AK-48 (Sagarmatha Seeds) feminized

AK-48 van Sagarmatha Seeds is een explosieve soort die je wereld aan het schudden brengt en op je inslaat als een met wiet gevulde raket. Ze pronkt met ongekend THC-gehalte (voor een automaat) en combineert het allerbeste van AK-47 en Lowryder. Het resultaat is een THC-rijke, snelbloeiende en makkelijk te kweken plant die je naar meer doet smachten. Lage opbrengsten, maar hoge kwaliteit.

45,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 45.00
  • Aantal zaden: 5 € 45.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sagarmatha Seeds - AK-48: Een zwaar aankomende THC-gigant

AK-48 van Sagarmatha Seeds brengt automatisch bloeiende soorten op een heel nieuw niveau van briljantie. Ze heeft waarschijnlijk de sterkste en grootste THC-inhoud van alle automatisch bloeiende soorten. AK-48 mikt absoluut op de hoogste plaats.

Ze is afgeladen met de wereldberoemde genen van AK-47 en Lowryder en bloeit snel. Door het feit dat ze een Lowryderkruising is, produceert ze minder dan de originele AK-47. Maar haar goede eigenschappen wegen gelukkig zwaarder dan haar minder goede - een snel rijpingsproces en een groot kweekgemak zijn twee voorbeelden van haar goede eigenschappen.

De AK-lijn blijft aan kop staan als het op THC-productie aankomt, en AK-48 is nog zo'n voorbeeld van deze voortgaande traditie. Ze bereikt een nogal compacte hoogte van 70 cm, maar AK-48 pronkt niettemin met een overdaad aan strakke, met kristallen bedekte toppen. Een mooie hoeveelheid, volgens ieders standaard. Ze voltooit haar levenscyclus in 8-9 weken en levert een gemiddelde opbrengst op van 300 g/m².

AK-48 is een ware kampioen in de maak en is een uitstekende toevoeging aan iedere cannabiscollectie. Haar zwaar aankomende stone is van een doordringende sterkte en houdt lang aan. Dit is de perfecte soort voor een rooksessie met vrienden.

Merk Sagarmatha Seeds
Ouders Ak-47 x Low Ryder
Opbrengst Indoor 300 g/m2
Hoogte (Indoor) 50-70cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AK-48 (Sagarmatha Seeds) feminized
AK-48 (Sagarmatha Seeds) feminized