Chocolate Mint OG 2.0 (Humboldt Seed Organization) feminized

(3)

Chocolate Mint OG 2.0 combineert het beste van twee van de meest iconische cannabissoorten van Californië tot een geheel nieuwe, sappige en milde variëteit. Met de combinatie van de wereldberoemde Emerald OG en Granddaddy Purple heeft Humboldt een zeer krachtige supersoort gecreëerd die je met gemak steil achterover slaat. Haar bloeitijd duurt ongeveer 8 weken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds - Chocolate Mint OG 2.0: Net zo krachtig als smakelijk, deze hybride is een verfrissende variatie op twee Cali klassiekers.

Als het aankomt op het creëren van nieuwe en interessante smaken, kan het best lastig zijn om aan het huidige spectrum te ontsnappen, want met genen heb je ook maar beperkte mogelijkheden. Door echter heel slim te kweken kun je bepaalde genen isoleren en ze vervolgens combineren en allerlei opwindende smaken creëren. Dit is het geval bij Chocolate Mint OG. Door heel handig te kweken wist Humboldt Seeds een soort te produceren die haar naam zeker waarmaakt. Deze elitaire en krachtige hybride heeft genen die direct afkomstig zijn van de originele Emerald OG stek uit de jaren 90, in combinatie met een Noord-Californische klassieker, Granddady Purple. Deze OG heb je nog nooit meegemaakt.

Zoals de naam al suggereert, zijn de smaak en geur van Chocolate Mint OG een subtiele mix van chocola en munt, afgemaakt met een pikante en zoete ondertoon - dit dankzij de klamme pittigheid van OG. Dit is echt een traktatie met haar extreem complexe smaakprofiel dat constant je tong prikkelt. Als het op de high aankomt, is Chocolate Mint OG voornamelijk cerebraal - tot het punt waarop ze je aan de bank kan vastplakken. Ze is ook een erg effectieve pijnbestrijder. Door deze combinatie is ze zeer geschikt om aan het eind van de dag te roken - niet per se om je knock-out te krijgen, maar om ultiem te chillen op de bank en na een lange dag lekker te ontspannen.

Zoals de meeste Humboldt soorten groeit Chocolate Mint OG met een gezonde levenslust, die een teken is van haar superieure genen. Haar bladeren zijn goed verspreid en zorgen voor een uitstekende secundaire lichtdoordringing - hierdoor kan de plant veel licht vangen. Ze blijft doorgroeien tijdens de bloei en produceert extreem grote, met hars bedekte toppen. Daarom heeft Chocolate Mint vaak wel iets van ondersteuning nodig, bijvoorbeeld een raster, om ervoor te zorgen dat ze niet instort onder haar eigen gewicht! De bloeitijd duurt ongeveer 8 weken, als je haar buiten kweekt, kan ze in de eerste week van oktober geoogst worden. Maar let op, ze kan erg groot worden in de buitenkweek en wel 3 meter bereiken. Voor wat betreft de opbrengst, een grote plant en grote toppen resulteren in een opbrengst die zeker een grote glimlach op de gezichten van veel kwekers zal toveren.

De cannabiszaadjes van Chocolate Mint OG zijn de perfecte showcase voor ervaren kwekers. Deze plant heeft veel potentie, want haar genen zijn echt tot het uiterste gedreven. De chocoholic die een lekker blowtje aan het eind van de dag zoekt, zou Chocolate Mint OG eens moeten uitproberen.

Chocolate Mint OG 2.0 (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Emerald OG x Grandaddy Purple
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 26%
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    12/Mar/2024

    Sehr gut
    Alle 3 Samen sind schnell gekeimt. Wachstum und Blüte lief alles Problemlos. Sehr lecker und sehr gute Wirkung. Ist weiter zu empfehlen

    M. D.
    09/Jan/2024

    semi
    da provare

    A. B.
    07/Nov/2021

    Excellent
    Pied de taille assez moyenne, mais très bonne qualité. Je recommande.

    G. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chocolate Mint OG 2.0 (Humboldt Seed Organization) feminized
Chocolate Mint OG 2.0 (Humboldt Seed Organization) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.