Revolution (Reggae Seeds) regular

De reguliere Revolution van Reggae Seeds is de kruising van Kalijah en een vrouwelijke Dancehall #24, een soort die na analyse een THC/CBD-ratio bleek te hebben van 1:1. De planten zijn klein, robuust en hebben niet heel veel voeding nodig - het kweken is een fluitje van een cent. Revolution spoedt zich door haar bloeiperiode in slechts 45-55 dagen en levert een wiet op met een heerlijk aroma.

22,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 7€ 22.50
 • Aantal zaden: 7 € 22.50
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Reggae Seeds - Revolution: Revolutionaire CBD-gehalten binnen slechts 45-55 dagen

Om het hoogst mogelijk percentage nageslacht met een 1:1 THC/CBD-ratio te krijgen, heeft Reggae Seeds twee gerelateerde variëteiten gekruist, een vrouwelijke Dancehall #24, een soort die na analyse een THC/CBD-ratio bleek te hebben van 1:1, en hun potente mannelijke Kalijah, van welke bekend is dat hij CBD-rijke spruiten voortbrengt. Het resultaat is de reguliere Revolution van Reggae Seeds - en zij brengt veel planten voort met een 1:1 ratio - puur medicijn ter compensatie van de iets kleinere opbrengst.

Revolution van Reggae Seeds is een kleine en robuuste plant die geen hoge eisen stelt aan haar voeding. Het kweken ervan is een eitje en de planten racen in slechts 45-55 dagen door hun bloeiperiode heen, een ware verwennerij voor de ongeduldige kweker. Buitenshuis kun je haar begin/midden oktober oogsten. De toppen zijn groot en stevig en scheiden heerlijke geuren af van exotisch fruit, zure aardbeien en kreupelhout uit het bos - de verleiding om deze revolutionaire toppen op te eten is dan ook groot. Revolution veroorzaakt een zeer heldere, energieke high. Laten we een revolutie beginnen ... of dan in ieder geval de guerillakweek van enkele Revolution planten.

Merk Reggae Seeds
Genetica Indica-dominant
Ouders Dancehall 24 x Kalijah
Bloeitijd 45-55 days
THC Gemiddeld
CBD Hoog
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Revolution (Reggae Seeds) regular
Revolution (Reggae Seeds) regular