Super Auto Skunk (Makka Seeds) feminized

De gefeminiseerde Super Auto Skunk van Makka Seeds is een automatisch bloeiende variëteit van de volgende generatie. Door een Super Skunk te kruisen met Super Auto Stitch 0.1 (een ware grondleggende creatie van kweker Stitch) heeft Makka Seeds een makkelijk te kweken plant ontwikkeld met een hoge resistentie tegen plagen en schimmels, en een opbrengst van een regulier ras. Klaar binnen 95 dagen.

22,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 22.00
  • Aantal zaden: 3 € 22.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Makka Seeds - Super Auto Skunk: een automatisch bloeiende variëteit van de volgende generatie

De gefeminiseerde Super Auto Skunk van Makka Seeds kondigt het begin aan van een nieuwe generatie van automatisch bloeiende soorten. Dit ras werd ontwikkeld door een Super SKunk te kruisen met een ware grondleggende creatie van kweker Stitch, de Super Auto Stitch 0.1. Het resultaat is een plant met een opbrengst van een reguliere (fotoperiode afhankelijke) plant en een supersnelle groei.

Super Auto Skunk van Makka Seeds is vanwege zijn hoge resistentie tegen schimmels en ziekten een makkelijk te kweken ras. Dit is een behoorlijk hoge plant; om zijn omvang dus niet tot onhandelbare proporties te laten uitgroeien, is het verstandig om zijn groei te beperken door hem in een pot te planten. Om buiten een hoogte van 120-180 cm te bereiken, gebruik je het best een pot van 20 liter of meer; voor binnen is 15 liter het maximum. Zijn levendige groei maakt hem zo uiterst productief.

Super Auto Skunk van Makka Seeds is een door Sativa gedomineerd ras (70% Sativa, 25% Indica en 5% Ruderalis) en heeft een dienovereenkomstig lange levenscyclus (maar nog steeds snel vergeleken met andere Sativa's) - van zaad naar oogst duurt 95-100 dagen. De gerookte marihuana van Super Auto Skunk geeft een intens euforische high vol energie - een goed middel tegen stress en angst.

Merk Makka Seeds
Genetica 5% ruderalis / 25% indica / 70% sativa
Ouders Super Skunk x SuperAuto Stitch0.1
Bloeitijd 95-100 days from seed to harvest
THC 19%
CBD 0.8%
CBD:THC 1 : 23.8
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 120 cm
Hoogte (Outdoor) 180 cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Auto Skunk (Makka Seeds) feminized
Super Auto Skunk (Makka Seeds) feminized