Kalijah (Reggae Seeds) regular

(3)

De reguliere Kalijah van Reggae seeds is een verdomd snelle variëteit met een korte bloeiperiode van slechts 45-55 dagen. Deze soort werd ontwikkeld uit Blue Heaven, Mexicaan en Afghaan en is uitermate geschikt voor de SOG-methode, want ze ontwikkelt niet te veel zijtakken en wordt niet erg groot. Een plant voor de ware kenner met een overdaad aan geuren - aards en citrusachtig met zoete hinten.

30,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 7€ 30.00
 • Aantal zaden: 7 € 30.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Reggae Seeds - Kalijah: Een snelle plant voor de ware kenner

De reguliere Kalijah van Reggae Seeds is een zeer snel bloeiende soort die haar levenscyclus na slechts 45-55 bloeidagen al beëindigt. Om deze voor de SOG-methode geknipte plant, die niet al te veel zijtakken vormt en niet te groot wordt, te ontwikkelen, werden Blue Heaven, Mexicaan en Afghaan vermengd. Dit is een soort met een kleinere opbrengst, maar met resultaten die de ware kenner van goede cannabis en verfijnde smaken zeker zal weten te waarderen. De wiet van Kalijah heeft een creatief, maar wel lichtelijk stoned makend effect.

Kalijah van Reggae Seeds produceert wiet met een overdaad aan smaken - citrusachtig (haar Mexicaanse kant), aards (erfenis van de Blue familie), bekroond met zoete geuren (met de complimenten uit Afghanistan). Voor perfecte resultaten raden we je aan om Kalijah 4-5 weken van vegetatieve groei te gunnen alvorens haar de bloeifase in te leiden.

Merk Reggae Seeds
Genetica Indica-dominant
Ouders Blue Heaven x Diesel/afgani skunk
Bloeitijd 45-55 days
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  23/Dec/2019

  OK
  Im großen und ganzen recht zufriedenstellend, Pflanzen sehen sehr hübsch aus (vielfarbig im herbst)...Leider ist die Erntemenge im Vergleich zu Pflanzen-höhe und -größe nicht besonders befriedigend. Geschmacklich interessant und nicht altäglich, die Wirkung ist eher Standart, ein mildes warmes Stone was fast Niemanden übervordern sollte!

  12/Jan/2015

  super gekeimt
  Super Verpackung gut gekeimt und kräftige pflanzten zu den Blüten kann ich nichts sagen

  23/Aug/2013

  Kalijah (Reggae Seeds) Regolare
  non è ancora matura manca ancora un mese .....ma promette molto bene perchè è già piena di fiori ricchi di resina profumatissima.....non vedo l'ora di provarla .....vi faro sapere più avanti se e strabiliante come si dice .....ciao a tutti e grazie.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kalijah (Reggae Seeds) regular
Kalijah (Reggae Seeds) regular