Solo Ryder (Sagarmatha Seeds) feminized

Solo Ryder is de belangrijkste bijdrager aan de automatisch bloeiende beweging. Ze geeft alles om maar haar sensationele wiet te kunnen produceren. Ze is gemaakt door de ervaren kwekers van Sagarmantha en is een premium marktgewas dat klaar is om flink te presteren. Haar supersnelbloeiende kwaliteit betekent dat je binnen en buiten vroeg kunt oogsten. Perfect voor groentjes en fans van automaten.

45,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 45.00
 • Aantal zaden: 5 € 45.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sagarmatha Seeds - Solo Ryder: Snel marktgewas gereed in slechts 8 weken

Dit gedenkwaardige automatisch bloeiende fenomeen en all-round automatisch bloeiende talent Solo Ryder van Sagarmatha Seeds is veel meer dan gewoon een gemiddelde plant. Dit is een echt een juweeltje van een soort. Ze groeit met een koninklijke gratie en een opmerkelijke snelheid - dit maakt haar perfect voor een vroege oogst, zowel binnen als buiten. De levendige groei, veerkrachtige aard en snelheid van Solo Ryder zorgen ervoor dat ze zich in slechts 8 weken ontwikkelt van zaadje naar oogst.

Deze ontluikende schoonheid is de ideale keus voor ongeduldige beginnelingen, guerrillakwekers en kwekers van marktgewassen. Haar compacte omvang (0,5-0,7 meter) in combinatie met haar makkelijke groei en snelbloeiende kwaliteiten betekenen dat ze goed onderlegd is ongeacht we haar kweekt. Deze melkkoe loopt vooraan in de gelederen en voltooit haar bloei ruim op tijd.

Solo Ryder levert een gemiddeld grote opbrengst op en produceert na een relatief geringe inspanning toch een ruime hoeveelheid wiet. Als je haar onder optimale omstandigheden kweekt, produceert ze binnen afzienbare tijd 300 g/m² topkwaliteit wiet.

Al met al is Solo Ryder het perfecte marktgewas. Ze heeft snelheid, potentie en kwaliteit. Haar zeer toegankelijke aard en grote kweekgemak verhogen haar aantrekkingskracht nog verder.

Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Lowryder 2
Bloeitijd 56 days from seed to harvest
Opbrengst Indoor 300 g/m2
Hoogte (Indoor) 50-70cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Solo Ryder (Sagarmatha Seeds) feminized
Solo Ryder (Sagarmatha Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.