Afghan Haze (Mr. Nice) regular

Afghan Haze van Mr. Nice is een old school soort die de wereld onverwachts overviel en vandaag nog steeds een betrouwbare favoriet is. Ze komt hard aan en is het toppunt van de medicinale soorten. Afghan Haze heeft krachtige, gemengd highs, geweldige opbrengsten en een redelijke bloeitijd. Dit is een van die all-time klassiekers die door iedereen genoten kan worden.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 15€ 70.00
 • Aantal zaden: 15 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Mr. Nice - Afghan Haze: Een old school klassieker

Afghan Haze is, zoals haar naam al suggereert, een mix van Haze en Afghaan. Beide ouders zijn zorgvuldig gekweekt om de kwaliteit te verzekeren. De resulterende soort komt hard en snel aan en heeft een langdurend effect. Afghan Haze werd voor het eerst gekweekt in de jaren 90, overviel de wereld zonder waarschuwing en werd een directe klassieker en eerste keus joint voor veel mensen. Ze is nog steeds een goede, betrouwbare blow die niet zal tegenvallen - perfect voor iedere roker die op zoek is naar een beproefde klassieker.

Afghan Haze van Mr. Nice is een sterke Sativa x Indica hybride die krachtige en langdurende geestelijke en lichamelijke effecten veroorzaakt. Ze verheldert je geest en verscherpt je aandacht terwijl ze je meeneemt naar nieuwe gedachten. Tegelijkertijd zul je een sterke, ontspannende lichamelijke stone voelen die al je kwalen wegspoelt. Ze is een perfecte wiet om op een zonnige dag van te genieten, als je in de tuin wilt ontspannen; of misschien op de bank na een dag hard werken, als je wel nog in staat wilt zijn om na te denken, maar alle spanning van de afgelopen dag kwijt wilt raken. Dit maakt haar een ideale, medicinale soort die zeer goed geschikt is om chronische pijn, stress, angst en depressie mee te behandelen.

Deze plant vereist een gemiddelde mate van ervaring bij de kweker om echt te kunnen floreren. Ze is perfect voor de kweker die reeds een paar soorten heeft uitgeprobeerd en nu kennis wil maken met een meer geavanceerde Haze hybride. Ze heeft veel licht nodig en is helemaal dol op op grote hoeveelheden gezuiverd water; ze gedijt zowel in de hydro als in de bio kweekmethode. Voor een optimale, rijpe oogst duurt de bloeiperiode ongeveer 70 dagen.

Afghan Haze van Mr. Nice is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Je kunt in de binnenkweek voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van ruwweg 350-450 g/m²; in de buitenkweek is dat 350-450 g/plant. De meeste kwekers hebben deze old school legende in hun collecties en ze zou ook in die van jou moeten zitten. Dit is een must voor degenen die een beetje cannabisgeschiedenis uit eerste hand willen proberen.

Ouders Afghan x Haze
Bloeitijd 70 days
Opbrengst Indoor 350 - 450 g/m2
Opbrengst Outdoor 350 - 450 g/plant
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Afghan Haze (Mr. Nice) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.


Informatie Mr Nice Seeds

Mr. Nice Seeds

Mr Nice Seed Bank is een van de meest gerespecteerde zaadbanken ter wereld. De oprichters behoren tot de pioniers op het gebied van cannabisteelt. Je vindt al hun kennis en passie in zowel de krachtige old-school soorten als in de onlangs bekroonde kruisingen.

In april 2016 verliet Howard Marks, alias Mr. Nice, deze wereld. Hij was een van de eerste voortrekkers van de gereguleerde cannabishandel zoals we die vandaag de dag kennen, en hij liet ons achter met een rijke erfenis van unieke cannabissoorten. Na gevangen te hebben gezeten in de Verenigde Staten voor smokkel, stichtte hij in 1990 de Mr. Nice Seed Bank, samen met twee bekende kwekers, Scott Blakey "Shantibaba" en Neville Schoenmaker. Alle cannabissoorten die door Mr Nice Seed Bank zijn gekweekt, belichamen de talenten en de enorme rijkdom aan ervaring van de telers, resulterend in een grote hoeveelheid internationale awards.

Tegenwoordig bezit Mr. Nice Seed Bank nog steeds de originele genetica die in 1995 werden gered uit handen van de onderdrukkende Nederlandse autoriteiten, en die daarna nogmaals in 2003 de gedwongen stillegging door een Zwitserse aanklager overleefden. Dankzij de huidige eigenaar, Scott Blakey, leeft de geest en de glimlach van zijn vriend Mr. Nice nog altijd voort in zowel de old-school als in de nieuwe afgestamde soorten. Het behoud van genetica en biodiversiteit is altijd de filosofie geweest van Shantibaba en Mr. Nice Seed Bank, reflecterend in de kostbare cannabiszaden die er tegenwoordig zijn, zoals Lights 5,Super Silver Haze,White Widow, White Rhino en White Shark, om er een paar te noemen.

Mr Nice Seed Bank produceert alle zaden in eigen gecontroleerde kweekonderzoekslaboratoria, en heeft altijd in wisselwerking gestaan met de kwekers die met de soorten werken, om te leren zoveel mogelijk te kweken en om de gedeelde kennis te vergroten. Shantibaba is ook begaan met het verspreiden van informatie over medische cannabisgenetica en kweektechnieken. Zijn bedrijf is tegenwoordig betrokken bij het CBD Crew project, voor onderzoek naar hoge-cannabidiolsoorten. Zamnesia biedt je verschillende uitstekende soorten van Mr. Nice Seed Bank, die je allemaal laten glimlachen.

MR. NICE VERPAKKINGEN

Mr Nice packaging

Met de speciale verzegelde verpakkingen van Mr. Nice Seed Bank blijven cannabiszaden beschermd tegen stoten en vochtigheid. Deze verpakkingsoplossing zorgt ervoor dat cannabiszaden veilig over de hele wereld verscheept kunnen worden. Het verpakkingsmateriaal bevat xx zaden en is niet hersluitbaar, om de originaliteit van de zaden te kunnen garanderen.

Awards Mr. Nice

Sinds de oprichting van het bedrijf hebben de originele soorten van Mr. Nice Seed Bank de meest belangrijke internationale awards gewonnen. Jaar na jaar en overal ter wereld; veel fijnproevers hebben de verscheidenheid aan eigenschappen erkend die deze cannabis bijzonder maken. Hier is een selectie van alle Mr. Nice Seed Banksoorten die een prijs hebben gewonnen bij cannabiswedstrijden.

Dinafem PrijzenCRITICAL MASS

Critical Mass (Mr. Nice)

Awards:

• 2008, Copa Highlife BCN 2008 - Yervagüena for Critical Mass
• 2008, Highlife Planta del año 2008 - Mr Nice Seeds for Critical Mass
• 2008, Copa de la marihuana de Madrid, tweede prijs
• 2007, Marijo Taxpalketa, tweede prijs in de openlucht
• 2006, Copa de la marihuana de Madrid, derde prijs

Een robuuste kruising tussen een oude Afghani en de bekende Skunk #1 leidde tot een uitstekende versie van een oude soort. Dit is een soort met een hoge opbrengst, vooral geschikt voor commerciële kwekers en buitenkweek. Door de rijke Afghani-stamboom kun je een binnenopbrengst van rond de 650-750g/m2 verwachten, met een bloeitijd van 45/55 dagen. Buiten kun je 500-600g/zware bloemen per plant oogsten. Met Critical Mass moet je ervoor zorgen dat de vochtigheid onder controle blijft, omdat de buitengewoon dichte bloemen schimmel kunnen aantrekken. Met deze voorzorgsmaatregel zal de plant zowel de onervaren als de professionele kweker sterk belonen. 

KOOP CRITICAL MASS

Dinafem PrijzenBLACK WIDOW

Black Widow (Mr. Nice)

Awards:

 • 1995, High Times cannabis Cup

Mr. Nice's Black Widow is een klassieke kruising tussen twee old-school genetica. De ene is een originele South Indian Indica en de andere een inheemse Brazilian sativa. Deze soort heeft een potentieel hoge harsproductie, en heeft binnenshuis zo'n 8 tot 10 weken nodig om te bloeien. Zelfs amateurkwekers kunnen een oogst verwachten van 350-450g/m², en buitenshuis 300-400g/plant.

KOOP BLACK WIDOW

Dinafem PrijzenSUPER SILVER HAZE

Super Silver Haze (Mr. Nice)

Awards:

 • 1997, High Times Cup, eerste prijs Hydro Cup
 • 1998, cannabis Cup, eerste prijs cannabis Cup
 • 1999, cannabis Cup, eerste prijs cannabis Cup

Dit is een legendarische kruising die nog steeds geliefd is onder fijnproevers. Kwekers Neville en Shantibaba hebben een familie samengesteld van 25% Skunk, met 25% Northern lights en 50% Haze. Deze soort heeft mogelijk een ervaren kweker nodig om al zijn genetische potenties tot expressie te laten komen. Wanneer de soort op de juiste manier gekweekt wordt, resulteert Super Silver Haze in een hoogwaardig eindproduct. De opbrengst kan binnenshuis 450-550g/m² overtreffen met 8-10 bloeiweken, terwijl buitenshuis gemakkelijk 500g/plant kan worden gehaald.

KOOP SUPER SILVER HAZE