Mystique Crystal Pipe - Clear

Genezers gebruiken de Clear Crystal om een link met spirituele krachten te maken. Deze steen brengt balans aan in je chakra's op het pad naar spirituele evolutie en verlichting. De Clear Crystal is ook de steen die vrede brengt en helpt je focussen op het hier en nu. De pijp bestaat uit handgemaakt kristal en is 8-10cm groot. Hij wordt geleverd in een luxe doos en met een draagtasje.

49,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Mystique Crystal Pipe - Clear: Handgemaakt Hoogwaardig Geneeskrachtig Kristal

In de spirituele wereld wordt de Clear Crystal gebruikt om een link te leggen met spirituele krachten. Genezers plaatsen de steen op de zevende chakra, de kroonchakra, om de krachten van de chakra's in balans te brengen op het pad naar de spirituele evolutie. De Clear Crystal is ook een steen die harmonie en vrede brengt. Je kunt je er beter mee focussen op het hier en nu en het wordt vaak gezien als het kristal dat harmonie aanbrengt in de geest.

Je hoeft geen sjamaan te zijn of spirituele genezende krachten te hebben om te ontdekken dat de Clear Crystal zeer goede kwaliteiten heeft, wat het een waar, buitengewoon rookapparaat maakt. Zelfs de gemiddelde stoner zal de pure schoonheid van deze unieke kristallen rookpijp waarderen. De prachtige kristallen pijp bestaat uit handgemaakte kwaliteitskristal met gladde, geslepen zijkanten die op ijs lijken. De pijp is 8-10cm lang en wordt geleverd in een stijlvolle doos en met een soepel draagtasje. De Mystique Crystal Pipe Clear is ook een uitstekend cadeau!

Lengte 8-10 cm
'Bowl' afneembaar Nee
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mystique Crystal Pipe - Clear
Mystique Crystal Pipe - Clear
Mystique Crystal Pipe - Clear
Mystique Crystal Pipe - Clear