Lavender (Soma Seeds) feminized

Lavender van Soma Seeds is een Indicahybride en een ware schoonheid om te aanschouwen. De dieppaarse bladeren van deze soort zullen je hypnotiseren en ontspannen en mild stemmen. Een geweldige blow voor dagen dat er niet veel gebeurt en je alleen maar achterover wilt hangen en ontspannen. Als je deze fantastische soort eenmaal geprobeerd hebt, zal ze je standaardkeus worden.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
  • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Soma Seeds - Lavender: Een mild, ontspannend blowtje, prima voor elke dag

Lavender van Soma Seeds is een exotisch uitziende plant met een gemengde en gevarieerde genetische achtergrond. Deze speciale soort komt voort uit een ontmoeting van Afghaanse, Hawaïaanse, Amerikaanse, Europese en Koreaanse soorten; wat een mix! Het resultaat is een plant die verleidelijke en dieppaarse kleuren aanneemt, die zo intens worden dat de bladvingers er zwart uitzien.

De toppen van deze plant worden compact en geven een kruidig aroma af, dat aan Afghaanse hasj doet denken. Dit blowtje is licht en mild en laat de gebruiker ontspannen en tevreden achter. Het is een geweldige wietsoort om iedere dag te roken en geniet populariteit in veel verschillende rookkringen; ze is perfect voor een regenachtige dag of om gewoon met vrienden rond te hangen. Lavender is ook zeer geschikt om stress, pijn, angst en slapeloosheid mee te verlichten, en hierdoor is het een goede keus voor medicinale gebruikers. Deze mag je echt niet missen en ze is nu al wereldwijd bij vele rokers een reguliere en favoriete keus.

Lavender heeft een hoge bloem-bladverhouding en zal vanwege haar achtergrond behoorlijk hoog worden. Als gevolg daarvan heeft deze soort wat meer verzorging nodig dan andere traditionele soorten, maar door de lange, dunne stengels is dit een vrij eenvoudig proces. Als de hoogte voor jou geen probleem hoeft te zijn, kan deze soort best wel groot worden als je haar een wat langere vegetatieve periode gunt; ze zal evenwel niet zo hoog worden als traditionele Hazesoorten.

Door de grote toppen en de hoogte van de plant, die het gevolg zijn van haar erfenis, is deze plant zeer de moeite waard. Als je haar op de juiste wijze verzorgt, zal Lavender van Soma Seeds een mooie hoeveelheid kwaliteitsproducten opbrengen, en dat binnen een zeer acceptabele bloeiperiode; voor een optimale opbrengst laat je haar 60-70 dagen bloeien.

Deze plant doet het buiten behoorlijk goed en zal het best gedijen onder gematigde, regenarme omstandigheden. Ze is ook meer dan geschikt voor de binnen- en kaskweek. De planthoogte kan variëren van 1 tot 1,4 meter en je kunt voor je moeite een opbrengst verwachten van ruwweg 400-500 g/m² wiet van geweldige kwaliteit.

Merk Soma Seeds
Genetica 80% indica / 20% sativa
Ouders Super skunk x Big Skunk Korean x Afghani x Hawaiian
Bloeitijd 9-10 weeks
THC Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lavender (Soma Seeds) feminized
Lavender (Soma Seeds) feminized
Lavender (Soma Seeds) feminized
Lavender (Soma Seeds) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.