White Widow (Homegrown Fantaseeds) feminized

White Widow is een klassieker sinds de jaren 90 en geniet onder cannabisrokers wereldwijd dezelfde reputatie. Ze zit vol met kracht en vinkt al de juiste vakjes aan - dit Sativa/Indica idool produceert overvloedige opbrengsten binnen no time (nou ja, 8-10 weken om precies te zijn).

28,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 28.00
  • Aantal zaden: 3 € 28.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds - White Widow: Een prijswinnende klassieker

White Widow van Homegrown Seeds combineert het beste van zowel Braziliaanse als Zuid-Indiase genen en is een wereldwijde supersoort van binnen en van buiten. Deze meervoudige prijswinnende wiet behoudt zonder moeite haar toppositie als een van de krachtigste soorten sinds de jaren 90. White Widow heeft hordes fans vanuit de gehele cannabisgemeenschap en is absoluut geen eenzame vreemdeling.

White Widow produceert grote, zware bloemen die bedekt zijn met THC-kristallen. Deze gigantische brok ganja goedheid brengt een Indica stone teweeg die je keihard om je oren slaat. Fans van diepe en ontspannen highs zullen zich met White Widow meteen thuis voelen(of op de bank). Hetzelfde kan van kwekers worden gezegd, want White Widow levert consistent steeds maar weer dezelfde hoogkwalitatieve highs op in slechts 8-10 weken.

White Widow is perfect om een relaxte avond met vrienden te beleven of om na een dag hard werken te ontspannen. Ze is eigenlijk perfect voor iedere gelegenheid. Recreatieve gebruikers zijn echter niet de enigen die profiteren van haar sterke aantrekkingskracht, medicinale wietrokers zullen ook maar wat graag haar therapeutische beloningen oogsten. Mensen die lijden aan aandoeningen als stress, angst, spierspasmen, chronische pijn en artritis zullen merken dat White Widow een effectieve behandeling biedt voor hun symptomen.

White Widow is zonder twijfel een soort van wereldklasse; ze heeft de tand des tijds doorstaan en is nu echt een legendarische wiet.

Merk Homegrown Fantaseeds
Bloeitijd 8-10 weeks
Oogst (Outdoor) Eind September/Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow (Homegrown Fantaseeds) feminized
White Widow (Homegrown Fantaseeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.