exemplaar, want ze heeft exceptioneel hoge opbrengsten en een overheerlijke smaak. A.C. Diesel produceert een krachtige cerebrale high die tegen het euforische aanschurkt Deze stone is opmerkelijk sterk, maar evenzo verheffend. Rokers die nog een beetje groen zijn willen het misschien wat rustiger aandoen met deze Diesel draak, tenzij ze natuurlijk echt goed vlam willen vatten (of gewoon heel erg high worden).

De stimulerende Sativa-effecten van Amsterdam City Diesel zijn goed bekend onder medicinale marihuanagebruikers, die haar gebruiken om een groot aantal aandoeningen te verlichten. Mensen die bijvoorbeeld lijden aan stress, depressie en migraine zullen zien dat hun symptomen enorm verminderd worden. Sativa's van deze soort staan erom bekend dat ze helpen tegen eetstoornissen door de honger te stimuleren.

A.C. Diesel is dan misschien niet de snelst groeiende soort in de cannabiswereld, ze is wel een van de betrouwbaarste (om niet te zeggen de smakelijkste). Gedurende 10 bloeiweken produceert ze uiterst aromatische en harsige toppen die (als de oogst eenmaal gereed is) je een smaak bieden die je niet meer zal vergeten.

Merk Homegrown Fantaseeds
Bloeitijd 10 weeks
Oogst (Outdoor) Half Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
A.C. Diesel (Homegrown Fantaseeds) feminized
A.C. Diesel (Homegrown Fantaseeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.