Yumbolt (Sagarmatha Seeds) feminized

Yumboldt is een verrukkelijke maaltijd die door de ervaren kwekers van Sagarmatha wordt opgediend, dit is echt een heerlijke bundeltje wiet. Haar decadente smaak gaat vergezeld van een aangename, scherpe geur. Cannabiskenners staat een echte traktatie te wachten. Deze hartige Indica van Humboldt County is waarlijk een fijne plant met alle kwaliteiten voor een toekomstige cannabis cup winnaar.

45,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 45.00
  • Aantal zaden: 5 € 45.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sagarmatha Seeds - Yumbolt: Sappige en smaakvolle Indica met een verdovende stone

Yumboldt van Sagarmatha Seeds wordt geëerd als een van de smaakvolste wietjes op- de markt en is echt een soort voor kenners. Ze komt uit Humboldt County (Californië), dit heerlijke pareltje is een juweel in de kroon.

Yumboldt feminized heeft hetzelfde groeipatroon als het origineel en produceert toppen zo groot als een golfbal en bedekt met een dikke laag hars. Dit is een mooi voorbeeld van een hoogkwalitatieve op Indica gebaseerde wiet, dit smakelijke wiethapje. Toegewijde kenners met een voorkeur voor smaak zullen zich verdringen om van deze schoonheid te mogen roken, zoveel is zeker.

Deze plant is klein, maar presteert in het groot. Haar 8 weken durende bloeiperiode plaveit de weg voor een levendige groei, uiterst harsige toppen en indrukwekkende opbrengsten van zo'n 300 g/m², mits de omstandigheden optimaal zijn.

Ze is gezegend met een rijke en onderscheidende geur en is maar moeilijk om te vergeten (tenzij je te veel van haar rookt). Gewoon een hijsje is voldoende om verslingerd aan haar te raken. Haar geur is zo prikkelend, dat we verbaasd zijn dat ze niet als een parfum gekocht wordt. Hoe dan ook, Yumboldt laat je echt smullen bij het roken. Deze cocktail van smaken bevredigt je gehemelte.

Als je haar eenmaal geïnhaleerd hebt, gaat Yumboldt met haar sterk verdovende vaardigheden snel aan het werk om een zalige lichamelijke stone teweeg te brengen die je ademloos achterlaat. Hoewel ze een aanmerkelijk potent effect heeft, laat ze je niet als een moegekookte aardappel op de bank achter. Dit is dus de ideale blow om rond te passen op een feestje of samenzijn.

Merk Sagarmatha Seeds
Genetica Indica
Bloeitijd 60 days
Opbrengst Indoor 350 g/m2
Hoogte (Indoor) 100cm
Oogst (Outdoor) Eind September/Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Yumbolt (Sagarmatha Seeds) feminized
Yumbolt (Sagarmatha Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.