Roots (Reggae Seeds) regular

De reguliere Roots van Reggae Seeds is een rappe plant als het op de bloei aankomt. Deze dragster van een plant racet binnen een opmerkelijk korte tijd van slechts 45-55 dagen door haar bloeiperiode heen. De ouders van deze medicinale soort met een zeer inspirerende high zijn Reina Madre en hun almachtige cannabishengst Kalijah - een huwelijk dat garant staat voor een zeer begeerlijke erfenis.

22,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 7€ 22.50
  • Aantal zaden: 7 € 22.50
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Reggae Seeds - Roots: Een medicinale soort met een zeer inspirerende high

De reguliere Roots van Reggae Seeds is een echte racer als het op de bloeifase aankomt - deze dragster van een plant rekt zich uit een rolt binnen 45-55 dagen door haar bloeiperiode heen, en hierdoor is dit een geweldige "zie mij groeien toppen" variëteit voor de ongeduldige kweker. Buiten zul je tot het einde van september/begin van oktober moeten wachten voordat je de Roots van jouw eigen medicijn in handen kunt nemen.

Met ouders als Reina Madre (Koningin Moeder) en Reggae Seeds' almachtige cannabishengst Kalijah (waarvan bekend is dat hij nageslacht voortbrengt met een hoog CBD-gehalte) hebben ze een huwelijk weten te voltrekken dat garant staat voor een zeer begeerlijke kroost voor wat betreft de kwaliteit van het eindproduct. Het zure en aardachtige aroma van groene bananen zal in je mond blijven talmen terwijl de heldere, creatieve en inspirerende Sativa high wortel schiet in je hersenpan. Deze variëteit maakt het je erg gemakkelijk om terug te keren naar je Roots.

Merk Reggae Seeds
Genetica Indica-dominant
Ouders Reina Madre x Kalijah
Bloeitijd 45-55 days
THC Gemiddeld
CBD Hoog
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Roots (Reggae Seeds) regular
Roots (Reggae Seeds) regular