Kushadelic (Soma Seeds) feminized

Kushadelic van Soma Seeds is een geweldige soort voor binnenshuis en geknipt voor hen die een sterke, psychedelische high zoeken. Deze hybride verenigt de beste kwaliteiten van Indica- en Sativasoorten in één verafgode plant. Kushadelic smaakt en ruikt precies zoals je zou verwachten van een Californische Kush.

65,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 65.00
  • Aantal zaden: 5 € 65.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Soma Seeds - Kushadelic: Voor hen die de smaken van Kush en de highs van Haze zoeken

Kushadelic van Soma Seeds is de culminatie van Soma Seeds' OG Kush en een degelijk gekweekte G-13 Haze. Deze vereniging van twee geweldige soorten heeft als resultaat een plant met de goede opbrengst van een Indica en een sterke hazeachtige Sativa-high.

Deze soort smaakt en ruikt zoals je van een Californische Kush zou verwachten. Bij het inhaleren proef je een bloemige aardsheid die je kwelt en je tegelijkertijd in verrukking brengt en bij het uitademen gevolgd wordt door de milde citrusachtige pittigheid van een kwaliteitshaze. De wiet veroorzaakt een sterke, hazeachtige high die zal verheffen en je aandacht zal verscherpen, en je een spiritueel, introspectief gevoel zal geven, maar je tegelijkertijd ook vrolijk en sociaal zal stemmen als je onder vrienden verkeert. Kushadelic van Soma Seeds heeft ook geweldige medicinale eigenschappen, ze is een essentiële keus voor hen die angst, pijn en stress willen verlichten. Door al deze kwaliteiten is ze perfect voor die vrolijke, zomeravonden waarop je wilt ontspannen en het leven overdenken of wilt rondhangen met vrienden.

Jonge Kushadelic planten hebben een schitterend, uitgebalanceerd uiterlijk, dat het resultaat is van de invloed van Sativa en Indica. Naarmate de plant ouder wordt, zal ze meer op een Sativa gaan lijken en vele eigenschappen tentoonspreiden die kwekers inmiddels van haar verwachten, zoals de slanke en elegante bladeren van een Sativa. Deze plant is meer geschikt voor de binnen- dan voor de buitenkweek. Mocht je haar buiten willen kweken, houd dan rekening met bloeitijden die langer dan 6 maanden kunnen duren. Voor een optimale oogst duurt de bloeiperiode binnenshuis 70-84 dagen.

Deze plant is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. De planthoogte varieert binnenshuis tussen 0,5 en 1 meter; buiten kan ze wel 2 meter worden. Je kunt voor je tijd en moeite een opbrengst verwachten van ruwweg 200-250 g/m².

Merk Soma Seeds
Genetica 80% indica / 20% sativa
Ouders O.G. Kush x G13 Haze
Bloeitijd 10-11 weeks
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kushadelic (Soma Seeds) feminized
Kushadelic (Soma Seeds) feminized
Kushadelic (Soma Seeds) feminized
Kushadelic (Soma Seeds) feminized