White Widow (Homegrown Fantaseeds) feminized

Als een klasse apart sinds de jaren '90, betekent White Widow gewoon "fantastische wiet" en dat weet de internationale cannabisgemeenschap. Deze sativa/indica favoriet zit propvol met kracht. Ze blinkt op alle fronten uit en produceert in een bloeiperiode van slechts 8-10 weken gedroomde opbrengsten.

28,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 28.00
 • Aantal zaden: 3 € 28.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

HOMEGROWN FANTASEEDS - WHITE WIDOW: EEN KLASSIEKE AWARD WINNAAR

Door de combinatie van de beste Braziliaanse en Zuid-Indiase genetica, is White Widow van Homegrown Fantaseeds voor zowel de binnen- als de buitenkweek een mondiale supervariëteit. Deze meervoudig award winnende strain heeft er al sinds de jaren '90 geen enkele moeite mee haar toppositie als een van de meest krachtige strains ter wereld te behouden. Kijkend naar de enorme groep trouwe aanhangers in het stoner wereldje, kun je nauwelijks nog beweren dat White Widow een eenzame onbekende is.

White Widow produceert toppen die schitteren met een dikke laag THC kristallen. Deze reusachtige hompen cannabispower delen een fysieke indica dreun uit van jewelste. Liefhebbers van een diepe en ontspannende high voelen zich gelijk thuis met de kwaliteit van White Widow. Ook kwekers worden op hun wenken bediend. White Widow zorgt namelijk na slechts 8-10 weken keer op keer voor een rokertje van topkwaliteit.

Ze is perfect om op een relaxte avond met je vrienden te roken na een dag hard werken. White Widow is eigenlijk geschikt voor elke gelegenheid. Plezierrokers zijn echter niet de enigen die profiteren van haar krachtige profiel. Ook medicinale gebruikers kiezen steeds vaker voor de therapeutische voordelen. Mensen die klachten hebben zoals stress, pijn, angst, spierspasmen, chronische pijn en artritis vinden verlichting dankzij White Widow.

White Widow is gewoon een strain van wereldformaat. Ze heeft de tand des tijds ruimschoots doorstaan en is inmiddels een legendarische, respectabele plant.

Bloeitijd 8-10 weken
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow (Homegrown Fantaseeds) feminized
White Widow (Homegrown Fantaseeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.