Indoor Mix (Kiwi Seeds) feminized

Wil je dat je eerste plantje een speciale wordt? Maar je weet niet zeker welke cannabis je moet kiezen: automatisch bloeiend of fotoperiode bloeiend? Feminized of regulier? Moet ik eerst Sativa's kweken of eerst Indica's of een hybride; of zou ik verschillende soorten moeten kweken? Deze indoor mix is speciaal voor kwekers zoals jij samengesteld door Kiwi Seeds.

20,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 20.00
 • Aantal zaden: 3 € 20.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kiwi Seeds - Indoor Mix: Probeer eens wat andere soorten

Als cannabisgroentje die voor het eerst de wereld van de marihuanakweek betreedt, kan het enorme aanbod aan cannabiszaadjes (zelf hebben wij pagina’s vol met verschillende zaadjes!) verwarrend en intimiderend zijn.

De termen ‘automatisch bloeiende zaadjes’ en ‘fotoperiode bloeiende zaadjes’ betekenen misschien niets, maar toch doen alle zaadbeschrijvingen alsof het de belangrijkste eigenschappen zijn van de soort. Daar komt nog bij dat er soorten zijn die ontwikkeld zijn voor kleine, overdekte ruimtes, voor koele buitenklimaten, voor warme klimaten, voor de indoor scrog-methode, voor reguliere indoor methoden, voor hydrokweek of luchtteelt. Ook zijn er zaadjes die puur Sativa of puur Indica zijn, hybride zaadjes of zaadjes die door het een of ander gedomineerd worden. Er zijn soorten die hoge opbrengsten produceren of juist lage, er zijn soorten die snel bloeien of juist langzaam. Er zijn planten die een dichte groei hebben en andere planten die juist erg in de breedte groeien, en er zijn nog veel meer verschillen in zaadjes, soorten en planten.

Het is altijd goed om zo’n grote collectie cannabiszaadjes te hebben, begrijp me niet verkeerd. Maar hoe beslis je wat je gaat kweken?

De expertkwekers van Kiwi Seeds bieden je een helpende hand. Voor de Kiwi Seeds Indoor Mix werd een handvol zaadjes geselecteerd om hun hanteerbare grootte, korte groeitijd en hoge THC-gehalte. Dit pakketje staat garant voor succes in iedere indoor kweekruimte en de zaadjes zijn makkelijk te kweken en resistent tegen problemen zoals schimmel en voedselgebrek.

Haal een pakketje Indoor Mix zaadjes in huis als je een nieuwe kweker bent en een goede start wilt maken in je kweekcarrière. Of waag eens een poging als je wat meer smaken en soorten aan je reeds ontwikkelde cannabistuin wilt toevoegen. Ook ervaren kwekers kunnen deze favorieten van de kwekers van Kiwi Seeds een keer proberen of ze zelfs kruisen met een van hun eigen uitstekende soorten om zo een nieuw, wellicht nog beter indoor cannabiszaadje te produceren. Misschien wordt dat dan wel de soort waar je altijd naar op zoek was.

Alle cannabisplanten in de mix worden ongeveer een meter hoog, soms wel 1,2 meter. Bereid je voor op een grote opbrengst van ongeveer 400-500 g/m². De zaadjes in de mix variëren in het aandeel Sativa en Indica, maar over het algemeen zijn ze door Indica gedomineerd en leveren ze een grote opbrengst op en een niet al te grote plant.

Milky Way

Milky Way zaadjes brengen enkele van de beste Indicatoppen voort die we ooit zijn tegengekomen. Kiwi Seeds ontwikkelde deze krachtige, hoogrenderende winnaar door een paar van hun speciale Indicasoorten te vermengen met een beetje van ‘iets speciaals’, een handelsgeheim. Het Milky Way zaadje is het sublieme, zoet-kruidige resultaat van jarenlang, gepassioneerd veldwerk door de mensen van Kiwi Seeds, en de ivoorwitte zaadjes ontwikkelen zich tot toppen die volledig besneeuwd zijn met vorstig witte THC-kristallen. Geef Milky Way een paar extra dagen in de bloeiperiode en ze zal je rijkelijker belonen dat je ooit voor mogelijk hield in die kleine kweekruimte van je. Een tip voor binnen: wacht totdat ongeveer een derde van de suikerachtige trichomen goud- en amberkleurig en rijp zijn geworden, alvorens te oogsten. Grote opbrengsten.

Hindu Kush

Hindu Kush heeft een genetisch diverse lijn; en ja, sommige van haar voorouders komen oorspronkelijk uit Noord-India: ze werden gerookt in de lokale Hinduculturen voor spirituele verlichting en om goddelijke hulp te krijgen bij het vinden van het ‘nirvana’. (De geschiedenis van het zaadje reikt terug tot in delen van Afghanistan en Pakistan.)

En als je de cannabis rookt, is het werkelijk goddelijk. Hindu Kush heeft een lekkere Indica smaak en slaat in met een diepe Indica stone. Precies wat je verwacht als je haar van hars druipende toppen ziet die in dichte clusters aan de takken van de plant hangen. En zelfs de kleinste en meest opeengepakte indoor kweekruimte zal met slechts enkele Hindu Kush zaadjes een grote opbrengst opleveren waar je lang mee kunt doen.

De soort vegeteert snel, bloeit snel en is snel klaar om te oogsten. Ze behoudt een handige, kleine omvang en haar stevige Indica takken ondersteunen de dichte toppen zonder hulp van buitenaf. De grote, groenblauwe bladeren die over de clusters en toppen heen groeien zijn verrukkelijk. Al met al zijn de cannabiszaadjes van Hindu Kush eersteklas indoor zaadjes.

Kiwiskunk

Skunkliefhebbers pieker niet, want Kiwi Seeds brengt je in deze mix tevens een paar van de beste Skunkzaadjes voor de binnenkweek. Handmatig ontwikkeld door de onderzoekers in de laboratoria van Kiwi Seeds biedt deze soort alle hemelse cannabiskwaliteiten die je mag verwachten en bovendien is deze soort meer dan ooit tevoren resistent tegen schimmels. En de grote Kiwiskunk geeft enorm veel geur af, dus als de binnenkweek discreet moet zijn, zorg dan voor koolstoffilters.

De cannabiszaadjes bloeien snel en ontwikkelen die geweldige bloem-bladverhouding, dwz THC-plantmateriaalverhouding, die klassieke, goed gekruiste Skunkzaadjes kunnen produceren. Voor een Sativazaadje vegeteren de planten tot een minimale en hanteerbare hoogte, dankzij de door experts samengestelde genetische selectie waar Kiwi Seeds uit kon kiezen toen ze de soort creëerden. En met haar fenomenale aroma en glinsterende kristallen, geven de Kiwiskunk planten je bewonderenswaardige indoor kweekopstelling dat extra beetje flair.

Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Indoor Mix (Kiwi Seeds) feminized
Indoor Mix (Kiwi Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.