Somango (Makka Seeds) feminized

Somango van Makka Seeds heeft een zeer unieke smaak en geur, gekarakteriseerd door voornamelijk fruitige aroma's. Hoewel 65% van de genetische opmaak bestaat uit Indica genen, zullen rokers zich na consumptie niet vermoeid voelen, maar eerder energiek en creatief. Somango kan 500-600g/m² produceren in 8-9 weken. Lange zijtakken produceren dezelfde dikte en topdichtheid als de centrale top.

18,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 18.00
  • Aantal zaden: 3 € 18.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Makka Seeds - Somango: Indica-dominant, maar toch euforisch en opwekkend

Makka Seeds biedt een zeer unieke versie aan van Somango, een soort die oorspronkelijk is ontstaan uit een kruising van Jack Herer, Super Skunk en Big Skunk Korean. Deze complexe mix van Indica en Sativa genen verzekert niet alleen een fijne smaak, die voornamelijk fruitig is en doet denken aan verse mango's, maar is ook verantwoordelijk voor het prachtige uiterlijk van deze soort. Somango lijkt op alle vlakken te slagen, of het nu gaat om de opbrengst, de kracht of het uiterlijk.

Om de volwassenheid te bereiken, heeft Somango meestal een bloeiperiode nodig van 8-9 weken. Het juiste oogstmoment wordt ook door de stampers aangegeven, die oranje tinten krijgen, mooi zichtbaar bovenop een witte laag kleverige hars. De bladeren zullen tijdens de late bloei waarschijnlijk wat violette tinten showen, waardoor Somango een zeer aantrekkelijk pronkstuk wordt in je tuin. De oogsten worden verhoogd naar 500-600g/m² omdat de zijtakken van Somango zeer groot en sterk worden, waardoor dikke en dichte bloemen zich in overvloed ontwikkelen en dan moeten we de grote, centrale top natuurlijk niet vergeten.

THC niveaus zijn getest tussen 16-21% en 65% van Somango's DNA kan worden herleid naar Indica genen. Rokers kunnen een zeer krachtige high verwachten, maar zullen niet worden geconfronteerd met vermoeidheid en het couch-lock effect, wat zo typisch is voor Indica-dominante soorten. De resterende 35% Sativa genen hebben een aanzienlijke impact op de high en leveren een heldere en functionele euforie, die ook kan worden gebruikt om de creativiteit te versterken. Smaken van Somango worden gekenmerkt door fruitige aroma's met unieke hints van mango.

Het kiezen van de juiste soort geeft altijd stof tot nadenken. Somango is hoogstwaarschijnlijk een goede keuze voor diegenen die houden van een sterk, euforisch effect dat geschikt is voor overdag, met het vermogen om de creativiteit te versterken, maar zonder de pittigheid van Haze of de couch-lock effecten van Indica's. Somango levert een gebalanceerde mix tussen ontspanning en stimulatie en is net zo overtuigend als het aankomt op de oogst, kweekeigenschappen en uiterlijk. Wat een veelzijdige schoonheid!

Merk Makka Seeds
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloeitijd 8-9 weeks
THC 16-21%
Opbrengst Indoor 500-600 g/m2
Oogst (Outdoor) Eind September/Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Somango (Makka Seeds) feminized
Somango (Makka Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.