Western Winds/Kali Mist (Sagarmatha Seeds) feminized

Wester Winds/Kali Mist is onlangs een van de beste (zo niet de beste) Hazesoorten genoemd, en nu is ze verkrijgbaar in een feminized vorm. Deze plant heeft een onmiskenbare kwaliteit en imponeert met haar superbe smaak en aromatisch aanwezigheid. Slechts een paar hijsen zijn voldoende om je mee te nemen naar verre landen van wonder en verbijstering. Waarlijk een elegante blow.

40,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 40.00
  • Aantal zaden: 5 € 40.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sagarmatha Seeds - Western Winds/Kali Mist: Een uiterst productieve liefdesplant

Western Winds/Kali Mist feminized van Sagarmatha is een Haze als geen ander en staat in hoog aanzien bij Hazeliefhebbers en wietkenners over de hele wereld. Velen vinden dat ze het hoogste niveau van Haze belichaamt en we zijn geneigd om haar gelijk te geven.

Western Winds/Kali Mist is absoluut een traktatie voor alle zintuigen en raast voort en prikkelt je smaakpapillen met haar rijke, frisse en authentieke smaken. Ze zweeft van je tong naar je neus en vult deze met haar prikkelende smaak.

Als ze eenmaal lekker bezig is neemt Western Winds/Kali Mist je mee naar de sferen van het hogere bewustzijn. Ze is extreem potent, deze hardcore Haze slingert je de lucht in en brengt je langzaam terug naar de aarde. De Western Winds waait hard met deze vastberaden vrouw, die voortraast als een orkaan. Maar als je haar rookt in het juiste gezelschap zullen de vonken er bij deze opmerkelijk romantische Kali Mist er snel vanaf vliegen.

Western Winds/Kali Mist produceert in het groot. Onder de juiste omstandigheden presteer ze op verbluffende wijze, en dat is een belofte.

Merk Sagarmatha Seeds
Genetica Sativa-dominant
Ouders Haze
Bloeitijd 70-75 days
Opbrengst Indoor 300-350 g/m2
Hoogte (Indoor) 120-150cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Western Winds/Kali Mist (Sagarmatha Seeds) feminized
Western Winds/Kali Mist (Sagarmatha Seeds) feminized