Blue Haze (Homegrown Fantaseeds) feminized

Blue Haze, kruising tussen Blueberry en de originele Haze, is een geweldige strain van Homegrown Fantaseeds met supergenetica. De strain heeft een kenmerkende bessenachtige smaak verrijkt met een scala aan aardse aroma’s. De Blue Haze ervaring duurt lang, is heftig en sativa-dominant, maar evenwichtig; ze biedt tegelijkertijd zowel een verheven, euforisch gevoel als ontspannende fysieke effecten.

28,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 28.00
 • Aantal zaden: 3 € 28.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds – Blue Haze: Misschien wel de perfecte kruising

Blue Haze van Homegrown Fantaseeds komt met geweldige genetica in de vorm van een vrij unieke kruising tussen Blueberry en de originele Haze. Zowel de indica Blueberry als de sativa Haze zijn veelgeprezen en beproefde strains, die helemaal teruggaan naar de jaren ’60 en ’70. Zij die het voorrecht hadden om Blue Haze te kweken en het product te proeven weten - ondanks de hoge verwachtingen die gepaard gaan met zo’n gewaardeerde achtergrond – dat Blue Haze zelfs de wildste verwachtingen overtreft.

Ondanks haar achtergrond met indica en sativa ouders, is Blue Haze een extreem veerkrachtige plant die groeit als een indica, wat haar zowel geschikt maakt voor de binnen- als buitenkweek.
De bloeitijd van de plant is 8 weken, maar hier moet aan toegevoegd worden dat de oogst eind oktober plaatsvindt wanneer je buiten kweekt. Blue Haze is heeft een grote opbrengst, met een grote kelk tot blad ratio op de toppen, en met indrukwekkende hoofdcola’s, die voorzien zijn van gigantische toppen bedekt met een zoet en dicht vachtje van harsklieren.

Deze strain wordt gekenmerkt door een sterke bessenachtige smaak verrijkt met een scala aan aardse aroma’s. Het effect van Blue Haze neigt meer naar dat van een sativa, met haar hele sterke en langdurende high waarbij je alles wel nog steeds onder controle hebt. De high is evenwichtig en geeft je een verheven, gelukzalig en zelfs euforisch gevoel, terwijl deze ook ontspannende lichamelijke effecten heeft. Deze evenwichtige high maakt deze strain heel veelzijdig wat gebruik betreft, variërend van nonchalante sociale situaties met lachbuien tot het omgaan met stress en het vechten tegen depressie.

Blue Haze is een sterke schoonheid met een afkomst die echte wietkenners sprakeloos maakt. Als onvermijdbare plant in elke collectie van een serieuze gebruiker, biedt ze een optimaal uitgebalanceerde geestelijke en lichamelijke high die past bij veel verschillende activiteiten.

Ouders Blueberry x Haze
Bloeitijd 8-9 weeks
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Haze (Homegrown Fantaseeds) feminized
Blue Haze (Homegrown Fantaseeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.