Master Kush x Skunk (Mr. Nice) regular

De reguliere Master Kush x Skunk van Mr. Nice is gebaseerd op twee levende legenden uit de cannabiscultuur. Zowel Master Kush als Skunk heeft meerdere prijzen gewonnen de laatste decennia, en het kruisen van deze variëteiten resulteerde in een plant met een speciale geur en smaak. Buiten kan ze zulke zware toppen ontwikkelen dat ze zonder extra steun zou kunnen breken! Binnenkweek: 500-600 g/m².

60,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 15€ 60.00
 • Aantal zaden: 15 € 60.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Mr. Nice - Master Kush x Skunk: Een uitstekende plant met de onderscheidende smaak van Master Kush

De reguliere Master Kush x Skunk van Mr. Nice is dan misschien wel gebaseerd op twee levende legenden uit de cannabiscultuur, ze is in feite geschikt voor alle niveau's van kweekervaring; dus zowel de beginnende als de meer ervaren kweker heeft met haar de juiste plant te pakken. Zowel Master Kush als Skunk heeft meerdere prijzen gewonnen de laatste decennia, en de genetische achtergrond lijkt op een fijn geweven kloskant gemaakt van Afghaanse schering met inslag van Colombiaanse, Thaise en Mexicaanse variëteiten. Nevil en Shantibaba creëerden hiermee voor de cannabisgemeenschap nog een meesterwerk met lange, raketvormige, toppen tot de nok toe gevuld met Indica kracht.

De resulterende plant heeft een goede resistentie tegen schimmel en is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek, en ze houdt erg van organische en hydro opstellingen, maar gedijt even goed in alle soorten groeimedium. De planten hebben de onderscheidende smaak van de originele Master Kush en de krachtige high zal een plekje in je hart en hoofd uitbranden.

Als je haar binnen kweekt, zullen de meer Skunkachige fenotypen binnen 6-7 weken uitgebloeid zijn, terwijl de andere, meer door Sativa beïnvloede planten tot wel 9 weken nodig kunnen hebben om rijp te worden. Onder een 600 W lamp zal een gemiddelde oogst van deze zeer betrouwbare soort 500-600 g/m² bedragen.

In het zuidelijke halfrond breekt buiten tegen eind maart/begin april de oogsttijd aan; in het noordelijke halfrond is dat eind september/begin oktober. Een gemiddelde opbrengst kan buiten meer dan 450 g/plant bedragen! Ze heeft eigenlijk de neiging om extreem zware toppen te ontwikkelen en zo nu en dan worden ze groter en zwaarder dan de plant kan dragen, dus zorg tegen die tijd voor iets van ondersteuning.

Ouders Hindu Kush x Master Kush x Skunk Nr. 1 (Afghan-Colombia-Mexican)
Bloeitijd 50 - 60 days
Opbrengst Indoor 500 - 600 g/m2
Opbrengst Outdoor 450 g/plant
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Master Kush x Skunk (Mr. Nice) regular
Master Kush x Skunk (Mr. Nice) regular
Master Kush x Skunk (Mr. Nice) regular
Master Kush x Skunk (Mr. Nice) regular
Master Kush x Skunk (Mr. Nice) regular
Master Kush x Skunk (Mr. Nice) regular
Master Kush x Skunk (Mr. Nice) regular
Master Kush x Skunk (Mr. Nice) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.


Informatie Mr Nice Seeds

Mr. Nice Seeds

Mr Nice Seed Bank is een van de meest gerespecteerde zaadbanken ter wereld. De oprichters behoren tot de pioniers op het gebied van cannabisteelt. Je vindt al hun kennis en passie in zowel de krachtige old-school soorten als in de onlangs bekroonde kruisingen.

In april 2016 verliet Howard Marks, alias Mr. Nice, deze wereld. Hij was een van de eerste voortrekkers van de gereguleerde cannabishandel zoals we die vandaag de dag kennen, en hij liet ons achter met een rijke erfenis van unieke cannabissoorten. Na gevangen te hebben gezeten in de Verenigde Staten voor smokkel, stichtte hij in 1990 de Mr. Nice Seed Bank, samen met twee bekende kwekers, Scott Blakey "Shantibaba" en Neville Schoenmaker. Alle cannabissoorten die door Mr Nice Seed Bank zijn gekweekt, belichamen de talenten en de enorme rijkdom aan ervaring van de telers, resulterend in een grote hoeveelheid internationale awards.

Tegenwoordig bezit Mr. Nice Seed Bank nog steeds de originele genetica die in 1995 werden gered uit handen van de onderdrukkende Nederlandse autoriteiten, en die daarna nogmaals in 2003 de gedwongen stillegging door een Zwitserse aanklager overleefden. Dankzij de huidige eigenaar, Scott Blakey, leeft de geest en de glimlach van zijn vriend Mr. Nice nog altijd voort in zowel de old-school als in de nieuwe afgestamde soorten. Het behoud van genetica en biodiversiteit is altijd de filosofie geweest van Shantibaba en Mr. Nice Seed Bank, reflecterend in de kostbare cannabiszaden die er tegenwoordig zijn, zoals Lights 5,Super Silver Haze,White Widow, White Rhino en White Shark, om er een paar te noemen.

Mr Nice Seed Bank produceert alle zaden in eigen gecontroleerde kweekonderzoekslaboratoria, en heeft altijd in wisselwerking gestaan met de kwekers die met de soorten werken, om te leren zoveel mogelijk te kweken en om de gedeelde kennis te vergroten. Shantibaba is ook begaan met het verspreiden van informatie over medische cannabisgenetica en kweektechnieken. Zijn bedrijf is tegenwoordig betrokken bij het CBD Crew project, voor onderzoek naar hoge-cannabidiolsoorten. Zamnesia biedt je verschillende uitstekende soorten van Mr. Nice Seed Bank, die je allemaal laten glimlachen.

MR. NICE VERPAKKINGEN

Mr Nice packaging

Met de speciale verzegelde verpakkingen van Mr. Nice Seed Bank blijven cannabiszaden beschermd tegen stoten en vochtigheid. Deze verpakkingsoplossing zorgt ervoor dat cannabiszaden veilig over de hele wereld verscheept kunnen worden. Het verpakkingsmateriaal bevat xx zaden en is niet hersluitbaar, om de originaliteit van de zaden te kunnen garanderen.

Awards Mr. Nice

Sinds de oprichting van het bedrijf hebben de originele soorten van Mr. Nice Seed Bank de meest belangrijke internationale awards gewonnen. Jaar na jaar en overal ter wereld; veel fijnproevers hebben de verscheidenheid aan eigenschappen erkend die deze cannabis bijzonder maken. Hier is een selectie van alle Mr. Nice Seed Banksoorten die een prijs hebben gewonnen bij cannabiswedstrijden.

Dinafem PrijzenCRITICAL MASS

Critical Mass (Mr. Nice)

Awards:

• 2008, Copa Highlife BCN 2008 - Yervagüena for Critical Mass
• 2008, Highlife Planta del año 2008 - Mr Nice Seeds for Critical Mass
• 2008, Copa de la marihuana de Madrid, tweede prijs
• 2007, Marijo Taxpalketa, tweede prijs in de openlucht
• 2006, Copa de la marihuana de Madrid, derde prijs

Een robuuste kruising tussen een oude Afghani en de bekende Skunk #1 leidde tot een uitstekende versie van een oude soort. Dit is een soort met een hoge opbrengst, vooral geschikt voor commerciële kwekers en buitenkweek. Door de rijke Afghani-stamboom kun je een binnenopbrengst van rond de 650-750g/m2 verwachten, met een bloeitijd van 45/55 dagen. Buiten kun je 500-600g/zware bloemen per plant oogsten. Met Critical Mass moet je ervoor zorgen dat de vochtigheid onder controle blijft, omdat de buitengewoon dichte bloemen schimmel kunnen aantrekken. Met deze voorzorgsmaatregel zal de plant zowel de onervaren als de professionele kweker sterk belonen. 

KOOP CRITICAL MASS

Dinafem PrijzenBLACK WIDOW

Black Widow (Mr. Nice)

Awards:

 • 1995, High Times cannabis Cup

Mr. Nice's Black Widow is een klassieke kruising tussen twee old-school genetica. De ene is een originele South Indian Indica en de andere een inheemse Brazilian sativa. Deze soort heeft een potentieel hoge harsproductie, en heeft binnenshuis zo'n 8 tot 10 weken nodig om te bloeien. Zelfs amateurkwekers kunnen een oogst verwachten van 350-450g/m², en buitenshuis 300-400g/plant.

KOOP BLACK WIDOW

Dinafem PrijzenSUPER SILVER HAZE

Super Silver Haze (Mr. Nice)

Awards:

 • 1997, High Times Cup, eerste prijs Hydro Cup
 • 1998, cannabis Cup, eerste prijs cannabis Cup
 • 1999, cannabis Cup, eerste prijs cannabis Cup

Dit is een legendarische kruising die nog steeds geliefd is onder fijnproevers. Kwekers Neville en Shantibaba hebben een familie samengesteld van 25% Skunk, met 25% Northern lights en 50% Haze. Deze soort heeft mogelijk een ervaren kweker nodig om al zijn genetische potenties tot expressie te laten komen. Wanneer de soort op de juiste manier gekweekt wordt, resulteert Super Silver Haze in een hoogwaardig eindproduct. De opbrengst kan binnenshuis 450-550g/m² overtreffen met 8-10 bloeiweken, terwijl buitenshuis gemakkelijk 500g/plant kan worden gehaald.

KOOP SUPER SILVER HAZE