Black Leaf Glazen Tips (3 stuks)

(5)

Deze set echte glazen tips van Black Leaf wordt geleverd in een prachtig metalen, beschermend blikje. Je ontvangt drie glazen tips met verschillende diameters: 6mm, 7mm en 8mm. De tips zijn gemaakt van borosilicaatglas van laboratoriumkwaliteit. En er zijn unieke groeven in het glas geblazen om te voorkomen dat materiaal je mond kan bereiken. Het mondstuk van ieder is plat en 30mm lang.

6,99
6,29 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Knowledge Base
 • Video (0)
Meer informatie

Black Leaf - Glazen Tips (3 stuks): Superieure Rookervaring Zonder Kleffe Vloei

De drie Black Leaf glazen tips hebben verschillende diameters (6mm, 7mm en 8mm) en worden geleverd in een beschermend, metalen blikje. Je hebt dus veel meer keuze in hoe dik je wenst te draaien! De tips zijn gemaakt van duurzaam borosilicaatglas en hebben een plat mondstuk. Ze zijn zo speciaal vanwege de "groeven" nabij het mondstuk. Deze vangen materiaal op zodat niets in je mond terechtkomt.

In het andere uiteinde van de Black Leaf tips kun je extra filters kwijt voor een nog lekkerdere rookervaring. In de openingen passen standaard katoenfilters (6mm, 7mm of 8mm) of geactiveerde koolstoffilters. Dit is geweldig omdat je zo teer en andere onzuiverheden kunt filteren voor een meer zuivere en schonere rook. Zeg maar gedag tegen een ruwe rookervaring met papiersmaak, dankzij de glazen tips van Black Leaf!

De glazen tips zijn 30mm lang. Een set bevat 3 glazen tips (1x 6mm, 1x 7mm en 1x 8mm), gedecoreerd met het Black Leaf logo.

Type Tipjes & Filters
Brand Diversen
Reviews (5)
  (5)
  14/Apr/2020

  Teer-vrij maken?
  Hoe krijg ik de tips teer-vrij? Iemand tips? Veer de rest zeer tevreden, alleen 1 al de eerste dag stuk met het proberen schoonmaken ervan... 🥴

  07/Jun/2019

  Good product
  For rolling into a joint and a much smoother experience because of the glass.

  09/Jan/2019

  Geweldige set
  Hele degelijke tips, de 3 verschillende maten zijn erg praktisch in tegenstelling tot wat ik had verwacht. Zo kan je net zo makkelijk een dikke blunt draaien als een klein stickie. Ik koop zeker weer nieuwe als ze ooit kwijtraken of kapot gaan.

  24/Dec/2018

  super fine!
  it feels like i'm drinking milk from my mamas Babylons... great!

  19/Jan/2018

  Triple Trouble
  Nice looks and quality on these glass tips; three different sizes (which are all awesone) + that stylish black logo round of a great little package...

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Knowledge Base

Knowledge Base

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black Leaf Glazen Tips (3 stuks)
Black Leaf Glazen Tips (3 stuks)
Black Leaf Glazen Tips (3 stuks)
Black Leaf Glazen Tips (3 stuks)
Black Leaf Glazen Tips (3 stuks)
Black Leaf Glazen Tips (3 stuks)